reklama
I
iiwka
Gość
ja od tygodnia zaczęłam znowu pić herbatki Slim Figura jutro się zważę
Właśnie miałam się pytać co z tyi herbatkami???? jak to jest?
Ja od dzisiaj jestem na diecie. można powiedzieć ze na 13-to dniowej z tym że piję wodę gazowaną bo po ciąży zwykła mi obrzydła.... i też nie jesm szpinaku,ciekawe czym to mogę zastąpić???
Pycha
mama Mai i Marty
iiwka przy odchudzaniu raczej nie powinnas pic gazowanej
a tak wogóle to ja was podczutuje, ale juz nie jestem na diecie, bo jak widac mam nowy suwaczek :-) a tak czekałam na wiosnę i pozbycie sie jeszcze tych 5 zaległych kg
a tak wogóle to ja was podczutuje, ale juz nie jestem na diecie, bo jak widac mam nowy suwaczek :-) a tak czekałam na wiosnę i pozbycie sie jeszcze tych 5 zaległych kg
Pycha
mama Mai i Marty
PYCHA gratulacje, czyzbys miala kolejne baby, fajnacko, powodzonka
dzieki :-)
tak kolejne baby
Małagosiunia21
Witam
Cześc dziewczyny:-)
Ja chyba do was musze dołączyć choć nie chciałabym:-( ta dieta kopenchadzka jest superek tylko powiedzcie mi co to jest ten befsztyk bo często on tam się pojawia??
Ja chyba do was musze dołączyć choć nie chciałabym:-( ta dieta kopenchadzka jest superek tylko powiedzcie mi co to jest ten befsztyk bo często on tam się pojawia??
M
miloku
Gość
pycha gratulacje wielkie , My tez sie staramy zawziecie i nic ...
dzusta zdrowka dla malenkiej. wiesz co jesli chodzi o mnei to ja tyje CHOL...
jestem teraz na diecie 1200 kalorii( a to dlatego ze na 1000 chyba bym umarla) jestem ciagle glodna , nie jem po 17 i przytylam kilogram.wrrrr
ja juz nie wiem co robic, za 3 tygodnie lece na urlop wiec moze po powrocie poddam sie tej diecie kopenhaskiej . poczytam jak Wam pujdzie
witam nowe dziewczyny i powodzenia zycze
dzusta zdrowka dla malenkiej. wiesz co jesli chodzi o mnei to ja tyje CHOL...
jestem teraz na diecie 1200 kalorii( a to dlatego ze na 1000 chyba bym umarla) jestem ciagle glodna , nie jem po 17 i przytylam kilogram.wrrrr
ja juz nie wiem co robic, za 3 tygodnie lece na urlop wiec moze po powrocie poddam sie tej diecie kopenhaskiej . poczytam jak Wam pujdzie
witam nowe dziewczyny i powodzenia zycze
Małagosiunia21
Witam
No ja dziś pierwszy dzień na diecie kopenhaskiej:-) I powiem wam że puki co jest oki:-) Do tego dożuciłam sobie 6 waidera i mam nadziję tym razem wytrwać:-) Powodzenia wszystkim odchudzającym się mamom:-)
reklama
M
miloku
Gość
no to najwazniejsze pierwsze koty za ploty heheh
oby takj dalej
ja tez troszke wytrwalam kolejny dzien na 1100 kcal wiec nie jest zle
oby takj dalej
ja tez troszke wytrwalam kolejny dzien na 1100 kcal wiec nie jest zle
Podziel się: