reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje rozniez za zyczenia
Co ty sie na pogodzie tak znasz?:tak:

bo se szkole konczylo:-D:-D:-D:-D:-D
na powanzie-jestem po biologii srodowieskowej i maiala klimatolgoe i cos tam jeszcze pamietam:tak::tak::tak::tak:

A ja sobie siedzę i robię mojemu dziecku model komórki zwierzęcej :-D:-D:-D z tego co można w domu znaleźć:szok::szok::-D:-D:-D.
Ona robiła cały wieczór i cierpliwość już straciła,wkurzyła się i poszła spać.:-D:-D:-D.
Ja siedzę od północy do teraz,bo mi jej szkoda się zrobiło,ale już coś mi wyszło.
Jak w miarę wyjdzie to Wam jutro pokażę.:tak::tak::-):-):-).
Idę swoje "dzieło" zalewać galaretką :eek::eek::happy2::happy2:.

normalnie pieknie Ci to wyszlo!!!!!!!!!!!!!!!!
a Ty to chyba sie jednak czyms szprycujesz co???????????????????????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:

Hej, u mnie noc powiem,że wręcz suuuper:-D:-D:-Ddzieciaki ozdrowiały Klaudia w szkole,Ksawek jeszcze w domu ale myslę ,też już nie długo.
Wczoraj ksiądz w szkole a dodam że Klaudia jest w 4 klasie rozmawiał z dziećmi na temat aborcji:eek:a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze:eek:nie wiem czy mam szumieć ,czy może ona żle coś zrozumiała nie mniej jednak uważam ze nie księdza brocha opowiadać dzieciom,że kobieta może wybrac czasami czy ma urodzić dziecko i sama umrzeć albo usunąć dziecko:eek:w ogóle abstrakcja dla mnie to sens tej pogadanki,normalnie w szok sie wczoraj wbijałam jak klaudia opowiadała wszystko oczywiście nasączone kościołem w dużej dawce i straszeniem ogniem piekielnym........spytam inne mamy jak będie okazja ,bo nie wiem....

wrrrrrrrrrrrrrrrr.pojebalo go zdrowo!!!!!!!!111w poniedzielk rob awanture!nie czekaj az czasu minie tylko kuj zelazo poki gorace!

As czytam wczesniejsze posty izastanawiam sie czy ty jesteś prawdziwa ,taka dobra z ciebie dusza ,pracowita ,pomocna, szczera ,kiedy ty masz czas dla siebie,przecież robotem nie jesteś(chyba:-D)ale cieszę sie że jesteś:tak:

cos z ta nasza AS nie tak:-):-):-):-)

Dziekuje dziewczyny w imieniu oliwki za zyczonka :-)
Sama nie wiem dlaczego dalam jej to mleko Juz nie mialam sil nOrmalnie nie dosc ze mam anemie to dzialam ostatnio na takich obrotach ze jestem strasznie zmeczona :-(
Do bolu glowy juz sie przyzwyczailam :-(
Moj blad ze podalam jej mleko Poprawie sie Ale i tak jest postep mlekowy Bo wczesniej co noc wypijala ponad 200 ml mleka a teraz w ciagu 6 nocy wypila okolo 150 ml :-)

Usnela po 2 Ja usnac nie moglam :-(
Po 7 mleczko wypila i jeszcze spi hihi Ja sie ubralam zjadlam sniadanie Jak Oli wstanie to kaszka dla niej i lecimy po torta i jeszcze musze cos dokupic Ide cos zrobic bo sie nie wyrobie hihiih

ja bym do wozka jej nie wkladala.lepiej posiedz przy lozeczku i ja glaszcz po glowce.ja przy paulinie to nieraz spalam na siadzaco z reka w lozeczku.ale wolalam jej nie przyzwyczajaac do wozka albo do naszego lozka]

tak juz calkiem- bo ju nawet po nocy mialam flaki- ani troszke żadnego gruczołu nie było czuć a jak odciągnełam to z obu cyców 40ml:eek::eek: a on sie 150 nie najadał i musiał jescze modyfikowane pić
daje mu Nan- bo takie kupiłam jak jeszcze byłam w ciązy na wszelkie wypadek jakbym mleka nie miała- a że mu nic nie jest to daje cały czas:tak:

Kochana powiem tak-jezeli nie mozesz karmic to ok.ja nie potepiam za butelke.dobrze ze chociaz troche karmilas bo cco najwazniejsze czyli siare dostal.ale moze uda Ci sie chociaz raz dziennie armic to dla niego dobrze,a i dla Ciebie tez bo jak tak nagle odstawisz to zapalenia piersi mozesz dostac

Ty tez z Żor??:-) nie ma sprawy jak juz sie wszystko uspokoi i jak juz będę miała chwile na zaplanowany spacer to możemy iść:-) bo u mnie ot jest tak że mamy isc na spacer ale zawsze nam coś wypada- albo ktoś przyjdzie albo coś:dry::dry::dry:

o prosze.a blisko mnie nikogo nie ma:-(

A co dajesz Małej na noc do jedzienia???

