reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Agnexx i hogata jestescie super babki :-*- trzymam a was kciuki i czekam kiedy sama sie do was przylacze ... przyjmiecie taka grzesznice >:D jak ja do swego grona aniolkow :angel: cwiczeniowych

reklama
tuśka21, zawsze możesz się przyłaczyć... :)
U mnie dzisiaj 7 dzień 6W... ::) o rany, nawet chce mi się ćwiczyć... ::) to chyba przez Wasze kopniaki ;)
Poza tym boli mnie gardło i nie mam apetytu... :D :D :D
Zmniejszył mi się brzuch, ale nie wiem, czy jest wynikiem ćwiczeń, czy mojej wczorajszej głodówki... :p

A ja sie wczoraj wazyłam i .... waze 65 czyli 2 kiloski juz sobie poszły ... w siną dal. Ale fajnie. I spodnie się luźne zrobiły .... ;)

nie wiem czy lubicie soki warzywne. Super są Fit 8 warzyw z Tymbarku. Wlasnie jeden wtrabiłam. I ma mało kalorii. Taki poł litrowy to 115 cal ;)

hogata pisze:
nie wiem czy lubicie soki warzywne.

ogolnie to amatorka takich napojow nie jestem

hogata pisze:
Super są Fit 8 warzyw z Tymbarku.

no slyszlam juz od niejednej osoby ze sa bardzo smaczne - moze i ja sobie sprobuje :D

hogata pisze:
Taki poł litrowy to 115 cal ;)

no i oprocz tego ze smacznt to i malo kalorii - tak chyba sie skusze

fajnie ze podpowiedzialas ...

Ja uwielbiam te soki, mogłabym je pić na okrągło. :D Mało, że są smaczne i ładnie zaspokajają głód, to jeszcze niskokaloryczne... ::)

hmmm próbowałam fit8 :p wole sam sok pomidorowy ;D tez ma niewiele kalorii :)
a dzis to cos mi sie stalo - nie chce mi sie jesc w ogole :p tzn narazie dobilam do 400kcal i nie czuje sie glodna... tylko pic mi sie chce ;)

reklama
ty ulik patrz bo zaglodzisz sie na smierc i z laski zrobi sie anorektyczka ;)

a ja dzis grzesze znowu na calego a co ??? ehhh - czekolada poszla w ruch - a to wszystko przez kochana axxe z naszego forum ktora mnie dzis odwiedzila :)

i czekoladka skusila heheh - ale rymowanka mi wyszla ....

ale obiecuje ze po @ biore sie do roboty ;D

Do góry