reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj widzę ze cieniutko tu dziś z frekwencją :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja mam luzik bo dziewczyny bawią się super razem,teraz bawią się w zamawianie pizzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj przydałoby się rodzeństo dla Oliwki ale ni sie raczej nie da zrobić bo ona preferuje starsze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
super się dogadują z Klaudią,przy niej dziś sie tak rozgadała ze ja jestem w szoku,gada jak nakręcona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aha bym zapomniała witaj Anka,fajnie że zajrzałas do nas :tak::tak::tak::tak::tak:

iiiiiiiiiiii

pati obiecałaś nam fotki maksia i czekamy czekamy i nic.......... :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

po wieczorynce dziewczyny będą się razem kąpać ale będzie sajgon w łazience :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AGNES
Jakby Oliwia miala rodzenstwo to napewno tez by sie dogadywali:-pPewnie dopiero za jakis czas no ale byloby fajnie:tak::tak::tak:

Ja tylko na chwilke :-)Wlasnie skonczylam smazyc cycki i prawie posprzatalam:tak::tak::tak:Zostaly mi tylko podlogi do pomycia ale to dopiero jak mlodzi beda spali:tak::tak::tak:

Teraz czekam za tesciowka bo ma przyjsc zebym Jej zainstalowala neta bo kupila sobie w playu:tak:

ANKA witaj :-)
DOWIKLA robotna dzis jestes :-)
AGNES Oliwka nawet i z mlodeszego rodzenstwa bylaby zadowolona :-)
Nie myslicie o rodzenstwie dla Oliwki ?

U nas nic sie nie dzieje G na kompie siedzial A ja sie bawilam z mala Teraz on sie nia zajmuje a ja na kompie na chwile hihi Oliwce juz sie chce spac ale nie moge jej polozyc bo 18 jest Wstanie za 2 godziny i bedzie po spaniu Po 19 postaram sie aby poszla spac Ale pewnie wtedy jej minie i juz nie bedzie chciala spac

ANKA witaj :-)
DOWIKLA robotna dzis jestes :-)
AGNES Oliwka nawet i z mlodeszego rodzenstwa bylaby zadowolona :-)
Nie myslicie o rodzenstwie dla Oliwki ?

U nas nic sie nie dzieje G na kompie siedzial A ja sie bawilam z mala Teraz on sie nia zajmuje a ja na kompie na chwile hihi Oliwce juz sie chce spac ale nie moge jej polozyc bo 18 jest Wstanie za 2 godziny i bedzie po spaniu Po 19 postaram sie aby poszla spac Ale pewnie wtedy jej minie i juz nie bedzie chciala spac
Ale sie zmieniacie hehe;-):-)
No jestem robotna ale juz jestem zmeczona i najchetniej poszlabym spac:tak::tak::tak:

Ja uciekam lasencje:-);-)
Bede pozniej:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dorota pewnie że bym chciała mieć już kolejne dziecko ale na razie sytuacja finansowa nie pozwala :no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-(
musimy jeszcze sie wstrzymać:tak::tak::tak::tak:

marza mi się nawet bliźniaki :-p:-p:-p:-p
dowikla dawaj patent na bliźniaki :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Moje dziewczyny buduja sobie teraz budowle z klocków drewnianych tzn Klaudia buduje a Oliwka ma radoche bo jej burzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o 19.00 będę kąpać dziewczyny :tak::tak::tak::tak::tak:

musze się wyrobić bo o 20.00 Mam talent :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes ,jak bum cyk cyk ,mi wyglądają na ciemne ,grunt ze ładnie luna wygląda:-D
Anabuba pisała że dziś nie da rady raczej wejść bo neta odpalić nie może ,a i znajomi wieczoorem mają wpaść ,a Malinka pewnie w pracy finiszuje dzień:tak:
K.ogląda mam talent przeplatany jakimś dokumentem o TYSONIE i nie może sie biedaczek zdecydować ,mnie juz te odcinki M.T.irytują ,bo wiecej gadania i reklam niz występów obchodzą mnie jedynie wyniki:tak:
My po zakupach w Biedronce i na rynku wytrzepani z kasy,rany mam wrażenie ,ze wszystko ciągle drożeje,nawet tam:szok::sad:
to znikam ,nie będę tak sama z sobą pisała:eek:

Co tu takie pustki:szok::szok::szok:
Ja wlasnie jem kolacyjke a dzieciaki juz spia:tak::tak::tak:Jestem padnieta na maksa,ale mam zamiar jeszcze troszke posiedziec:-);-)
Tesciowka sie mega dlugo zasiedziala bo szla do domu chyba z 20 minut temu:szok::-)

Kurna tyle napisalam i wcielo mi to :-(
Oli zasnela wczoraj kolo 21 obudzila sie po 1 ale smoeczek pomogl Pozniej wstala po 2 ale nic nie pomagalo tzn herbatka smoczek i uspakajanie jej Wzielismy ja do siebie do lozka Ja nie wiemczy ona sie juz nie przyzwyczaila spac z nami Bo u nas latwiej jej zasnac i sie wyciszyc
POWIEDZCIE SPI KTORAS MAMA Z DZIECKIRM?
JA MOGE Z NIA SPAC DLA MNIE TO NAWET NA PRZYSZLOSC MECZACE NIE POWINNO BYC :-)

AGNES A na jaki moment finasowy czekacie?Jak M zacznie wievej zarabiac? czy jak ty znajdziesz prace?Chcesz isc zaraz po maciezynskim do pracy ?Bedzie mial sie kto 2 dzieci zajac jak ty pojdziesz do pracy?
Ja poszlam poszlam do pracy jak Oli miala niecale 5 miesiecy i zaluje No ale teraz sobie odbije

My kiedys z G tak myslelismy Bo nigdy kasy nie bylo I jest OLiwka i niczego jej nei brakuje ma moim zdaniem az nadto Wiem wiem drugie to juz co innego Ale na start juz pewnie wszystko po Oliwce masz Ubranka pewnie bys dostal Najgorzej to pampersy i mleko jak sie nie karmi piersia No i najgorzej troche pozniej Ale ja mysle ze jakbysmy my sie zdecydowali to jakos by to bylo :-)
Moze AGNES I U WAS NIE BYLOBY TAK ZLE :-)

Ja o 9 jade na groby z mama i Jasiem (Jasiu facet mojej mamy )a G zostaje z Oli w domu Odpoczne sobie chwilek od niej Przyda mi sie to hihihi Nie ciagniemy jej bo zimno a nam kilka godzin to zajmie

reklama
Witam wszytskim listopadowo! Pobudke mieliśmy o 6 Maksio wyspany przyszedl do nas. Postawił mnie na nogi, M poszedl spać do malego pokoju. A ja teraz juz pranie wstawilam i czeka mnie gora prasowania. Zimno w domu z rana-tylko w Maksia pokoju grzalo.brr....

Zastanawiam się jak wkleić zdjecia bo wczoraj robilismy na dworku na złotych liściach!:-)

Do góry