reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

miloku te kg niespadajace z ciebie na siłowni to napewno masa miesniowa, takze sie nie przejmuj, jeszcze troche i bedziesz widziała spadek, jak ubedzie wiecej tłuszczu a przybedzie miesni :cool2::cool2::cool2:\

takze nie rezygnuj, ja sama chce sie znowu zapisac na aerobic, moze przetrzymam jakos przypływ zimowych kilogramow!!!

Joasiu mam taka nadzieje ze w koncu waga ruszy w dol bo to jakos malo motywujace jest:-(. kupilam karnet na kolejny miesiac wiec bede lazic najczesciej jak sie da czyli 5 razy wtyg a potem zobaczymy .

reklama
u mnie niestety zastój, no raczej nie jem słodyczy i wieczorem, ale nie zawsze, całe szczęście waga stoi w miejscu,
chciałabym chodzić na jakiś aerobik lub siłownię, ale mieszkam w takiej dziurze zabitej dechami, ze nic nie ma :wściekła/y:

od dziś zaczęłam pic herbatki wspomagające odchudzanie FIT TIME TURBO SYSTEM 14 dniowy

ciekawe jakie efekty będą po tym :confused:

do tego zalecają 15-20 min ćwiczeń dziennie ale znając mnie to mi się nie zechce :baffled::eek::sorry2:

:-(
ja weszlam dzisiaj i nic:-(
cholerka
koteczek powodzenia na wadze;-)

Pycha jak tam???
nowe dziewczyny jak brzuszki???
a jak nasza wczasowiczka ??? wrucilas szczuplejsza z nam moza ???

miloku niestety żadnej motywacji :-( całe szczęście waga nadal stoi w miejscu :happy: a niedawno odkrylismy w naszym miasteczku herbaciarnię i jak idziemy na herbatkę lub kawke to od razu i deserek :no:

miloku niestety żadnej motywacji :-( całe szczęście waga nadal stoi w miejscu :happy: a niedawno odkrylismy w naszym miasteczku herbaciarnię i jak idziemy na herbatkę lub kawke to od razu i deserek :no:

pycha najwazniejsze ze nie tyjesz oj a na kawusie i ciacho to ja tez bym sie wybrala:tak: napazie motywacje mam -wesele w pzdzierniku no i wiesz cche sie jak najladneij wygladac;-)
napewno nie schudne tyle ile bym chciala ale im wiecej tym lepiej bo na urlopie napewno znowu przytyje:wściekła/y::no:

a puki co mam dopiero 1 kilo mniej zawsze cos :crazy::confused2:

Ech, widze, ze dodatkowe kg i slabosc do lakoci nie tylko mnie spedza sen z powiek (wieczorami zwlaszcza;-))... Przestalam karmic cyckiem w maju i przybylo mi 2kg. W ogole waga wagą, ale jakos tak mi sie proporcje ciala zmienily (na gorsze) jakos tak z n o w u w biodrach sie zaokroaglilam :baffled: !

a teraz zaczelam brac nowe pigulki i z dnia na dzien nowe 1kg :eek::eek:

w dodatku apetyt nieposkromniony i co dzien wieksze wyrzuty sumienia... :-(

a przeciez wystarczy "tylko" wziac sie w garsc i nie obzerac, co?;-)

reklama
Ech, widze, ze dodatkowe kg i slabosc do lakoci nie tylko mnie spedza sen z powiek (wieczorami zwlaszcza;-))... Przestalam karmic cyckiem w maju i przybylo mi 2kg. W ogole waga wagą, ale jakos tak mi sie proporcje ciala zmienily (na gorsze) jakos tak z n o w u w biodrach sie zaokroaglilam :baffled: !

a teraz zaczelam brac nowe pigulki i z dnia na dzien nowe 1kg :eek::eek:

w dodatku apetyt nieposkromniony i co dzien wieksze wyrzuty sumienia... :-(

a przeciez wystarczy "tylko" wziac sie w garsc i nie obzerac, co?;-)

hihih zeby to takie latwe bylo.....
ja mam dokladnie to samo jesslic hodzi o te proporcje , tak samo wazylam przed a szczuplajesza bylam i tu i tam...:wściekła/y:

dziewczyny musze sie przyzznac ze miala pare dni przerwy od silowni (5 dni) i spadlo i 2 kilo , teraz znowu po 2 dniach 2godzinnego treningu na silce znowu mam 1,5 wiecej hmmm

to chyba faktycznie ta masa miesniowa

koterczek jak idzie odchudzanie na herbatkavch???

Do góry