reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

ulik, widzę, że osiągasz same sukcesy... :D gratuluję... :D
Ja dzisiaj ćwiczę 6 dzień 6W, proszę o mobilizacyjne kopniaki... ;)

reklama
Dziewczyny gratulacje za wytrwałość, ja po czterech dniach ćwiczeń A6W w sobotę zrobiłam przerwę, bo miałam gości, czytałam że można zrobić jeden dzień przerwy, nawet niektóre dziewczyny pisały że miały dwa dni przerwy. Przyszła niedziela i znów goście, wczoraj wróciła moja mama. Zła jestem, że zawaliłam :mad: , teraz muszę zaczynać od nowa.

Aha, Agnexx o ile dobrze zrozumiałam to Ty ćwiczysz każdą serię osobno, z tego co wiem to całość trzeba ćwiczyć jednorazowo, a całe ćwiczenie przy max liczbie powtórzeń i serii nie powinno przekroczyć 25 minut, choć niektóre dziewczyny pisały że ciężko się im wymieścić w tym czasie pod koniec A6W.

hej - kobietki - witam was grzesznie - zjadlam dzies znowu czekolade i jestem dodupy i wogole nic zero cwiczen - ciezki przypadek miesiaczkowy mam .... musze sie wybrac do lekarza bo cos ze mna nie tak .... :mad: - zle sie czuje wiec i cwicznia i dieta jaknarazie sie nieudaja - umieram z bolo - dzis maz wziol wolne i zajmuje sie corcia - wiec ja uciekam do lozka i odpoczywam papatki - i wytrwalosci zycze :)

Hej kobitki - od pewnego czasu tj. miesiaca nie jem slodyczy i peiczywa macham brzuszki (nie codziennie ) i waże 71 a dzisiaj 72 :mad: i qrwa nic waga stoi :mad: a nawet rośnie z tym moim odchudzaniem to mam troszke trudniej niz inni bo mam niedoczynnośc tarczycy :mad: ale kurna chciala bym dojśc do 63 bo to jest moja najlepsza waga- lekarz mi kiedys obliczyl ( mam 170) . Aktualnie nogi sa w miare ok ale na brzuchu to mam zapas od tira :mad: i nic nie pomaga :mad:

dorotak pisze:
...Aha, Agnexx o ile dobrze zrozumiałam to Ty ćwiczysz każdą serię osobno, z tego co wiem to całość trzeba ćwiczyć jednorazowo, a całe ćwiczenie przy max liczbie powtórzeń i serii nie powinno przekroczyć 25 minut, choć niektóre dziewczyny pisały że ciężko się im wymieścić w tym czasie pod koniec A6W.
A to mnie zaskoczyłaś... :o :o :o
Więc dzisiaj zmieniam tryb ćwiczeń, ale czy dam radę ???

reklama
Heja !

Ja własnie sonczyłam 7 dzień ćwiczeń. Ćwicze wszsytkie serie pokolei za jednym zamachem i zajmuje mi to około 15 minut. Dzisiaj było ciężkawo bo zwieszona liczba powtórzeń z 6 na 8. Ale dałam rade. UFFFF ...lece sie kąpać i spać.

Tuśka zdrowiej szybko i do roboty ;)

Dziewczyny trzymamkciuki za nas.

Dobranoc ;)

Do góry