reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze no coś ty??????????jak można coś takiego sprzedać:szok:możesz je odesłać? albo nie wiem oddadzą ci kasę?????

No to Kochana napisz tam stosownego maila i wystaw odpowiedni komentarz:tak::tak::tak:

No to skonczyl sie luzik hehe

A juz im dam popalić :cool: SPodnie nie prszychodziły pisalam maile, to babeczka nie odpowiadała, jak zaczęłam spór to do mnie zadwoniła łaskawie, powiedziała, że wysłałą ale adresat nieznay... Rzeczywiście wysłała, tylko, ze koperta była pomazana i nazwa ulicy nie do odczytania :no:

Koniec tej tranzakcji, napewno nie bedzie dla niej mily :cool:

Cosik mi net zaciąga!!!Trzy razy mi wyskakiwał błąd jak chciałam napisać cos!!!:confused::confused::confused:

A juz im dam popalić :cool: SPodnie nie prszychodziły pisalam maile, to babeczka nie odpowiadała, jak zaczęłam spór to do mnie zadwoniła łaskawie, powiedziała, że wysłałą ale adresat nieznay... Rzeczywiście wysłała, tylko, ze koperta była pomazana i nazwa ulicy nie do odczytania :no:

Koniec tej tranzakcji, napewno nie bedzie dla niej mily :cool:

A ma jakies negatywne komentarze?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie dziwi takie zachowanie ludzie bawia się w sprzedaż na allegro a potem nie wywiązują sie z umówionego towaru czy terminu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:my wózek antka przez allegro kupiliśmy nówka przyszedł szybko ładnie zapakowany zero problemów ale zaczeło łożysko szwankować to już miesiąc czekam aż mi przyslą nowe no i na meile oczywiście zero odpowiedzi:dry:

mnie dziwi takie zachowanie ludzie bawia się w sprzedaż na allegro a potem nie wywiązują sie z umówionego towaru czy terminu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:my wózek antka przez allegro kupiliśmy nówka przyszedł szybko ładnie zapakowany zero problemów ale zaczeło łożysko szwankować to już miesiąc czekam aż mi przyslą nowe no i na meile oczywiście zero odpowiedzi:dry:

My tez sporo rzeczy kupujemy na allegro,ale jakos narzie odpukac wszystko jest oki. Wózek tez kupiliśmy tam, i krzesełko do karmienia, sporo rzeczy!

Moje dziecko wlasnie zdjelo sobie kapcie i probuje zalozyc sobie skarpetke!!!:-D:-D:-D:-D Steka przy tym!!!!!:-):-):-):-):-)

Kupiłam spodnie dla Helenki na allegro, nie dość ze szły miesiac to jeszcze przysłane poplamione i smierdzace :wściekła/y:

o kurcze, ale chamstwo

my też dużo rzeczy na allegro kupujemy, ale na szczęście nie mieliśmy takich przygód. staramy się kupować od sklepów, a nie od prywatnych osób. mężowi raz jakaś karta do komputera też tak długo szła.

malinka
ja też kupiłam Hubertowi wózek na allegro, ten pierwszy (gondola ze spacerówką). z aukcją wszystko w porządku, zgodnie z opisem, ale wózek pozostawia wiele do życzenia, teraz takie rzeczy najpierw oglądam w sklepie co to jest warte a później ewentualnie jak taniej to na allegro kupuje.

malinka
ja też kupiłam Hubertowi wózek na allegro, ten pierwszy (gondola ze spacerówką). z aukcją wszystko w porządku, zgodnie z opisem, ale wózek pozostawia wiele do życzenia, teraz takie rzeczy najpierw oglądam w sklepie co to jest warte a później ewentualnie jak taniej to na allegro kupuje.

My teak zrobiliśmy z wózkiem. Ten co mamy spacerowke z allgero to ogladalismy w baby fancie i był dwa razy prawie drozszy niz na allegro, obejrzeliśmy go złożyliśmy zobaczyliśmy jaki cieżki ile miejsca zajmuje po złożeniu.itp.

Ja też kupuje sporo na allegro, ale taki kwiatek pierwszy raz... :no:

Anika poszła spać, ciekwae ile pospi, może uda mi się cos ogranąc chałupkę :sorry2:

reklama
Ja też kupuje sporo na allegro, ale taki kwiatek pierwszy raz... :no:

MH nie zostawiaj tego tak:no:

Sundey my tak teraz mamy zamiar fotelik samochodowy drugi kupić. idziemy do Baby Fanta najpierw oglądać. oglądałam ostatnio w BF ubranka dla małego (body itp.) i powiem Ci że wcale nie były takie drobie.

Do góry