reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

no wlanie Joasia POWSTRZYMALAM SIE :tak:
wzielam tylko 4 albo 5 chipsow i oddalam paczke mezowi a on wciagnal wszystkie
tez tak sobie pomyslalam i w pore sie opamietalam:tak:
a teraz ide sobei zrobic herbatke
ale czerwona
musze wyprubowc ta twoja , moze zadziala:tak:

reklama
Brawo MILOKU i tak trzymac.
Mi mała nieraz da pocwiczyc nawet ze 30min a bywa nawet tak że sie ze mnie nabija - ale to zdarza sie rzadko tak samo jak zdarza się rzadko chęc na cwiczonka.

MILOKU a w ogóle ile ci pozostało kg do wagi z przed ciaży???

Dziewczynki, nie wiecie co jest dobre na spalenie brzucha po porodzie?? Kurcze w stare jeansy już wchodze, ale pozostało jeszcze trochę brzuszka. Nie jem słodyczy bo nie mam ochoty, generalnie mało jem, bo mi odebrało apetyt. Łaże na długie spacery i nic. A niedługo mam wesele i tak jakoś nie bardzo usmiecha mi się iść z taka oponką przed sobą.

dziewczyny ja sie zapisuje rowniez od dzis na odchudzanie i moze jak bede codziennnie relacje tu zdawac to mi lepiej pojdzie,jakbym schudla 5 kg bylabym very happy,waze 65 kg przy wzroscie 164 wiec jestem taki maly paczuszek,no i 29 lat na karku i nie chce podtrzymywac teorii,ze kobiety po 30 to juz maja "troche innna figure"
a wiec jestem po platkach kukurydzianych z mlekiem,i postanowienia:
-zero slodyczy
-przynajmiej 2 jablka dziennnie
- jogurt aktivia
-herbata slim vitaxu
-no i brzuszki 80 dziennie na poczatek
co dziewczyny tu mi jeszcze doradzicie? prosze o pomoc
bede codziennie zdawac relacje z waga

dzusta juz mi zostalo 5 kilo do zgubienia :tak: wiec 24 juz zlecialy:-)
jakos wolniej to teraz idzie
ale i tak jestem zadowolona
tylko ja mam jeszcze bagaz przed ciazowy :-( wiec razem przydaloby sie ze 20 zgubic

kasia ja polecam cwiczenia kolezanki hogaty 6W jest tutaj tez osobny watek na te cwiczonka ciwzkie jak cholera ale chyba troche dzialaja , ja mam dzisiaj 7 dzien i juz widze poprawe , tzn jedrniejszy ten brzuchol sie zrobil:tak:

Kacha 107 nio witaj
w grupie zawsze razniej
ja to jeszcze tobie doradze nie jesc po 18 a jak dasz rade to nawet po 16
i napewno zgubisz:tak:
bedziemy sie tu wspirac i sie uda ,MUSI!!!!!!!!!

Witam!!:-)
No i dupa blada wczoraj,poszlam na spacer,umowilam sie z kolezanka,a ze zimno bylo,poszlysmy do pizzeri,a ze ja mowie ze nie jem a jej tak glupio bylo samej to mi lasagne zamowila,zjadlam:-( ,pyszna byla i od razu sie pochwale ze pierszwy raz z corcia bylam w takim miejscu i byla bardzo grzeczna,na moej nieszczescie w takim razie bo spokojnie dala mamie sie delektowac jedzeniem.Tak dobrze szlo:-( .
Dzis juz po sniadaniu-bulce sojowej,no i masakrycznei mocnej kawie(bez tego z lozka nie wstane)

Ta a ja mialam zaczac od poniedzialku i co znowu w poniedzialek impreza byla :-p normlanie niech ten dlugi weekend sie sonczy bo nigdy nie schudne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczelismy dzis z mezem od nowa wszytsko jem niskokaloryczne i tez pije te herbatke vitaxu

U mnie tez narazie klapa odchudzeniowa, wczoraj mialam mocne postanowienie diety, ale poszlam do znajomych, oni robili pizze, wiec nie wypadalo nie zjesc, o ludzie i jeszcze wino... Ale od dzis robie kopenhaska, musze wytrzymac, zaraz zrobie sobie kawe i pojade z niunia na zakupy po reszte produktow...Musze wytrzymac i juz!!!Niby to tylko 2 tygodnie, ale czasem to az 2 tyg!Mam nadzieje, ze skurczy mi ze zołądek i zgubione kg zmotywuja do dalszego odchudzania!!!

Dzisiaj się zważe i zobaczymy ile po ciąży mi zostało, bo nawet się nie ważyłam. Wystarczy że widzę oponkę przed sobą. Zaraz wchodze na ten wątek z ćwiczeniami i zaczynam. Ciekawe na jak długo starczy mi zaparcia. :)

reklama
MILOKU to bardzo ładnie zgubiłas kilogramki . Nie martw się mi te ostatnie też wolno spadały ale jakoś sie udało.

KASIA brzuch po porodzie ciężko zrzucisz bo zawsze jakaś skóra zalega. Ja na brzuch nie mogę narzekac ale jak usiąde to porażka same fałdki. Polecam ci tak jak inne dziewczyny jedynie cwiczonka.

I witam w grupie nowe zmagajace sie z kilogramkami

Do góry