reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

no to najwazniejsze pierwsze koty za ploty heheh
oby takj dalej:tak:

ja tez troszke wytrwalam kolejny dzien na 1100 kcal wiec nie jest zle
No to gratulacje:-) Ja dziś drugi dzień dopiero... Ale powiem wam że wczoraj mój M miał urodzinki a ja żadnego ciasta ani nic nie zjadłam i jestem z siebie bardzo dumna:-)

reklama
ale jestes twarda , tak trzymac :)
ja niestety zgeszylam .:(
M wrucil z pracy i przyniosl do wyrka paczke moich ulubionych chipsow i wzielam kilka :((( buuuu wstyd
i tak zmescilam sie w kcal ale napewno odlozylo sie to w boczki bo puzno zjedzone i nie bylo kiedy spalic

ale jestes twarda , tak trzymac :)
ja niestety zgeszylam .:(
M wrucil z pracy i przyniosl do wyrka paczke moich ulubionych chipsow i wzielam kilka :((( buuuu wstyd
i tak zmescilam sie w kcal ale napewno odlozylo sie to w boczki bo puzno zjedzone i nie bylo kiedy spalic
Trzeba było się poseksowac i by było spalone hihi:-)

A ja juz nie jestem na kopenhaskiej:-( Mi się ta dieta bardzo podobała ale rano dziś myśłałam że padnę na ryj:szok: Tak organizm osłabiony że poprostu bałam się wziąść dziecko na ręce:-( I musiałam zrezygnować...Ale nadal pozostaję na diecie,bez słodyczy, bez pieczywa białego i takie tam zobaczymy...

A ja juz nie jestem na kopenhaskiej:-( Mi się ta dieta bardzo podobała ale rano dziś myśłałam że padnę na ryj:szok: Tak organizm osłabiony że poprostu bałam się wziąść dziecko na ręce:-( I musiałam zrezygnować...Ale nadal pozostaję na diecie,bez słodyczy, bez pieczywa białego i takie tam zobaczymy...
no wlasnie z tego co ja pammietam to tez sie fatalnie czulam

a ja stanelam na wage , i.... 3 kilo wiecej
jak to mozliwe. i jeszcze wczoraj zaliczylam godzine rowerowania i 400 na skakance !!!!! nio i utrzymalam sie w 1000 kcla

Witam.:-)Może któraś z was ma dietę która mi pomoże?Nie jem po 17,nie jem słodyczy,pije 2 litry niegazowanej,jem śniadanie i obiad.Niebardzo mi ta dieta wychodzi,pije też herbate Slim Figura. Może mam coś dodać do tej diety?A jakieś kremy na celulit?

Witam goraco wszystkie mamy , chcialabym jesli oczywiscie moge :) dolaczyc do was , jestem mama z kwietnia 2007 , mam 177 cm przed ciaza wazylam cos okolo 70 kg jestem a moze bvylam bardzol zbita i przy tym wzroscie i dosc duzej wagi 70 kg bylam naprawde szczupla uprawialam sposty i nie narzekalam na swoja sylwetke bo tej wagi wogole nie bylo widać , w ciazy przytylam cos okolo 24 kg , i dobilam do 94 kg , tydzien po porodzie mialam cesarskie cięcie mialam 10 kg mniej zaczelam brac tabletki dla mam karmiących i jadłam jak glupia gorzej niz w ciazy , np. serek topiony z miodem fuuu nie wiem jak moglam to ruszyc , i po 2 miesiacach 10 kg spowrotem do przodu dziś moj synek ma prawie 11 miesiecy a ja wygladam jak bym byla dalej w ciaży i waze 93 kg , wszyscy mowia ze jestem mloda to szybko zrzuce tylko musze sie postarać mam 20 lat . ale niestety mam bardzo słaba wole i nie moge wytrzymać chcoiaż szczerze nie mialam zadnych jakiś diet ( jak by te kilogramy mialy same spasc hehe ) ale postanowilam ze musze sie wziasc za siebie , na sporty nie mam czasu teraz przy synku i od jutra bede starać sie nie jesc na poczatek po 18
a co to ta dieta kopenhadzcka ?? czy ktoś słyszał o tej diecie kwasniewskiego to ta zupa co sie gotuje i je prawie caly czas zastanawiam sie nad nia , czy ktoras z was probowala tej diety jak rezultaty byly ??
gorąco was wszystkie pozdrawiam

młoda_mamusia witaj, oczywiście że możesz do nas dołączyć :tak::-) uważam że to dobry pomysł nie jedzenia po 18-stej, ja rok temu też tak zrobiłam i mam ok 8-9 kg mniej (przez cały rok), teraz niestety zdarzaja mi sie wpadki :zawstydzona/y:

