reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
a ja dzis jade na uczte do restauracji ;D dlatego do rana tylko pol kromki chlebka, malutki sledzik (musialam - inaczej by zostal) i pomarancza. i tak do 16.00. pfff.... glodnam!!! ;)

A JA DZIS GZRESZE CALA DUPA .... 2 LAMPKI WINA - CHIPSY - CZEKOLADA - NO I ZUBROWKA Z SOKIEM JABLKOWYM ... HMMM NIO I ZERO CWICZEN .... AJ AJ AJ ALE JESTEM GRZESZNICA ... IDE JESZCZE NA DOKLADKE POGRZESZE Z MEZEM (EWA NA WEEKEND U MOJEJ MAMY WIEC CHATA WOLNA) ... ;) ;D

ja wczoraj troche poszalałam wieczorkiem. Byliśmy u znajomych i troche piwka się wypiło. A ze prawie nic nie jadłam (dieta ;) ) to szumiało w głowie, szumiało. Rano obudziłam sie przed 9 jeszcze troche szumiało ;)
dzis to tylko obiadek zjadłam. No i ćwiczonka zaraz odbębnię.

tuśka grzesznico jedna ;) ....... ale z mężęm to można.

Trzeci dzień za mną ;D przeżyłam... :D W sumie, jakby na to popatrzeć, to tylko parę minut dziennie... ::) więc czemu mi tak trudno się do tego zabrać ???

reklama
Witajcie ;)

Agnexx ja wczoraj robiłam juz 3 serie. Ciężko. Ale na początku tak musi być. Najważniejsze nie poddawać się.

Dziś dzień 5 cwiczeń. Ale to wieczorkiem.

Do góry