reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

ulik, widzę, że osiągasz same sukcesy... :D gratuluję... :D
Ja dzisiaj ćwiczę 6 dzień 6W, proszę o mobilizacyjne kopniaki... ;)

reklama
Dziewczyny gratulacje za wytrwałość, ja po czterech dniach ćwiczeń A6W w sobotę zrobiłam przerwę, bo miałam gości, czytałam że można zrobić jeden dzień przerwy, nawet niektóre dziewczyny pisały że miały dwa dni przerwy. Przyszła niedziela i znów goście, wczoraj wróciła moja mama. Zła jestem, że zawaliłam :mad: , teraz muszę zaczynać od nowa.

Aha, Agnexx o ile dobrze zrozumiałam to Ty ćwiczysz każdą serię osobno, z tego co wiem to całość trzeba ćwiczyć jednorazowo, a całe ćwiczenie przy max liczbie powtórzeń i serii nie powinno przekroczyć 25 minut, choć niektóre dziewczyny pisały że ciężko się im wymieścić w tym czasie pod koniec A6W.

hej - kobietki - witam was grzesznie - zjadlam dzies znowu czekolade i jestem dodupy i wogole nic zero cwiczen - ciezki przypadek miesiaczkowy mam .... musze sie wybrac do lekarza bo cos ze mna nie tak .... :mad: - zle sie czuje wiec i cwicznia i dieta jaknarazie sie nieudaja - umieram z bolo - dzis maz wziol wolne i zajmuje sie corcia - wiec ja uciekam do lozka i odpoczywam papatki - i wytrwalosci zycze :)

Hej kobitki - od pewnego czasu tj. miesiaca nie jem slodyczy i peiczywa macham brzuszki (nie codziennie ) i waże 71 a dzisiaj 72 :mad: i qrwa nic waga stoi :mad: a nawet rośnie z tym moim odchudzaniem to mam troszke trudniej niz inni bo mam niedoczynnośc tarczycy :mad: ale kurna chciala bym dojśc do 63 bo to jest moja najlepsza waga- lekarz mi kiedys obliczyl ( mam 170) . Aktualnie nogi sa w miare ok ale na brzuchu to mam zapas od tira :mad: i nic nie pomaga :mad:

dorotak pisze:
...Aha, Agnexx o ile dobrze zrozumiałam to Ty ćwiczysz każdą serię osobno, z tego co wiem to całość trzeba ćwiczyć jednorazowo, a całe ćwiczenie przy max liczbie powtórzeń i serii nie powinno przekroczyć 25 minut, choć niektóre dziewczyny pisały że ciężko się im wymieścić w tym czasie pod koniec A6W.
A to mnie zaskoczyłaś... :o :o :o
Więc dzisiaj zmieniam tryb ćwiczeń, ale czy dam radę ???

reklama
Heja !

Ja własnie sonczyłam 7 dzień ćwiczeń. Ćwicze wszsytkie serie pokolei za jednym zamachem i zajmuje mi to około 15 minut. Dzisiaj było ciężkawo bo zwieszona liczba powtórzeń z 6 na 8. Ale dałam rade. UFFFF ...lece sie kąpać i spać.

Tuśka zdrowiej szybko i do roboty ;)

Dziewczyny trzymamkciuki za nas.

Dobranoc ;)

Do góry