reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
Witam kochane......................troszke sie za Wami stęskniłam i przepraszam , ze tak dawno tu nie zaglądałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie jak było tak jest. Waga niekiedy spadnie ze 2kg ale szybko to nadrabiam. Juz chyba tak pozostanie bo coś cieżko mi utrzymać zrzucone kiloski. Jedyny plus to to , ze staram sie jak najcześciej ćwiczyć. Ostatnio miąłam niestety przerwe w bo znów byłam z córka w szpitalu. Oj., a teraz sie martwie bo idą święta i aż starch pomyśleć co sie będzie dzialo no, ale jest w tym jeden plus, że do lata uda nam sie wszystko zrzucić :):tak:
pa, lece bo mąż mnie goni żeby ubrać mała po kąpaniu...................później zajrze i was doczytam.pa

hej

a ja się ciągle obżeram :zawstydzona/y:ale u mnie waga w sumie w miejscu, choć sa dni, ze 0,5kg do przodu, ale na razie sie tym nie martwie i czekam na wiosnę, to bede jeździć znów na rowerze

dzustta twója córeczka ma taka samą piżamkę jaką miała moja Maja, ale już ją sprzedałam, bo wyrosła, ale bardzo ją lubiła i na stópki mówiła myszki-kiszki :-D

Pycha a moze ja ja od Ciebie kupiłam :confused::-D bo wylicytowałam na allegro. tyle, ze na Matyle jest troszke za duża ale to nie szkodzi. Pajacyk jest bardzo gruby ale to dobrze bo mała przez sen przechodzi na drugą stronę łóżeczka i tedy śpi bez przykrycia.

A jak tam kochane wypieki?? Penie w domciu są nieziemskie zapachy:tak:

Miloku jak tam postepy??

hej Dziewczyny dołańczam sie do was. urodzilam 30 listopada,tak naprawde nie bralam sie za siebie, ale pomału sie rozpedzam, juz sie nie obrzeram, kupilam tabletki BIO CLA z zielona herbatą, zobaczymy czy zadziałają. Od początku nie karmie piersią, czy az tak cieżko zrzucić te kilogramy?? zostało mi do zrzucenia z 8 kilo. Jak wy sobie radziłyście i radzicie?? pozdrawiam pa

hej Dziewczyny dołańczam sie do was. urodzilam 30 listopada,tak naprawde nie bralam sie za siebie, ale pomału sie rozpedzam, juz sie nie obrzeram, kupilam tabletki BIO CLA z zielona herbatą, zobaczymy czy zadziałają. Od początku nie karmie piersią, czy az tak cieżko zrzucić te kilogramy?? zostało mi do zrzucenia z 8 kilo. Jak wy sobie radziłyście i radzicie?? pozdrawiam pa

Ile kosztuje BIO CLA???;-)

iiwka okolo 50zl za 60tabletek. Ja w jednej aptece placilam raz ponad 60zl :szok: a na Allegro zamowilam kiedys juz z przesylka za 42zl :tak:no i ja musze przyznac ze jest to fajna rzecz, ale trzeba przy tym cos cwiczyc bo samo nie zadziala ;-)

hej te tabletko BIO CLA mąż mi kupił w aptece w promocyjnej cenie za 39,90zł, sama sie zdziwiłam bo tam normalnie kosztyja 49,90. zobaczymy czy pomoga, dzisiaj dopiero zaczynam, no i przy tym cwicze 45 min na maszynce + brzuszki.

witam

dawno tu nie zaglądałam ale nadal należę do tego wątku :sorry2:

mam jeszcze kilka kilo do zrzucenia szczególnie po świętach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś się zważyłam dla orientacjivcvcvcvcvcvcvcvcvvcvcvccvvcvcvccvvcvcvcvc

reklama
Do góry