reklama
M
miloku
Gość
ja sie zastanawiam bo kiepsko idzie mi chudniecie na zdrowej zywnosci
ale pamietam ze ta dieta nie byla z aprzyjemna
nabralam po niej wstretu do jakich kolwiek diet
i jeszczetak nienawidze diet
ale chyba terzba bedzi esi przelamac bo inaczej te kilosy nie spadna
pomysle jeszcze nad nia
ale pamietam ze ta dieta nie byla z aprzyjemna
nabralam po niej wstretu do jakich kolwiek diet
i jeszczetak nienawidze diet
ale chyba terzba bedzi esi przelamac bo inaczej te kilosy nie spadna
pomysle jeszcze nad nia
ilona172
Mama Alanka
Ja przed ciążą ważyłam 52-53 kg. Pod koniec ciąży 70 kg, a po porodzie 65 kg. Jak karmiłam piersią nie było szansy żebym schudła, bo ciągle mi się chciało jeść. Najmniej ważyłam 60 kg. Przez zimę doszłam do 62 kg. Teraz stopniowo ograniczałam jedzenie i doszłam do 58,5-59 kg. No a chciałabym ważyć 55 kg, bo mimo iż mam 1,71m wzrostu, to jestem raczej drobnej kości i brzuszka troche mam (tak ok. 70 w pasie) no i mam dosyć szerokie biodra. Najgorzej jest przed i w trakcie okresu, bo wtedy strasznie mi się chce jeść. No i wszystkie wysiłki idą na marne, musze zaczynać od początku ograniczać jedzenie
dzustta
Mama sierpniowa'06
Witajcie drogie mamusie. No, ja właśnie przed chwilą się zważyłam tak na puty żołądek i waga pokazała 2kg.mniej Cieszę sie bo żadnej dietki nie stosowałam tylko ograniczyłam sie w jedzeniu i staram się nie jadac tuczących potrawek. Zamiast ziemniaków wsuwam ryż do tego gotowany indyk i surówka - to jeżeli chodzi o obiadek. Ale jak mam ochotę na słodkie to sobie nie odmawiam tyle że jest to herbatnik albo delicja.
Miloku cały czas trzymam za ciebie kciuki i za pozostałe starające się zrzucic zbędne kilogramki.
Miloku cały czas trzymam za ciebie kciuki i za pozostałe starające się zrzucic zbędne kilogramki.
T
tynka
Gość
a ja wczoraj pękłam mieliśmy imprezkę i to była moja pierwsza okazja by sobie pofolgować z alkoholem.. no i upiłam się i zjadłam leczo efekt taki, że nie dałam rady sama dojść do łóżka musiał mnie mąż zaprowadzić no a dzis na kaca najlepsza jest pepsi i ostra zapiekanka ........ ale od jutra wracam na dietkę i chyba sobie trzasnę właśnie kopenhadzką ale tylko tydzień bo przez ten czas ktoś będzie w domu a boję się tego, że zemdleję a przy dwójce dzieci muszę być na pełnych obrotach
M
miloku
Gość
dzusta rany dwa kilosy kochana gratuluje !!!!:-) :-)
tez kciuki za ciebie trzymam
a Ty duzo masz plan zgubic?
ilonka znam ten problem
ja zaczynam diet eod nowa kazdego poniedzialku, no w sumie to teraz ciegle mowie od jutra
tynka oj imprezka tez by mi sie przydala , juz nie pamietam kiedy sie wstawilam chyba jakies 2 lata temu i na dodatek najblizsza okazja w pl w czerwcu wiec do tego czasu plan mam zgubic 10 hihi nie realne ale chociaz 5 to bedzie dobrze
a ja wam powiem ze wczoraj wytrzymalam
kolacji nie zjadlam
nio moze kila ziarenek popcornu skubnelam i w dzien sie wogule nie ograniczalam i efekt taki ze pol kilo spadlo
wiadomo ze to narazie pustu brzucho wi to dlatego ale zawsze nawet te pol kilo cieszy oko i motywuje
mam dzisija troche wiecej energi wiec na spacerek sie wybiore
tylko musze synka opatulic bo u nas dzisja pochmurno a Tristanek mi cos pokasluje
ale ide pobiegac po parku z wizkiem
powodzonka dziewczyny
tez kciuki za ciebie trzymam
a Ty duzo masz plan zgubic?