A z ta anemią to trzeba teraz uważać, bo jak noce nieprzespane!Zdrowo się odżywiaj i ratuja się żelazem w tabletkach + wit C dla lepszego przyswajania! Ja mam Hb niższą niż norma i zaczełam znowu brać(W ciązy brałam bo spadła mi bardzo) Biofer.

ja obie ciaze bralam biofer.
anemia ciazowa mialam,bo zaraz po porodzie wracalao do normy.
zaleacne produkty-buraki,natka pietruszki,mieso czerwone ,jajka,watrobka

Macie dziewczyny -pośmiejcie sie

Budzi się studentka u studenta rano w akademiku, siada, rozgląda się i mówi : widzę, że pokój tez masz mały :
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiedziałam :no::-D:-D:-D.
Mnie pomysły przychodzą ot tak z kosmosu?
Siadłam przeanalizowałam obrazki w książce i do dzieła.
Jakoś tam wyszło.
Właśnie dostałam od młodej sms.
Za komórkę 5 dostała i 5- z wypracowania z polskiego,które razem pisałyśmy ,bo było cholernie trudne.:szok::szok::szok:
Temat: Napisz wypracowanie z użyciem conajmniej 5 frazeologizmów mitologicznych .Wypracowanie ma być na 1 temat.
Wybrałysmy temat konie a użyte frazeologizmy to:
stajnia Augiasza,złote runo,koń trojański,syzyfowa praca,puszka Pandory,pięta Achillesa,jabłko niezgody...
Oj też niezła zabawa była :-D:-D:-D:-D
gratulacje!

Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa?
- Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu.

normalnie ryknelam smiechem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Padnięta jestem, z A. kłotni ciag dalszy jak zwykle w każde święto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A gdzie tu do niedzieli:shocked2::eek: Chyba pójde łazienkę pucować coby nerwy rozładować:wściekła/y: Zuzia śpi.

dziewczyny co myślicie o tej torebce?HIT Z FRANCJI ECOZAMSZ RUDA ACCESSORIES JESIEŃ09 (786382688) - Aukcje internetowe Allegro bo mi ona bardzo bardzo i może tak list do świętego mikołaja zacznę pisać:cool2:

Podoba mi się:tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na weekend ma 2 strony w domowniczku,więc nie jest źle.
Dostał dziś pierwszą zieloną zamalowaną kropkę z zachowania i strasznie to przeżywa.:-D:-D:-D:-D
Zielona to tzn,że był wybitnie grzeczny :szok::szok::szok::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
W nagrodę ode mnie dostał bakugana ,bo taka była między nami umowa.
Za pierwszą zieloną jest bakugan ,więc trzeba było kupić.:tak::tak::blink::blink::blink:
Teraz je parówkę UWAGA !!!! od 42 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i ugryzł 2 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tak to mam z nim wesoło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

No wesoło;-);-)

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak, tak Mailnka dbaj o edukację:-D

Witam weekendowo;-):tak:.Troszkę nadrobiłam:zawstydzona/y:.

Dołączamy się i gorące buziaki przesyłamy:tak:.

Ale smakowita;-):tak:,ja ostatnio robiłam Olkowi leśnego ludka na konkurs do przedszkola
Zobacz załącznik 176759

Wczoraj jak M wrócił z pifffka od kumpla,jego żona (moja koleżanka) na tygodniu poroniła w 5 m-cu:-(,w ciąży paliła:szok:,piła kawę i matkę chorą na głowie miała,nawet skarpety jej musiała zakładać i codziennie autobusem do szpitala z nią jeździć na zmianę opatrunków.Stres swoje zrobił - w poprzedniej ciąży od 4-go m-ca leżała,bo komplikacje były.Trumienkę już kupili i do jej ojca do grobowca pochowają.:-(.Nawet M nie śmiał się spytać o płeć.Matka teraz u syna jest w Warszawie i na spacery sobie chodzi a J. powiedział,żeby na oczy mu się nie pokazywała bo zabije,bo to przez nią K. poroniła.(*)

[*]

witajcie
nie bylo mnie dzis caly dzien w domku
najpierw pojechalismy z Sewkiem do Anki (przyjechala po nas)
u anki dzieci sie pobawily, zjadly zupke i pojechalismy do Asi
Maksio jest slodki....
zrobilysmy duzo fotek...
wrzucilabym pare ale baterie sie laduja - nie wytrzymaly napiecia :-D:-D:-D
potem od Asi pojechalismy do MCdonald'sa
i Anka zawiozla nas do domku...
niedawno przyjechalismy :cool2::cool2::cool2:

To miałyscie fajny dzionek:tak::tak::tak:

witam na nocnym dyzurze:-)
mala po zjedzeniu 400ml gestej kaszy wlasnie zasnela.duza umyta oglada bajke na tvn:tak:i zaraz idzie spac.
p w pracy i luzik
bylysmy u mamy wiec odpoczelam od zmywania i w ogole.:-D
mala w dzien nie spala i dopeiro zasnela.
rano jak wyprawilam Pauline do szkoly to sie jeszcze walnelam spac i wstalam po 9 wiec juz mi czasu zbraklo na kompa bo powinnam wyjsc o 11 z domu a wyszlam dopeiro przed 12:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dobrze ze Paulina wie ze jak nikogo po nia nie ma to idzie na swietlice i tam czeka.juz ja kiedys ze 2 razy szuklama po szkole...:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

pogoda sie poprawila ale dopeiro ok.15 jak juz sie zaczela sciemniac.

w tek chwilei widac ksiezyc.niebo bezchmurne i -4 C:szok::szok::szok::szok:
zaczyna sie zima

400ml kaszki na gęsto:szok:No ale w sumie starsza jest. U nas 0stopni a ja w półbutach na niedzielę:-(

reklama
Do góry