Ja też wiecznie sobie powtarzam, ze "od jutra to juz na pewno", moj mąz to juz sie ze mnie smieje po prostu, ale od dzisiaj to juz na 100%!!!Jak schudnę to kupie sobie super nowe dżiny, albo balejaż zafunduję, albo i to i to!!!No zobaczymy jak mi pojdzie, bo dopiero 11.30, gdzie tam do wieczora...
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
babeczki trzymam qciuki za wszystkie postanowienia!!!!!!
ja własnie popijam kawke, zjadłam male sniadanko i narazie nie chce mi sie jesc!!!!
dzisiaj zabieram sie za porzadki wiec strace troche kalorii, a pozniej spacerek!
ja własnie popijam kawke, zjadłam male sniadanko i narazie nie chce mi sie jesc!!!!
dzisiaj zabieram sie za porzadki wiec strace troche kalorii, a pozniej spacerek!
M
miloku
Gość
Kannot dobre z tymi obiadami
dobrze ze mama czuwa na strazy
wczoraj ambitnir caly dzien na miesci ebylam i lazilam i lazilam
wrucilam na karmienie tylko i znowu
wiec ditke trzymalam
ale ja juz wrucilam na wieczor bylam tak glodna ze nie wytzrymalam :-(
wciagnelam bagiete z maslem czosnkowym
ze tez czlowiek nei moze sie powstrzymac
marishka te zakupy to swietna motywacja
tylko to taki dlugotrwaly proces ze juz o zakupach sie zapomni zanim sie schudnie ,wiesz przez te ciagle "zaczynam od jutra"
moja motywcja sa teraz wakacje i oche sie w miare dobrze czuc w stroju
a dziewczyny jak chudniecie to tak przecietnie ile tygodniowo?
wiem ze zdrowo jest chudnac 1 kilogram ale w takim tempie to ja caly roke bede sie odchudzac albo i dluzej bo przeciez puzniej te kilogramy zwalniaja
dobrze ze mama czuwa na strazy
wczoraj ambitnir caly dzien na miesci ebylam i lazilam i lazilam
wrucilam na karmienie tylko i znowu
wiec ditke trzymalam
ale ja juz wrucilam na wieczor bylam tak glodna ze nie wytzrymalam :-(
wciagnelam bagiete z maslem czosnkowym
ze tez czlowiek nei moze sie powstrzymac
marishka te zakupy to swietna motywacja
tylko to taki dlugotrwaly proces ze juz o zakupach sie zapomni zanim sie schudnie ,wiesz przez te ciagle "zaczynam od jutra"
moja motywcja sa teraz wakacje i oche sie w miare dobrze czuc w stroju
a dziewczyny jak chudniecie to tak przecietnie ile tygodniowo?
wiem ze zdrowo jest chudnac 1 kilogram ale w takim tempie to ja caly roke bede sie odchudzac albo i dluzej bo przeciez puzniej te kilogramy zwalniaja
Ja wczoraj bardzo sie trzymalam, chyba tez dlatego,ze mnie w domu prawie nie bylo, non stop na spacerku, wiec tez sie nachodzilam...Niestety mąż kupil mi 2 kremówki i oczywiscie je zjadlam o godz.21!!!!!Wiec co spalilam na spacerze to nadrobilam kremówkami...
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
Dobra dziewczyny!!
Postanawiam od dzis scisla dieta!!
No i ze 500 brzuszkow dziennie,a przynajmniej 200;-) .
Moja mama mnie derwuje,jak jem to marudzi ze po co mi ten aerobik,jak nie jem to mi wszystko pod nos podtyka,ale koniec z tym, dieta,scisla dieta i koniec .Wierze ze mi sie uda.
Wczoraj tez bym sie trzymala gdyby nei moaj mama wlasnie,rano zjadlam dwie bulki sojowe i mysle starczy,ale przyszla mama z pracy i mi obiad naklada,mowie ze nie jem,ale malozyla,polozyla przezdemna.To jak mialam nie zjesc??:-( Pozniej aerobik wieczorem to spalilam ten obiad,ale ja chcialam spalic to poodkladane a nei obiad.
