reklama
Dzięki za kciuki!!!!!!!!!! musimy dać radę...bo jak nie my z Wronką to kto?
Właśnie jem śniadanko,tzn.piję bo to kawa z cukrem....a składniki do obiadku muszę jeszcze dokupić....
Wronka i jak tam po pierwszym dniu dietki? Dajesz radę?
Właśnie jem śniadanko,tzn.piję bo to kawa z cukrem....a składniki do obiadku muszę jeszcze dokupić....
Wronka i jak tam po pierwszym dniu dietki? Dajesz radę?
hogata
czerwcowe mamy 2005
Wronka trzymam kciku!!!!
ja zaczełam foliowanie. moze dotrwam do niedzieli
peeling kawowy ... tak, tak, skóra gładziutka ze hej...robie sobie ze 2 razy w tygodniu....
ja zaczełam foliowanie. moze dotrwam do niedzieli
peeling kawowy ... tak, tak, skóra gładziutka ze hej...robie sobie ze 2 razy w tygodniu....
hogata
czerwcowe mamy 2005
koteczek....zaparzasz 3-4 łyki kawy , tak zeby otrzymac papkę, przestudzasz i masujesz sie jak peelingiem. A dokładnie miejsca zainfekowane celulitem. Ja robie go 2 razy w tygodniu, wieczorkiem. I na taka wymasowana , gładziutką skóre stosuje zel antycelulitisowy. Wchłania sie szybciutko a skóra jest gładziutka. Osoby z naczynkami powinny uwazac a wrecz nie stosowac
Przepis był podawany - chyba na watku - celulitowi mówie nie. Dziewczyna która go podała stosowała go przez 2 tygodnie, codziennie + krem na celulit. No i u niej celulit zniknął
Moze warto spróbować
Pozowdzenia
Przepis był podawany - chyba na watku - celulitowi mówie nie. Dziewczyna która go podała stosowała go przez 2 tygodnie, codziennie + krem na celulit. No i u niej celulit zniknął
Moze warto spróbować
Pozowdzenia
Już sama nie wiem jak to jest z tym celulitem, ale słyszałam, że raz "wychodowanego" pozbyć się nie można, można go tylko zredukować do jak najmniej widocznej formy, jednak jak się go nie będzie pilnować powróci...Czy któraś z was też spotkała się z taką opinią?
Ja mam krótką przerwę w ćwiczeniu. Po reorganizacji przestrzeni mieszkalnej komputer stoi tak, że nie widzę dobrze monitora i filmików z ćwiczeniami- muszę poprzestawiać parę rzeczy, żeby zrobić sobie miejsce do ćwiczeń, tak, bym widziała monitor- dzisiaj nie zdążyłam, dokończę rano i od pojutrza wracam do ćwiczonek
Ja mam krótką przerwę w ćwiczeniu. Po reorganizacji przestrzeni mieszkalnej komputer stoi tak, że nie widzę dobrze monitora i filmików z ćwiczeniami- muszę poprzestawiać parę rzeczy, żeby zrobić sobie miejsce do ćwiczeń, tak, bym widziała monitor- dzisiaj nie zdążyłam, dokończę rano i od pojutrza wracam do ćwiczonek
reklama
A
Agnexx
Gość
Hej!
Liriel, ja nie spotkałam się z tą opinią, ale jestem skłonna w nią uwierzyć, bo widzę po sobie. Jeśli tylko na jakis czas zapomnę o moim celulicie, tzn. nie smaruję się, od razu wraca do starej postaci. Nie objadam się, a do tego codzienny rowerek, więc powinno być dobrze.... a nie jest....
Mimo, że trochę kiepsko się czuję, nie rezygnuje z diety i ćwiczeń. Czasu już niewiele, a mi się marzy jakiś ciekawy ciuch na Wielkanoc. :
Dodatkową motywacją są luźne spodnie...
Liriel, ja nie spotkałam się z tą opinią, ale jestem skłonna w nią uwierzyć, bo widzę po sobie. Jeśli tylko na jakis czas zapomnę o moim celulicie, tzn. nie smaruję się, od razu wraca do starej postaci. Nie objadam się, a do tego codzienny rowerek, więc powinno być dobrze.... a nie jest....
Mimo, że trochę kiepsko się czuję, nie rezygnuje z diety i ćwiczeń. Czasu już niewiele, a mi się marzy jakiś ciekawy ciuch na Wielkanoc. :
Dodatkową motywacją są luźne spodnie...
Podziel się: