reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

hej
gdzie sie wszystki epodzialyscie:confused: :-(

tylko ja zostalam na polu walki :confused: :szok:

u mnie kilosy pomalutki sie ruszaja
codziennie jak satje na wage jest pare deko mniej wiec jest dobrze
wczoraj zajelam sie gardeningiem
podobno dobrze sie tluszczyk spala wiedc wziela sie do roboty
jeszcze dzisiaj musze koncowke skonczyc bo deszcz mnie zlapala
wiec dzisisaj znowu troche spale
a jeszcze pedalaowalam jakies 30 min to tez troszke spalilam

jestesm ostatnio strasznie glodna
a najwieksza ochote mam na slodycze :szok:
chyba jestem znowu przed okresem:tak:
odzywajcie sie dziewczyny bo jak sama do siebie pisze to tak troche nudno
pozdrawki

reklama
hej ja jestem...tylko sie juz gubie na którym watku mam pisac tu (nie karmie juz od około 1,5 roku hehehehe ale sie zadomowiłam) czy na watku "odchudzajmy sie wspolnie.....

miloku...a próbowałas jesc np. daktyle ... sa słodkie i wystarcz 2-3 i jestes zasłodzona, poza tym zawieraja błonnik. Wogóle polecam suszone owoce ... ja podjadam to ...staram sie przynajmniej

a wczoraj była na Body Gim i mało nie wykitowałam ale było extra ... zmeczona była, spocona i szczesliwa a dzisiaj czuje ze me ciało pracowało :-)

co robicie ze chudniecie?? ja jem 2 kromki chleba przez cały dzien i staram sie nie jesc po 18 ale niestety waha od porodu bedzie juz rok ani dydu.... jestem załamana....

Czesc dziewczyny. Gratuluje zgubionych kilogramków i wytrwałosci.
Jest mi wstyd:zawstydzona/y:bo te ostatnio zgubione 2kg juz nadrobiłam a w dodatku jestem przed @ i jem co popadnie. Wczoraj nawet o 23iej zjadłam talerz zupy. Strasznie sumienie mnie ruszyło i dzis z rana pocwiczyłam.

MILOKU wielkie brawa dla ciebie za wytrzymałosc.
HOGATA z chęcia tez bym sie tak powypacała ale niestety taką możliwosc mam tylko raz na dwa tygodnie. Ja z suszonych owocków wybieram zawsze śliwki i daktyle.
TYNKA (chyba JUSTYNKA?????) oczywiście klepie cie po plecach i oby tak dalej!!!!!!!
KASIA głowa do góry kilogramki zgubisz, najcięzej zrzucic końcówkę

A ja dzisiaj postaram sie byc tylko na płynach (kawa;), kakao, woda) bo okropnie sie czuje

Ja się ostatnio wazyłam i po porodzie zostało mi 5 kg. Kupiłam sobie krem na brzuszek i boczki i posladki, żeby szybciej się wchłaniało, nie jadam słodyczy ( bo nie mam ochoty chyba w ciąży sie przejadłąm nimi), ćwiczę czasami :( no i jeszcze dzisiaj odbieram pas wyszczyplajacy i po tych wszystkich eksperymentach mam nadzieje że zrzucę oją oponkę. Najtrudniej to u mnie zmobilizować się do ćwiczeń, jakoś samej to się nie chce a w weekend zamiast na trening się wybrać to wolę gdzieś pojechać z mężem :(

dzusta dziekuje ale niestety musze sie przyznac ze wczoraj sobie pozwolilam i juz czuje ze dziisj atez soebi pozwole bo mam ssanie od rana

ja chyb atez przed okresem bo bym jadla wszstko co w rece wpadnie:szok: :wściekła/y: :no:
nie stanelam dzisiaj na wage bo nie chhceialma sie dolowac:-(

hogata te suszone slodkosci to calkiem dobry pomysl moze mi zasmakuja i nie bede musiala czekolady wcinac (musiala:-D :-D :-D :-D )

kasia widze ze sotro wzielas sie za dietke, powodzenia

heksa ja jak chudne to nie jem chleba , mieso gotowane albo duszone albo z grila, salatki nie jem ziemniakow i nie jem slodyczy i nei jem po 18 a jak sie uda to nawet po 16 , a nio i jeszcze cwicze zawinieta folia streczowa zebys ie lepiej wypocic :-D ale bez foli tez dobrze sie poce:-D powodzenia

heja!!!

ja wczoraj dołozyłam sobie pilates do poniedziałkowego Bodu Gim i ... dzisiaj ledwo wstała :-) . Nie zrazona jednak jestem bo czuje ze dałam wycik mojemu ciału. Jutro salsa a w piatek znowu Body Form. Mam nadzieje ze przez maj moje ciało wypieknieje :-)

a za was trzymam kciuki i wam daje ... kopniaka motywacyjnego !!!!

HOGATA kiedy ty na to wszystko znajdujesz czas:confused:
Ja nie raz rano sobię pocwicze ale musze zawsze sie streszczac bo mała długo sama sie nie pobawi i jeszcze w trakcie cwiczen cos tam do niej zagaduje. A możliwos wyjscia gdzies na jakies fitness itp. mam tylko w soboty i nawet z tego nie korzystam bo samej jakos nie chce mi sie jeździc do miasta.

dzustta...moja kalina to juz duza dziewczynka gdy miała tyle miesiecy co twoja mała to tez byłam wykonczona ale udało mi sie przejsc 6Weidera (wieczorami gdy kalina zasypiała ja cwiczyłam). Teraz wieczorami jest juz łukasz w domu wiec ja lece cwiczyc. Tez myslałam ze sie nie uda ale widac jak sie człowiek zepnie to da rade.

POWODZENIA!!!!

reklama
pierwszy raz weszlam na ten watek i widze ze nie jestem sama:) ja tez bym chciala sie odchudzic a wiem ze,,bym chciala,,nie wystarczy...:( przed zajsciem w ciaze wazylam 63 kg,na 1.70,koniec ciazy to 88kg masakra,po porodzie schudlam 15 kg,czyli jakies 7 miesiecy temu,ale teraz znowu przytylam 3 kg,a moja coreczka ma 8 miesiecy,chcialabym wrocic do swojej wagi ale tak naprawde nie weim jak...staralam sie nie jesc po 18,przez 3 tyg nie jadlam slodyczy,i wieczorami cwiczylam,ale to odeszlo i oprzytylam 3 kg,jak wroce do polski to chyba zapisze sie na areobik mhm a moze silownie?gdzie spala sie wiecej?a jaka jest rewelacyjna dieta?gratulacje dla tych mam ktorym sie udalo zrzucic zbedne kilogramy,pozdrawiam:)

Do góry