reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

no widze ze ladnie wam idzie! brawo :) kurcze musze isc do lekarza z ta przepuklina bo tez chce cwiczyc!!! :)
nie wiem ile schudlam, ale jest na tyle dobrze, ze znowu moge nosic koszulki ktore odslaniaja troche ciala nad spodniami (pod warunkiem ze spodeni nie sa za male i nie wzynaja sie w cialo eksponujac moj walek ;) :p )

reklama
Dzisiaj 4 dzień, a ja nie zrobiłam jeszcze ani jednej serii... :( mam nadzieję, że dam radę do wieczora... ::)
ulik, gratuluje i zazdroszczę... :)

ulik fajnie ze kilosków ubywa. A z przepulkiną leć koniecznie do lekarza. I dołączaj do nas z ćwiczneniami.

Agnexx poniewaz mój kopniak niedawno poskutkował - przesyłam kopa jak sie patrzy. Ja zaczynam ćwiczenia około 20. Wiec ....do roboty ....;)

Jedną serię mam za sobą.
Druga seria będzie przed rowerkiem, a trzecia po rowerku... ::)
hogata, dzięki za kopniaki. Tylko ze strachu przed nimi chce mi się ćwiczyć... ;D

Agnexx taka straszna to chyba nie jestem ...co?  hihihii ale dobrze ze moge pomóc.

20.22 melduje ze skończyłam 5 dzień cwiczeń - jest całkiem fajnie - czekam z utesknieniem na wyniki

ej babeczki wezcie mi nakopcie ..... :p

no do dzis sie juz biore pofolgowalam sobiena maxa ... czekoladki chipsy pifka i drinki to juz przesada - zreszta moze troche umiaru sie przyda przed swietami ... tak wiec od dzis nie jem slodkosci i nie jem po 18 - no i moze uda mi sie wkoncu zrobic jakies cwiczenia .... ale nie moglam wczeniej bo umieralam na bol brzucha - przed okresem - ale teraz juz dostalam miesiaczke wiec nie boli mnie brzusio i nic innego mi nie pozostalo jak wziasc sie do pracy ....

tak wiec przylaczam sie cala dupa do was

reklama
Do góry