Dietę kwaśniewskiego kiedys próbowałam ale tylko dwa dni z nia wytrzymałam :sorry2: bo mi zbrzydła :-p

diety kopenhadzkiej nie stosowałam

Życze powodzenia i wytrwałości, z nami na pewno ci się uda zrzucic zbedne kg :tak:

reklama
Witam goraco wszystkie mamy , chcialabym jesli oczywiscie moge :) dolaczyc do was , jestem mama z kwietnia 2007 , mam 177 cm przed ciaza wazylam cos okolo 70 kg jestem a moze bvylam bardzol zbita i przy tym wzroscie i dosc duzej wagi 70 kg bylam naprawde szczupla uprawialam sposty i nie narzekalam na swoja sylwetke bo tej wagi wogole nie bylo widać , w ciazy przytylam cos okolo 24 kg , i dobilam do 94 kg , tydzien po porodzie mialam cesarskie cięcie mialam 10 kg mniej zaczelam brac tabletki dla mam karmiących i jadłam jak glupia gorzej niz w ciazy , np. serek topiony z miodem fuuu nie wiem jak moglam to ruszyc , i po 2 miesiacach 10 kg spowrotem do przodu dziś moj synek ma prawie 11 miesiecy a ja wygladam jak bym byla dalej w ciaży i waze 93 kg , wszyscy mowia ze jestem mloda to szybko zrzuce tylko musze sie postarać mam 20 lat . ale niestety mam bardzo słaba wole i nie moge wytrzymać chcoiaż szczerze nie mialam zadnych jakiś diet ( jak by te kilogramy mialy same spasc hehe ) ale postanowilam ze musze sie wziasc za siebie , na sporty nie mam czasu teraz przy synku i od jutra bede starać sie nie jesc na poczatek po 18
a co to ta dieta kopenhadzcka ?? czy ktoś słyszał o tej diecie kwasniewskiego to ta zupa co sie gotuje i je prawie caly czas zastanawiam sie nad nia , czy ktoras z was probowala tej diety jak rezultaty byly ??
gorąco was wszystkie pozdrawiam
Witaj ja stosowałam tą dietę kapuścianą czy jak jej tam:-) beznadziejna ta zupa w smaku i po trzecim dniu jedzenia jej najnormalniej w świecie się schaftałam i powiedziałam koniec:-D
Dieta kopenhaska to jest super dieta ale nie dla mnie:-( Było mi bardzo słabo i nie mogłam dalej stosować, wpisz sobie w google dieta kopenhaska i znajdziesz:-) Ja mam 177 cm i 79 kg:-( I bardzo źle się z tym czuję:-(
To że nie masz czasu przy dziecku to wiesz:-) Ja mam dwoje jeden 2 lata drugi 4 miesiące ale czas na gimnastykę zawsze znajdę więc poprostu jak mały śpi to pocwicz sobie ja polecam 6 Waidera sa super:-) Ja oprucz ćwiczeń w domku chodze raz w tygodniu na pilates i powiem wam że już widzę efekty bo bardziej jestem rozciągnięta:-) A moja dieta hmmm... Sama ją sobie teraz ustaliłam:
Śniadanko chleb żytni czarny i po midor z jogurtem naturalnym:-)
Obiadek warzywka z kaszą gryczaną:-)
Kolacja sałatka owocowa oczywiście przed 18:-) I koniec:-) I dużo piję wody:-) Nie wolno pić soków bo zawierają dużo cukru:-) zto moja dietka na dziś:-)
Miloku wydaje mi się że powinnaś miezryć się w obwodach i po tym sprawdzać czy są jakieś zmiany:-) Jeśli ćwiczysz dużo to tkanka tłuszczowa zamienia się w mięśnie i dlatego waga może iść do góry:-) Więc nie martw się i radziłabym nie skakać tak dużo bo będziesz miała nogi jak Pudzian:-D
Aga2Aga rozmawiałam z masarzystką ona mówi że masarze pomagają w walce z celulitem:-) Trzeba z 6 takich zabiegów aby był efekt:-) Co do kremów to powiedziała mi że oczywiście działają ale jeśli będziesz je wmasowywała w ciało przynajmniej 5 minut i oczywiście jeśli będziesz ćwiczyła:-) sam krem nie pomoże:-)

Do góry