reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

cześc dziewczyny!
ja też poproszę o dopisanie na listę!!! ;D
zaczęłam 1 marca diete 1000kcal. w grudniu zrzucilam na niej 5kg w 5tyg. tylko potem złamałam reke i juz mi sie odechciało myslec o diecie bo byłam wkurzona i rozżalona. no i rozbestwiłam sie na dobre ::) ale od 1.03 jakos sie trzymam. niestety w sb i nd limit przekroczyłam konkretnie ;) ale trudno. dzis poniedziałek i wracam do 1000kcal. do tego brzuszki codziennie.. miala jeszcze byc skakanka ale #1 jakies glupie jest skakanie w domu - musze uwazac zeby wojtka nie zahaczyc skakanką ;) #2 czytalam ze mozna sobie łatwo nadwyrężyc kolana więc zrezygnowalam. mam zamiar zapisac sie na fitness ale niech ten snieg w koncu stopnieje... bo tramwajem w taka pogode to mi sie nie chce wlec ;)
aa w pt jezdzilam 3h na snowboardzie ;D a to jakies 1500kcal spalone ;D mam adzieje ze w ten weekend tez sie uda skoczyc troche pośmigac :)

aa co do atkinsa - podobno skuteczny ale ja mam za słabą wątrobę :p a tam tłuszczu full. poza tym tysiąc juz wyprobowałam i wiem ze na mnie działa ;D nawet po tych paru dniach lepiej sie czuje w swoim ciele :)

reklama
Rzadko do was zaglądam, ale ćwiczę, ćwiczę codziennie (no poza weekendami, wtedy spalam tłuszczyk w inny sposób ;)) Nie stosuję żadnej specjalnej diety, po prostu MŻ ;D Przedwczoraj odwiedziła mnie mama, nie widziała mnie miesiąc i stwierdziła, że sporo schudłam...szkoda, że ja tego nie widzę...Już pal licho wagę...najbardziej interesują mnie centymetry ;)

hej!
Ja również trzymam dietę (atkinsa) i codziennie ćwiczę na rowerku 40 minut. Wagi nie mam, starą wyrzuciłam, bo oszukiwała :mad: Po ubraniach jednak widzę małą różnicę. Mam nadzieję, że do Wielkanocy będę wyglądać, jak człowiek... ;D

1.Hogata
2.Wronka
3.Moo
4.Liriel
5.Martyna
6.Madzikk
7. Agnexx
8.Kotek
9.Evik
10.Ulik

No to kolejna laseczka dopisana do naszej listy!

O już jest nas dycha ;D

Ja trzymam się nadal mojej własnej dietki...wymyślonej przeze mnie....i daję radę...

witajcie LASECZKI!

Jak ja wam zazdroszę samozaparcia. Moj duch bojowy gdzies mi sie zapodział...ech...szkoda....bo miałam walczyc z posladkami moimi coby piękne i jedrne były, bez celulitu i tłuszczu. No i niestety nawaliłam na całej lini. Jedno co jeszcze mnie trzyma to to ... ze waga po schudnieciu stoi w miejscu.
Życze wam sukcesów, trzymam kciuki. Moze wreszcie chociaz steper kupie, moze...Ale wy walczcie dzielnie. Czekam na rezultaty. Buzki.

Witam!
Jestem dzisiaj wykończona. Umyłam 7 wielkich okien i czuję, że jutro będę mieć potworne zakwasy. :(
Ale diete trzymam ściśle. :D Chociaż czasami mam ochotę na małe szaleństwo... ::)

Hogatka no co jest? Ty się poddajesz? niemożliwe!!!!!!!!
MEGA KOPNIAK DLA CIEBIE

Ja nadal ćwiczę i nawet się dzisiaj zważyłam i jest o kilogram mniej... dobre i to...ale liczyłam na więcej :(
A dietkę dalej trzymam....nie daję się...chociaż słodyczy mi się chce!

Witajcie, u mnie 1,8 mniej. A za słodycze to bym się dała pokroić :-( tak strasznie mi się chce. Natoniast muszę się wziąć za ćwiczenia bardziej regularne ale mi się nie chce...

reklama
Do góry