reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

hehe zycze Ci Agnexx z calego serca - a ja nie wiem czy dam rade ale musze zaczac cos ze soba robic - bo samo sadlo nie spadnie ze mnie ... a niestety niestety .... ::) ;)

reklama
Niestety samo nic się nie zrobi... :( szkoda, bo praca nad własnym ciałem jest czasami męcząca... ::)
Ćwiczenia nie sprawiają mi już problemu, nic mnie nie boli... ;)
Tylko trochę się zmartwiłam, bo na innym wątku przeczytałam, że dziewczyna ćwiczy już 3 tygodnie, a efektów nie widać... :mad:

Agnexx - pamietaj ze kazdy jest inny i kazdemu potrzeba inna dlugosc czasu na cwiczonka ... jedne panie gubia kilkogramy w zawrotnym tepie stosujac diete a inne majac te sama diete prawie nic nie ruszaja z kilogramow... wiec sie nie sugeruj tym co mowia inni -sama po sobie zobaczysz .... a zreszta 3 tygodnie to co to jest ... wlasnie drazani mnie podejscie takich osob niestety nie ma cwiczen i diety cud i zanim jakis efekt bedzie musi minac jakis czas ale napewno nie 3 tygodnie - to kategorycznie za krotko ... ale tylko najwytrwalsi osiagaja efekty

Zgadza się, na efekty trzeba poczekać... ::)
Ale, jak przejdę ponad 40 dni tych okropnych ćwiczeń, a efektów nie będzie to... #$%&*@... ;D

Witajcie,
właśnie natrafiłam na ten wątek i sobie pomyślałam, że czas najwyższy zabrać się za swój wygląd, a jest za co bo wyglądam paskudnie. Juz nie raz sobie mówiłam od dziś konec z tym biorę się za swój wygląd ale tylko na gadaniu kończyło sie :( Może zdradzicie jakie diety, ćwiczenia, zasady stosujecie ???
Pozdrawiam
Kasia

Witaj koteczek :)
Ja stosuję dietę MŻ czyli mniej żreć. Do tego codziennie godzina jazdy na rowerze, a od 4 dni ćwiczenia na mięśnie brzucha - 6Weidera.

czesc koteczku - fajnie ze sie przylaczylas do nas ....  :laugh:

tu masz cwiczenia ktore my wykonujemy

http://www.kulturystyka.org.pl/modu...e=article&sid=439&mode=thread&order=0&thold=0

co do diety to nie jestem zwolenniczka stosowania jakiegos dietetycznego zywienia - poprostu radze zaczac od ograniczenia slodkosci i likwidacji jedzenia po godz. 18 - pozniej mozna zaczac cos drastyczniej ingerwoac - jak rezygnacja z ziemniakow makaronu ryzu i chleba - i wydaje mi sie ze tyle by wsytarczylo zeby zadbac o figure :)

ja mam zamiar tak robic ... zreszta mojej kolezanki maz wlasnie dzieki takiej diecie schudla 20 kg w 6 miesiecy - ale sie stosowal do nich regorystycznie

+ zero piffka - winko 1 lampka 2x w tygodniu - zero wodki

Chyba większość dziewczyn z tego wątku jest na diecie MŻ. To znaczy jemy wszystko, ale w rozsądnych ilościach. Latem byłam na diecie niskowęglowodanowej, ale teraz nie daję rady, za zimno i za ponuro... ;)

reklama
Martyna, może na wiosnę nam lepiej pójdzie :p teraz ciężko jest odmawiać sobie pzyjemności.
Moja waga nie drga, ani w dół, a ni w górę... stoi w miejscu... :( a to źle na mnie wpływa... ::)
Podziwiam ulik, która w tak trudnym czasie potrafi gubić kilogramy... ;D

Do góry