reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
ja od tygodnia zaczęłam znowu pić herbatki Slim Figura jutro się zważę :sorry2:

Właśnie miałam się pytać co z tyi herbatkami???? jak to jest?
Ja od dzisiaj jestem na diecie. można powiedzieć ze na 13-to dniowej z tym że piję wodę gazowaną bo po ciąży zwykła mi obrzydła.... i też nie jesm szpinaku,ciekawe czym to mogę zastąpić???

iiwka przy odchudzaniu raczej nie powinnas pic gazowanej

a tak wogóle to ja was podczutuje, ale juz nie jestem na diecie, bo jak widac mam nowy suwaczek :-) a tak czekałam na wiosnę i pozbycie sie jeszcze tych 5 zaległych kg

IIWKA ten szpinak zastąp brokułami ja tam robiłam i tezz byly rezultaty

PYCHA gratulacje, czyzbys miala kolejne baby, fajnacko, powodzonka

Cześc dziewczyny:-)
Ja chyba do was musze dołączyć choć nie chciałabym:-( ta dieta kopenchadzka jest superek tylko powiedzcie mi co to jest ten befsztyk bo często on tam się pojawia??

cześć choć długo nie chciałam w to uwierzyc strasznie trudno wrócić do figury sprzed ciąży mimo że przytyłamtylko 13 kg nie mogę wrócić do siebi od siedmiu miesięcy

pycha gratulacje wielkie , My tez sie staramy zawziecie i nic ...
dzusta zdrowka dla malenkiej. wiesz co jesli chodzi o mnei to ja tyje CHOL...
jestem teraz na diecie 1200 kalorii( a to dlatego ze na 1000 chyba bym umarla) jestem ciagle glodna , nie jem po 17 i przytylam kilogram.wrrrr
ja juz nie wiem co robic, za 3 tygodnie lece na urlop wiec moze po powrocie poddam sie tej diecie kopenhaskiej . poczytam jak Wam pujdzie:)
witam nowe dziewczyny i powodzenia zycze :)

No ja dziś pierwszy dzień na diecie kopenhaskiej:-) I powiem wam że puki co jest oki:-) Do tego dożuciłam sobie 6 waidera i mam nadziję tym razem wytrwać:-) Powodzenia wszystkim odchudzającym się mamom:-)

reklama
no to najwazniejsze pierwsze koty za ploty heheh
oby takj dalej:tak:

ja tez troszke wytrwalam kolejny dzien na 1100 kcal wiec nie jest zle

Do góry