ilonka znam ten problem
ja zaczynam diet eod nowa kazdego poniedzialku, no w sumie to teraz ciegle mowie od jutra
tynka oj imprezka tez by mi sie przydala , juz nie pamietam kiedy sie wstawilam chyba jakies 2 lata temu i na dodatek najblizsza okazja w pl w czerwcu wiec do tego czasu plan mam zgubic 10 hihi nie realne ale chociaz 5 to bedzie dobrze
a ja wam powiem ze wczoraj wytrzymalam
kolacji nie zjadlam
nio moze kila ziarenek popcornu skubnelam i w dzien sie wogule nie ograniczalam i efekt taki ze pol kilo spadlo
wiadomo ze to narazie pustu brzucho wi to dlatego ale zawsze nawet te pol kilo cieszy oko i motywuje
mam dzisija troche wiecej energi wiec na spacerek sie wybiore
tylko musze synka opatulic bo u nas dzisja pochmurno a Tristanek mi cos pokasluje
ale ide pobiegac po parku z wizkiem
powodzonka dziewczyny
dzustta
Mama sierpniowa'06
MILOKU w sumie mam wagę taką jak z przed ciąży ale niestety niektóre spodnie letnie są na mnie obcisłe w udach i pupie gdzie przy tej wadze zawsze były luźne. Jeszcze gdybym zgubiła 3-4kg była bym haapi.
TYNKA u mnie też były wczoraj wieczorkiem drineczki po których miałam niezły helikopter. Ale cóż od czasu do czasu mozna sobie na coś pozwolic bo przecież nie będziemy sie katowac na maksa. A przyjemności?
TYNKA u mnie też były wczoraj wieczorkiem drineczki po których miałam niezły helikopter. Ale cóż od czasu do czasu mozna sobie na coś pozwolic bo przecież nie będziemy sie katowac na maksa. A przyjemności?
Joaska
Lipcowe mamy '05
Ale cóż od czasu do czasu mozna sobie na coś pozwolic bo przecież nie będziemy sie katowac na maksa. A przyjemności?
no własnie własnie!!!
ja sobie cały czas to powtarzam!!!!
dzisiaj przy niedzieli pozwoliłam sobie na ciacho i kawke!
i troche sie zle czuje po, ale w trakcie jedzenia mmmmmmmmmmmmmmm
zaraz robie sobie sałate z tunczykiem, ogorkiem i pomidorem......
kupiłam sobie herbatke vitaxu na odchudzanko i pije duuuzo wody!!
tyle moich postanowien na dzien dzisiejszy!!!
M
miloku
Gość
to chyba tylko ja tutaj z tak wielkim bagazem jestem
nio wlasnie co do przyjemnosci ja sobie dzisiaj calkowicie pofolgowalam
wciagnelam cala prawie czekolade i nie moglam sie powstrzymac
jadlam i jadlam
i slina mi ciekla
nio wiec jak co tydzien "zaczynam od jutra";-)
tak sie najesc slodkosci a teraz mi niedobrze blee:-( :sick:
chyba sobie mietowke zrobie......
dobranoc dziewczyny
nio wlasnie co do przyjemnosci ja sobie dzisiaj calkowicie pofolgowalam
wciagnelam cala prawie czekolade i nie moglam sie powstrzymac
jadlam i jadlam
i slina mi ciekla
nio wiec jak co tydzien "zaczynam od jutra";-)
tak sie najesc slodkosci a teraz mi niedobrze blee:-( :sick:
chyba sobie mietowke zrobie......
dobranoc dziewczyny
reklama
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
miloku nie tylko ty :-( ,mi jeszcze ciazowy ze tak powiem spory zostal,a lato sie zbliza i jestem przerazona moim cialem:-(
wczoraj o maly wlos zjadlabym dwa obiady,przed wyjsciem na spcer zjadla i jak wrocilam to zapomnialam ze jadlam i mowie mojej mamie ze co na obiad??
mama ze jadlam juz przeciez,ja no co ty ??
i na szczescie sie wyjasnilo ze jadlam,ale ja jestem glodna caly czas
wczoraj o maly wlos zjadlabym dwa obiady,przed wyjsciem na spcer zjadla i jak wrocilam to zapomnialam ze jadlam i mowie mojej mamie ze co na obiad??
mama ze jadlam juz przeciez,ja no co ty ??
i na szczescie sie wyjasnilo ze jadlam,ale ja jestem glodna caly czas
Podziel się: