reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

6 TYGODNI MI TO 8 kilo zajęło ,masakra,a tyje to sie 8 kilo w tydzień :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana kolor????wyszczupla???tzn jest w rozmiarze 46 a wyglądasz jak w 34 ???sprzedaż ratalna???fotki???? no czekam:-)
mówisz -masz opisałaś go perfekt ,czekaj ,a nie od ciebie go przypadkiem kupiłam???;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to jak sobie wpadłam na tą kawę to sobie ją sma ze sobą wypije ba nawet sama ze sobą pogadam................:cool:
ja też chętna na kawkę bo śnięta coś jestem, i zaraz sobie zrobię

a ja nie umiem przez allegro kupować nawet konta swojego nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pietruszka ma bo zakładał jak wózek kupowaliśmy:eek:
ja też swojego nie mam M kiedyś założył i mamy jedno:tak:

a ja wstawiłam rybę na drugie, a mały wywalił mi na podłogę całą miskę orzechów, zabawkę sobie znalazł.:blink:

Całkiem fajna torebka ,pojemna widać ,z długim paskiem,a pisz pisz tylko czy byłaś grzeczna??:-D

Rób Maltanka kawkę ,ja wczoraj to o tej porze przykimałam przed tv,w związku z tym dziś juz piję kawę i sie tutaj udzielam,bo nie ma jak pogawedki do kawki:tak:

Ja też jeste zaraz sobie kawke zapodam i czekam na rozmowy w toku...
no bardzo śmieszne -chce któraś kupić płaszczyk,nówka, nie noszony:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o kochana jesteś:-):-):-):-)
jak tam kubulec?????dużo ma zadane na weekend?????czy zeszytu zapomniał:-D:-Dno bawi mnie to cały czas:tak::tak:
Na weekend ma 2 strony w domowniczku,więc nie jest źle.
Dostał dziś pierwszą zieloną zamalowaną kropkę z zachowania i strasznie to przeżywa.:-D:-D:-D:-D
Zielona to tzn,że był wybitnie grzeczny :szok::szok::szok::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
W nagrodę ode mnie dostał bakugana ,bo taka była między nami umowa.
Za pierwszą zieloną jest bakugan ,więc trzeba było kupić.:tak::tak::blink::blink::blink:
Teraz je parówkę UWAGA !!!! od 42 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i ugryzł 2 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tak to mam z nim wesoło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry