reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
hogata maly kopniaczek no nie wiem ??? mi to by sie przydal wielki kop ... hehehe - mam pomsyl poprosze meza zeby mnie ztorurowal ... moze to cos pomoze :) ;) ;D ::)

hogata ----> A TERAZ NA SERIO OD JUTRA ZACZYNA PELNA MOBILIZACJE - PANI GENERAL

Informuje ze wczorajsza serie ćwiczonek zaliczyłam pozytywnie. Było ćiezkawo ale ja sie uwziełam i juz. Jak juz ten brzuch będę miała superowy to biore się za pośladki (są fuj) i udka. Znacie jakiś fajny zestawik - najlepiej cos takiego jak te na brzuszek.

Pozdrawiam i miłego dnia

hej! ooo widze ze sie panie zmobilizowaly - brawo!
ja sie jednak boje :( wydaje mi sie ze ta "dziura w brzuchu" mi sie powiekszyla :( zreszta nie zdziwilabym sie - zalecenie "nie dzwigaj" dosc trudno spelnic majac male dziecko ;)
a moze ktoras z was miala doswiadczenie z przepuklina?? bo ja nie wiem co robic ???
ladnie chudne i chcialabym sobie brzuszek ujedrnic, ale nie wiem czy moge ???
dzis musze sie trzymac diety, bo jutro im dziakda (w restauracji) wiec bedzie jedzone ;)
gratuluje zapalu jeszcze raz i tak trzymac!!!

reklama
ulik - przepuklina dosc powazna sprawa - lec d lekarza pierwsego kontaktu on cie skieruje dalej ... tylko nie lekcewarz tego ... mojej mamie pekla kiedys i ma brzuch jak po nalocie na nagasaki

Do góry