reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

no widze ze ladnie wam idzie! brawo :) kurcze musze isc do lekarza z ta przepuklina bo tez chce cwiczyc!!! :)
nie wiem ile schudlam, ale jest na tyle dobrze, ze znowu moge nosic koszulki ktore odslaniaja troche ciala nad spodniami (pod warunkiem ze spodeni nie sa za male i nie wzynaja sie w cialo eksponujac moj walek ;) :p )

reklama
Dzisiaj 4 dzień, a ja nie zrobiłam jeszcze ani jednej serii... :( mam nadzieję, że dam radę do wieczora... ::)
ulik, gratuluje i zazdroszczę... :)

ulik fajnie ze kilosków ubywa. A z przepulkiną leć koniecznie do lekarza. I dołączaj do nas z ćwiczneniami.

Agnexx poniewaz mój kopniak niedawno poskutkował - przesyłam kopa jak sie patrzy. Ja zaczynam ćwiczenia około 20. Wiec ....do roboty ....;)

Jedną serię mam za sobą.
Druga seria będzie przed rowerkiem, a trzecia po rowerku... ::)
hogata, dzięki za kopniaki. Tylko ze strachu przed nimi chce mi się ćwiczyć... ;D

Agnexx taka straszna to chyba nie jestem ...co?  hihihii ale dobrze ze moge pomóc.

20.22 melduje ze skończyłam 5 dzień cwiczeń - jest całkiem fajnie - czekam z utesknieniem na wyniki

ej babeczki wezcie mi nakopcie ..... :p

no do dzis sie juz biore pofolgowalam sobiena maxa ... czekoladki chipsy pifka i drinki to juz przesada - zreszta moze troche umiaru sie przyda przed swietami ... tak wiec od dzis nie jem slodkosci i nie jem po 18 - no i moze uda mi sie wkoncu zrobic jakies cwiczenia .... ale nie moglam wczeniej bo umieralam na bol brzucha - przed okresem - ale teraz juz dostalam miesiaczke wiec nie boli mnie brzusio i nic innego mi nie pozostalo jak wziasc sie do pracy ....

tak wiec przylaczam sie cala dupa do was

reklama
Do góry