reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

co tu taka cisza
dziewczyny majowkuja sie ?:-D
cos widze ze wasze dietki to sie po majowkach zaczna bo przeciez grille i imprezki sa

ale co tam taka majowka raz do roku :-D :-D :-D

ja wlasnie od dzisiaj znowu postanowilam wrucic do ostrej dietki ale juz jestem cholernie glodna

kilogramy mi stanely i nawetr deczka nie zgubilam w ostatnich dniach ale to dlatego ze sobei pozwalalam na male co neico a teraz musze sie znowu zmobilizowac:tak: :tak:

reklama
ja po tym świecie to nawet na wagę nie staje bo przez 3dni balowaliśmy.......grill, piwko, kiełbaska, ciasteczka i to wszystko o późnych porach.............ale nawet nie żałuje bo bo było extra, w końcu jakaś odskocznia od tych codziennych obowiązków............a i nawet mała dobrze sie spisała bo ładnie o 19,30 szła spac i tak do rana

hej dziewczyny!!! Niestety takie dugie łikendowanie wymaga od nas wiele dobrej woli zeby wytrwać co? Ja tam chodze do pracy a okazji na grilowanie nie mam wiec mnie nic nie kusiło. Ale za to wkurzona jestem na kolezanki z którymi chodze na pilates. Wczoraj znowu odpadły. A ja jestem bez auta i cholera nienawidze byc zalezna. A tak chciałam iść. A wkurzjace jest bo potem one marudza ze zamiast chudnac tyją. Ze grube sa ze nic nie działa albo sie zachwycaja jaki pilates jest super....tylko do cholery trzeba regularnie chodzic a nie marudzić. No i tyle. Wsciekła byłam wczoraj ze nie wiem. Moj samochod sie zepsuł bo bym na nie gwizdała i tyle.

A za was trzymam kcuiki. No i mega kopniak od hogaty....motywacyjny oczywiście!!!!!

wczoraj pierwszy raz po porodzie się zawżyłam, no i normalnie zbladłam. Zostało mi jeszcze 6 kg do zrzutki, a liczyłam że troche mniej. No trudno. Kupiłam sobie krem na brzuch i boczki, mam pas sciągajacy no i ćwiczonka i spacerki z Wiką. Zobaczymy efekty.

witajcie dziewczyny

dzusta jak mi piszesz o tych grillach i kielbaskach to az mi slinka leci :-p :-p

hogata ała kopa az tutaj poczulam, ale super motywujacy jest:tak: :-D

kasia ja is enie dam zawzielam sie tym razem i predzej czy puzniej schudne wszystko to co chce 30 kilo :tak:

nio i wczoraj sie zawzielam
na rowerku 1 godzinka jak juz maly poszedl spac
i ostatni posilek o 15 zjadlam
i efekt taki ze mam pol kilo mniej
to tylko pusty brzucho narazie ale zawsze jak staje na wage to oko cieszy :tak:
wiecie co dziewczyny ja to sniadania ze tak po wiem krolewskie zjadam
najadam sie do syta
jedyne czego nie robie to nie jem bialego chleba
a tak co tylko dusza zapragnie
potem obiad kolo 2 tez do syta i dalej nic tylko woda
jak by mi tak dalej szlo to bym ladnei schudla
i moze moje postanowienie zeby zgubic te ciazowe kilosy do czerca udaloby sie zrealizowac
nio trzymam kciuki :tak:

reklama
hej dsiewczyny
jak idzi egubienie brzuszkow
mi jakos kiepsko
nie moge si ezmobilizowac do cwiczen mam lenia ostatnio
i jeszcze na dodatek balagan w domu
jakos nie moge sie zoraganizowac a na wieczor padam na twarz:dry:
co prawda pol kilo zgubilam ale pewnie byloby wiecej gdybym dla rade sie zmobilizowac do cwiczonek , albo chociaz spacerki dlugie :baffled:

a co do dietki to staram sie po 18 nie jesc i narazie mi wychodzi

ale jestem taka GLODNAAAAAAAAAAAAAAAA

Do góry