reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
dzieki dziewczyny
udalo mi sie i jestem z siebie dumna
ale nastepne 30 nie pujdzie tak latwo
ale niestety zostani m calkiem sporo
roztylam sie przed ciaza
problemy hormonalne i brak silnej woli i szybko sie nazbieralo
od dzisiaj juz odpuszczam sobie grile i sie ograniczam

miloku...GRATULACJE WIELKIE!!!!! szok..taki wyczyn....trzymam kciuki za nastepne kiloski....jesli dokonałas takiego wyczynu...to zrzucenie kolejnych kilogramow musi ci sie udac !!!!

a ja w czwartek bede juz nad morzem...pogoda pewnie bedzie taka sobie ale nie moge juz sie doczekać....a jak wróce to zaczne znowu chodzic na aerobik....mam nadzieje ze nie przytyje z tego leniastwa

kopniak motywacyjny

Czesc dziewczyny,
Zycze milego wypoczynku wszystkim wakacjujacym:-)
Mam pytanie dotyczace diety kapuscianej...po ciazy zostało mi 8 uciazliwych kilogramow i za pomoca tej diety bede probowala sie ich pozbyc...w zwiazku z tym,poniewaz mam kilka roznych przepisow...czy nalezy uzyc slodkiej kapusty,czy moze to byc kapusta kiszona?Czy ktoras z Was przetestowala te diete?
Pozdrowienia

miloku wielkie gratulacje !!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za następne kilogramy

a dla wszystkich potrzebujących kopniaczek ;-);-);-)

no i sie pochwalilam i 4 kilo przytylam :zawstydzona/y::-:)wściekła/y:
ale dzisiaj juz bylam na stadonie pobiegac (chociaz nienawidze to bylo przyjemnie)
i mam zamiar znowu sie ogarniczyc bo napwno narazie tego nie zgubie
wiecie jak to jest u mamy
sniadanko na stole , obiadek podano , kolacyjka juz sie robi
i nic innego tylko jem:-:)zawstydzona/y:
no nic trzeba sie od nowa zawziasc
ale kopiecie te tylki :-D:-D:-D

a mi coś ostatnio waga stanęła :no: ale to chyba przez to że jeżdże na rowerze z mamą, a ona szybko nie pojedzie i ja wracam do domu wogóle nie zmeczona, jak to mój mąż mówi - spacerek, chyba zacznę sama jeździć

acha i jeszcze w sobotę imprezka u mojej siostrzenicy i pyszne ciasta i tort :no: i jak ja wytrwam???? :no:

a u mnie przez ostatni tydzień waga o jeden na plus wskoczyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no ale wesele miałam więc chyba przez to że sobie pofolgowałam w jedzeniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no ale teraz znowu stosuje zasadę MŻ :tak::tak:

reklama
witam
ja nadal na urlopie u mamy i adal obiadki i deserki pod nos podane ale juz sie zaczynam ograniczac
narazie efektow niewidze ale mam nadziej ze chociaz nie przytyje :eek:
ja tam u was dziewczyny?

Do góry