reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
On nie jest głodny,bo głodu nie czuje:no::no: :-:)-(

Ludek śliczny.

Wiesz nie chcę nic mówić,ale coś mi nie pasuje.
Jeśli pierwsza ciąża była leżąca to automatycznie i druga jest traktowana jest jako ciąża wysokiego ryzyka.Co to za tym idzie?Wiele utrudnień dla matki by dla dziecka było łatwiej.
Na pewno dodatkowy stres i podróże swoje zrobiły,ale czy na pewno to było powodem poronienia?
Ja raczej na papierosy stawiam i zły styl życia.Tym bardziej jak piszesz,że drugie dziecko bez przerwy choruje i były komplikacje.Nadpobudliwość ruchowa to efekt komplikacji okołoporodowych,ale to się leczy.Terapia SI -2 latka i dziecko zdrowe :tak:tylko trzeba się dowiedzieć i z dzieckiem pracować.Samo się nie zrobi.:no:
Czasami trzeba się zastanowić co się robi a nie potem płakać.
Wiem,to co pisze pewnie dla Was jest okrutne,ale ja swoje przeszłam.
2 poronienia też pozostawiły swój ślad,:-:)-(ale wiem,że nieraz można naprawdę dużo zrobić lub zaradzić a ludzie wychodzą z założenia ,że jakos będzie.
Ja tego nie rozumiem:no::no::no:.
Światełko dla maleństwa zapalam (*)

Podajmy sobie dłonie :-D:-D:-D:-D:-D

super dzień mieliście.:tak::-):-)
Smutne to z tym dzieciatkiem:-(Ale swoja droga duzo racji w tym ze dziewczyna sama nie zadbala o ciaze itp :-:)-:)-(
Dorota ja to się zastanawiam skąd te dzieci mają tyle siły. mój teraz już śpi, a wcale mu się nie spieszyło, a już ostatnie co by mi się chciało to wstać o 5 i się bawić:eek:.

a mój M właśnie zmywa, a ja też zerkam na te pingwiny:tak:
Dokladnie skad one maja tyle sily?????????Oliwce chcialo sie spac wczesniej ale jak przychodzi co do czego to juz sie jej spac nie chcce:no:
u nas dzis w nocy ma być -1C ale cos czuję że będzie więcej bo wieczorem czuć już było takie zimne mroźne powietrze,niestety idą zimne dni.:sorry2:
A JA UWIELBIAM ZIME :tak::-D
To może ja na temat ilości i rodzajów żelaza coś od siebie wrzucę.
Taki mądry artykulik
Odchudzanie, Dieta - Twojadieta.pl - Za malo zelaza Pomozemy
Dodalam sobie do ulubionych i zaraz poczytam ;-)
dowikla szczypiorki wytrzymały o obejrzały cała bajkę?????

No Oliwce w połowie juz zaczęłó się nudzić bo trzeba przyznac jak na dzieci to długa bajka ale już była spiąca więc wiedziałąm ze nie wytrzyma.

a i bała się tych ptaków co pingwinowi zabierały ryby :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D krzyczała i chowała się za mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

np jak puściłąm jej epokę lodowcową to też nie chciała oglądac jak zobaczyła tego tygrysa czy jak mu tam -tego złego,tez się go bała.

nie lubi oglądac bajek jak widzi jak jest jakas przemoc albo ktoś kogoś straszy :tak::tak::tak::tak::tak:
FAJNA JEST TA TWOJA OLIWKA :tak:

Moja usnela po 21 Ja tez Obudzila sie po 1 mleka nie podalam a nic innego nie chciala i piala coraz glosniej U nas w lozku sie uspokoila i zasnela Po 4 ja G odlozyl bo my tez zasnelismy hihihi Po 6 bylo mleczko Wiec nocka udana

Jak mi sie uda to odwiedze dzis w szpitalu zone chrzestnego Oliwki Ona mila permin porodu na 23 pazdziernik wczoraj poszla do szpitala bo nic sie nie dzieje Podlaczyli ja pod oksy ale nic
G dzis w domu wiec nie jestem z OLI sama :tak:

Oli jeszcze spi Ja sie tez chyba ide jeszcze polozyc :tak:

cześć ,jestem już :-):-):-):-):-)

Olika sie obudziła ok 5.00,już się bałam że to koniec spania ale chyba wołała mnie dlatego ze była odkryta więc ją przykryłam i kazałam spac i szybciutko usneła bez problemu i spalismy do 7.30 także spoko.

dziś Oliwka ma towarzystwo bo Klaudia została na noc więc będą sie razem bawić a ja zajme się w spokoju porządakami i odetchne psychicznie:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dorota jak oksy nie będzie działać dłużej to zrobią jej cc :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak wrócisz ze szpitala to napisz co i jak:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

u mnie piękny sloneczny dzień się zapowiada:tak:

Ja juz zdążyłam sobie farbe połozyc, tylko jeszcze nie wiem jak wyszło :szok:

:-D:-D:-D no właśnie, od 1,5 roku nie miałam kropli alkoholu w ustach.

To coś tak jak ja, jak przestanę karmic powącham jakiegos drina i pada upojona :-D:-D:-D

My jedziemy do mojej mamy na obiadek, wiec mam dzisaj wolne od garów :-p

Miłego weekendu kobitki :tak:

Do góry