reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

ja bym nawet chciała rower ...tylko .....gdzie ja go bym upchała??? Niestety nie mamy jeszcze własnego M ...wiec .... musi mi steper wystarczyc ....:(

reklama
Jakby nie było stepper zajmuje mniej miejsca, niż rower. Chociaż ja mam teraz porównanie i wolę jednak ćwiczyć na rowerze.... ;)

zdiękuje wszystkim za miła przywitanie mnie.

Macie rację że najlepsze dieta to MŻ :laugh: no i do tego ćwiczonka

a co do tych przyrządów to ja sobie ostatnio w Biedronce niedawno kupiłam Orbitrek w promocji za 299 zł, tylko muszę na nim zacząć systematycznie ćwiczyć ::)

pb2808866nc.jpg

Koteczek ćwicz, ćwicz ...... ja tez zaraz lece brzucha rzeżbić ;) Mała śpi ... uffff

A ty Agnexx ??? Zrobione wszystkie serie? A moze kopniaczek ;) Nie chciałabym wyjsc na brutala ale wiesz ........ bez pracy nie ma kołaczy ;) Wiec do dzieła Kobiety ;)

hogata, dzięki za kopniak i proszę o więcej... ;D
A serie grzecznie wykonałam... ;)
koteczek, ćwiczenie na takim sprzęcie to sama przyjemność, więc bierz się do pracy... :laugh:

reklama
hej sportsmenki!! ;D
no wspaniale sie wzielyscie do roboty! jestescie normalnie wzorami do nasladowania :)
ja nadal na dietce. dzis jakies 1150kcal. i nadal czuje sie super - bo mam plaski brzuch :laugh: hehe
sciskam i pozdrawiam!!

Do góry