reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

miloku te kg niespadajace z ciebie na siłowni to napewno masa miesniowa, takze sie nie przejmuj, jeszcze troche i bedziesz widziała spadek, jak ubedzie wiecej tłuszczu a przybedzie miesni :cool2::cool2::cool2:\

takze nie rezygnuj, ja sama chce sie znowu zapisac na aerobic, moze przetrzymam jakos przypływ zimowych kilogramow!!!

Joasiu mam taka nadzieje ze w koncu waga ruszy w dol bo to jakos malo motywujace jest:-(. kupilam karnet na kolejny miesiac wiec bede lazic najczesciej jak sie da czyli 5 razy wtyg a potem zobaczymy .

reklama
u mnie niestety zastój, no raczej nie jem słodyczy i wieczorem, ale nie zawsze, całe szczęście waga stoi w miejscu,
chciałabym chodzić na jakiś aerobik lub siłownię, ale mieszkam w takiej dziurze zabitej dechami, ze nic nie ma :wściekła/y:

od dziś zaczęłam pic herbatki wspomagające odchudzanie FIT TIME TURBO SYSTEM 14 dniowy

ciekawe jakie efekty będą po tym :confused:

do tego zalecają 15-20 min ćwiczeń dziennie ale znając mnie to mi się nie zechce :baffled::eek::sorry2:

:-(
ja weszlam dzisiaj i nic:-(
cholerka
koteczek powodzenia na wadze;-)

Pycha jak tam???
nowe dziewczyny jak brzuszki???
a jak nasza wczasowiczka ??? wrucilas szczuplejsza z nam moza ???

miloku niestety żadnej motywacji :-( całe szczęście waga nadal stoi w miejscu :happy: a niedawno odkrylismy w naszym miasteczku herbaciarnię i jak idziemy na herbatkę lub kawke to od razu i deserek :no:

miloku niestety żadnej motywacji :-( całe szczęście waga nadal stoi w miejscu :happy: a niedawno odkrylismy w naszym miasteczku herbaciarnię i jak idziemy na herbatkę lub kawke to od razu i deserek :no:

pycha najwazniejsze ze nie tyjesz oj a na kawusie i ciacho to ja tez bym sie wybrala:tak: napazie motywacje mam -wesele w pzdzierniku no i wiesz cche sie jak najladneij wygladac;-)
napewno nie schudne tyle ile bym chciala ale im wiecej tym lepiej bo na urlopie napewno znowu przytyje:wściekła/y::no:

a puki co mam dopiero 1 kilo mniej zawsze cos :crazy::confused2:

Ech, widze, ze dodatkowe kg i slabosc do lakoci nie tylko mnie spedza sen z powiek (wieczorami zwlaszcza;-))... Przestalam karmic cyckiem w maju i przybylo mi 2kg. W ogole waga wagą, ale jakos tak mi sie proporcje ciala zmienily (na gorsze) jakos tak z n o w u w biodrach sie zaokroaglilam :baffled: !

a teraz zaczelam brac nowe pigulki i z dnia na dzien nowe 1kg :eek::eek:

w dodatku apetyt nieposkromniony i co dzien wieksze wyrzuty sumienia... :-(

a przeciez wystarczy "tylko" wziac sie w garsc i nie obzerac, co?;-)

reklama
Ech, widze, ze dodatkowe kg i slabosc do lakoci nie tylko mnie spedza sen z powiek (wieczorami zwlaszcza;-))... Przestalam karmic cyckiem w maju i przybylo mi 2kg. W ogole waga wagą, ale jakos tak mi sie proporcje ciala zmienily (na gorsze) jakos tak z n o w u w biodrach sie zaokroaglilam :baffled: !

a teraz zaczelam brac nowe pigulki i z dnia na dzien nowe 1kg :eek::eek:

w dodatku apetyt nieposkromniony i co dzien wieksze wyrzuty sumienia... :-(

a przeciez wystarczy "tylko" wziac sie w garsc i nie obzerac, co?;-)

hihih zeby to takie latwe bylo.....
ja mam dokladnie to samo jesslic hodzi o te proporcje , tak samo wazylam przed a szczuplajesza bylam i tu i tam...:wściekła/y:

dziewczyny musze sie przyzznac ze miala pare dni przerwy od silowni (5 dni) i spadlo i 2 kilo , teraz znowu po 2 dniach 2godzinnego treningu na silce znowu mam 1,5 wiecej hmmm

to chyba faktycznie ta masa miesniowa

koterczek jak idzie odchudzanie na herbatkavch???

Do góry