Postanawiam od dzis scisla dieta!!
No i ze 500 brzuszkow dziennie,a przynajmniej 200;-) .
Moja mama mnie derwuje,jak jem to marudzi ze po co mi ten aerobik,jak nie jem to mi wszystko pod nos podtyka,ale koniec z tym, dieta,scisla dieta i koniec .Wierze ze mi sie uda.
Wczoraj tez bym sie trzymala gdyby nei moaj mama wlasnie,rano zjadlam dwie bulki sojowe i mysle starczy,ale przyszla mama z pracy i mi obiad naklada,mowie ze nie jem,ale malozyla,polozyla przezdemna.To jak mialam nie zjesc??:-( Pozniej aerobik wieczorem to spalilam ten obiad,ale ja chcialam spalic to poodkladane a nei obiad.
dzustta
Mama sierpniowa'06
KANOOT to widzę że stanowczo wzięłaś sie za dietke. super , trzymam kciuki
A tam małe występki, to co , raz na jskiś czas to nie zaszkodzi.
Ja w czoraj o 23ciej zjadłam tłusty rosół z makaronem a to wszystko przez męża bo mi smaka narobił
Dziś rano tylko chwilkę pocwiczyłam bo mała na wiecej mi nie pozwoliła.Zawsze jak mam chęc i w koncu sie zmobilizuje do cwiczen to cos lub ktos mi w tym przeszkodzi. A zazwyczaj jest to mój szkrab
A tam małe występki, to co , raz na jskiś czas to nie zaszkodzi.
Ja w czoraj o 23ciej zjadłam tłusty rosół z makaronem a to wszystko przez męża bo mi smaka narobił
Dziś rano tylko chwilkę pocwiczyłam bo mała na wiecej mi nie pozwoliła.Zawsze jak mam chęc i w koncu sie zmobilizuje do cwiczen to cos lub ktos mi w tym przeszkodzi. A zazwyczaj jest to mój szkrab
M
miloku
Gość
no kanoot i jak wytrzymalas?
dzusta u mnie z tymi cwiczeniami jest podobnie
jak juz mam zapal i chce mi sie spocic tylek to synek sie zbudzi albo zasnac wogule nei cche
albo trzeba pranie , prasowanie zrobic i obiad i zapal mija
ja dzisiaj tez dietetycznie
sniadanko lekkie i obadek tez
zrobilam sobei duszone ziemniaki z kawalkiem piersi
pojezdzilam 10 minut na biku ale mam ochote na chipsy i chyba sobie pare poskubie bo mnie skreca:-( jutro na rowerek i spale
dzusta u mnie z tymi cwiczeniami jest podobnie
jak juz mam zapal i chce mi sie spocic tylek to synek sie zbudzi albo zasnac wogule nei cche
albo trzeba pranie , prasowanie zrobic i obiad i zapal mija
ja dzisiaj tez dietetycznie
sniadanko lekkie i obadek tez
zrobilam sobei duszone ziemniaki z kawalkiem piersi
pojezdzilam 10 minut na biku ale mam ochote na chipsy i chyba sobie pare poskubie bo mnie skreca:-( jutro na rowerek i spale
Joaska
Lipcowe mamy '05
i
eeeeeeeeeeeeeeeeee
miloku no cos Ty.......nie dawaj sie kochana!!!!!!
nie pisz, ze zjesz i spalisz jutro.........
dzisiaj nie zjesz, jutro spalisz i..................
bedziesz juz lekko chudsza niz dzisiaj!!!!!!!!!!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja dzisiaj pozwoliłam sobie na ciasteczko...............
moge robic takie wyskoki raz w tygodniu, malutkie wyskoczki!!!!
a teraz jabłko i herbatka Slim Fux Vitaxu.............polecam jes;li ktoras z Was cwiczy, ma w sobie l-karnityne!!!!!
moge robic takie wyskoki raz w tygodniu, malutkie wyskoczki!!!!
a teraz jabłko i herbatka Slim Fux Vitaxu.............polecam jes;li ktoras z Was cwiczy, ma w sobie l-karnityne!!!!!
Podziel się: