reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
QRWA ZWARJUJE DZIS Z MOJA CORKA - ZADUSZE ... WISZCZY MI CALY DZIEN NIE DAM RADY - MAM JEJ DOSC - KIEDY TO SIE SKONCZY - NIE JESTEM W STANIE JEJ SPROSTAC - NOESZ JA ZLE - BAWIE SIE Z NIA ZLE PUSZCZAM CZYTAM BAJKI ZLE - KARMIE ZLE QRWA ..... MAM DOSC JEJ MARUDOW I MARUDOW I MARUDOW - TOZ JA TEZ JESTEM CZLOWIEKIEM A NIE MASZYNA .... ZLA :mad:

Tuśka biedactwo, ja tez czesto tak czuje. Trzynaj się jakoś ... wiem ze łatwo tak mówić ... ale pomyśl ze nie tylko ty przez to przechodzisz. I masz prawo być wściekła, zła. Moje dziecko tez mi dało w kość dzisiaj - marudziła w kazdej pozycji. Bleeeeee
Jak ci żle to pisz, zawsze to jakaś ulga i trzymaj się kochana-bużki

hogata pisze:
Tuśka biedactwo, ja tez czesto tak czuje. Trzynaj się jakoś ... wiem ze łatwo tak mówić ... ale pomyśl ze nie tylko ty przez to przechodzisz. I masz prawo być wściekła, zła. Moje dziecko tez mi dało w kość dzisiaj - marudziła w kazdej pozycji. Bleeeeee
Jak ci żle to pisz, zawsze to jakaś ulga i trzymaj się kochana-bużki

Boże hogata dziekuje Ci skarbie za Twoje slowa otuchy ... juz myslam ze jestm zla matka ze tak pisze ale ja napraqwde dzis ledwpo zyje - to u ewy juz 5 dzien takich marudow wiec mam tego dosc - 24/24 z nia oj

ja ją kocham mocno i nie w zlej wierze tak napisalam - zeby nikt zle o mnie nie myslal - poprpstu zmeczenie zle samopoczucie i zlosc wziely gore ....

ale dzieki hogata za mily tekst to naprawde duzo :) wiem ze nie jestem sama :)

Dzisiaj 8 dzień 6W... daje radę... ;D ale dawno nie dostałam kopniaka... :p
Brzuch wydaje mi się bardziej płaski i spodnie są troche luźne, czyżby jednak ćwiczenia przynosiły efekty ???

tuśka jak tam się trzymasz? Czy już troche lepiej?

agnexx a to KOOOOPNIAAAAK dla ciebie. Chociaz wydaje mi sie ze bez całkiem dobrze ci idzie ;)

Ćwicze brzucha jak bozia przykazała tylko jakos nie bardzo mnie to juz męczy, chociaz brzuch jakis płaski sie zrobił, spodnie luźne wiec chyba działa. Tylko brakuje mi tego bólu po ćwiczeniach bo wtedy czuje ze coś zrobiłam.

reklama
Do góry