reklama
Agnes a może ona się w nocy budzi bo ma za dużo snu w dzień i jest wyspana????????malinka może i pospi z 3h ,a niech śpi to sobie odpoczne na razie jeszzce nie śpi,wyciszyła się ale jeszcze się kręci
tez o tym pomyslałam bo wczoraj spała mi 3h-wstała o 16.00 a usnęła jakoś o 22.00 to nie tak wczesnie a przebudziła się po 3.00Agnes a może ona się w nocy budzi bo ma za dużo snu w dzień i jest wyspana????????
a moi ani myślą o spaniu
antek to pewnie koło 15-15.30 a Julia to juz ozdrowiała więc sen w dzień ją nie kręci:-)a mój adam jak miał rok to nie spał w dzień ani razu ja go kładłam a on ni hu hu nic nie chciał i do 21 od 6 rano funkcjonował normalnie mam nazieję ze antek pod tym wztględem nie będzie do niego podobny
antek to pewnie koło 15-15.30 a Julia to juz ozdrowiała więc sen w dzień ją nie kręci:-)a mój adam jak miał rok to nie spał w dzień ani razu ja go kładłam a on ni hu hu nic nie chciał i do 21 od 6 rano funkcjonował normalnie mam nazieję ze antek pod tym wztględem nie będzie do niego podobny
Mama Helenki
i Aniki :D
nie mogłam sobie odmówić
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żona ma jak Paryż. Dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!
- Dlaczego? Pytają tamci. A on na to:
- Dziura... po prostu dziura
My po spacerku zimno i wietrznie, brrrr
Kupiłam spodnie dla Helenki na allegro, nie dość ze szły miesiac to jeszcze przysłane poplamione i smierdzace
Moj Dominik tez normalnie nie spi w dzien ,ale moze cos Jemu jest bo ma ten kaszelMoze sie cos wykluwa,chociaz wolalabym zeby niea moi ani myślą o spaniu
A dziewczynki to niech spia w dzien jak najdluzej bo to jest zawsze troszke ciszy chociaz z Nimi;-):-)Bede Je kladla do kiedy tylko dadza mi sie klasc
kurcze no coś ty??????????jak można coś takiego sprzedaćmożesz je odesłać? albo nie wiem oddadzą ci kasę?????
My po spacerku zimno i wietrznie, brrrr
Kupiłam spodnie dla Helenki na allegro, nie dość ze szły miesiac to jeszcze przysłane poplamione i smierdzace
reklama
maltanka
Fanka BB :)
u mnie też :-(U mnie już po spaniu,nie zdazylam zjesc obiadu!
Podziel się: