reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

hehe zycze Ci Agnexx z calego serca - a ja nie wiem czy dam rade ale musze zaczac cos ze soba robic - bo samo sadlo nie spadnie ze mnie ... a niestety niestety .... ::) ;)

reklama
Niestety samo nic się nie zrobi... :( szkoda, bo praca nad własnym ciałem jest czasami męcząca... ::)
Ćwiczenia nie sprawiają mi już problemu, nic mnie nie boli... ;)
Tylko trochę się zmartwiłam, bo na innym wątku przeczytałam, że dziewczyna ćwiczy już 3 tygodnie, a efektów nie widać... :mad:

Agnexx - pamietaj ze kazdy jest inny i kazdemu potrzeba inna dlugosc czasu na cwiczonka ... jedne panie gubia kilkogramy w zawrotnym tepie stosujac diete a inne majac te sama diete prawie nic nie ruszaja z kilogramow... wiec sie nie sugeruj tym co mowia inni -sama po sobie zobaczysz .... a zreszta 3 tygodnie to co to jest ... wlasnie drazani mnie podejscie takich osob niestety nie ma cwiczen i diety cud i zanim jakis efekt bedzie musi minac jakis czas ale napewno nie 3 tygodnie - to kategorycznie za krotko ... ale tylko najwytrwalsi osiagaja efekty

Zgadza się, na efekty trzeba poczekać... ::)
Ale, jak przejdę ponad 40 dni tych okropnych ćwiczeń, a efektów nie będzie to... #$%&*@... ;D

Witajcie,
właśnie natrafiłam na ten wątek i sobie pomyślałam, że czas najwyższy zabrać się za swój wygląd, a jest za co bo wyglądam paskudnie. Juz nie raz sobie mówiłam od dziś konec z tym biorę się za swój wygląd ale tylko na gadaniu kończyło sie :( Może zdradzicie jakie diety, ćwiczenia, zasady stosujecie ???
Pozdrawiam
Kasia

Witaj koteczek :)
Ja stosuję dietę MŻ czyli mniej żreć. Do tego codziennie godzina jazdy na rowerze, a od 4 dni ćwiczenia na mięśnie brzucha - 6Weidera.

czesc koteczku - fajnie ze sie przylaczylas do nas ....  :laugh:

tu masz cwiczenia ktore my wykonujemy

http://www.kulturystyka.org.pl/modu...e=article&sid=439&mode=thread&order=0&thold=0

co do diety to nie jestem zwolenniczka stosowania jakiegos dietetycznego zywienia - poprostu radze zaczac od ograniczenia slodkosci i likwidacji jedzenia po godz. 18 - pozniej mozna zaczac cos drastyczniej ingerwoac - jak rezygnacja z ziemniakow makaronu ryzu i chleba - i wydaje mi sie ze tyle by wsytarczylo zeby zadbac o figure :)

ja mam zamiar tak robic ... zreszta mojej kolezanki maz wlasnie dzieki takiej diecie schudla 20 kg w 6 miesiecy - ale sie stosowal do nich regorystycznie

+ zero piffka - winko 1 lampka 2x w tygodniu - zero wodki

Chyba większość dziewczyn z tego wątku jest na diecie MŻ. To znaczy jemy wszystko, ale w rozsądnych ilościach. Latem byłam na diecie niskowęglowodanowej, ale teraz nie daję rady, za zimno i za ponuro... ;)

reklama
Martyna, może na wiosnę nam lepiej pójdzie :p teraz ciężko jest odmawiać sobie pzyjemności.
Moja waga nie drga, ani w dół, a ni w górę... stoi w miejscu... :( a to źle na mnie wpływa... ::)
Podziwiam ulik, która w tak trudnym czasie potrafi gubić kilogramy... ;D

Do góry