reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
dzieki dziewczyny
udalo mi sie i jestem z siebie dumna
ale nastepne 30 nie pujdzie tak latwo
ale niestety zostani m calkiem sporo
roztylam sie przed ciaza
problemy hormonalne i brak silnej woli i szybko sie nazbieralo
od dzisiaj juz odpuszczam sobie grile i sie ograniczam

miloku...GRATULACJE WIELKIE!!!!! szok..taki wyczyn....trzymam kciuki za nastepne kiloski....jesli dokonałas takiego wyczynu...to zrzucenie kolejnych kilogramow musi ci sie udac !!!!

a ja w czwartek bede juz nad morzem...pogoda pewnie bedzie taka sobie ale nie moge juz sie doczekać....a jak wróce to zaczne znowu chodzic na aerobik....mam nadzieje ze nie przytyje z tego leniastwa

kopniak motywacyjny

Czesc dziewczyny,
Zycze milego wypoczynku wszystkim wakacjujacym:-)
Mam pytanie dotyczace diety kapuscianej...po ciazy zostało mi 8 uciazliwych kilogramow i za pomoca tej diety bede probowala sie ich pozbyc...w zwiazku z tym,poniewaz mam kilka roznych przepisow...czy nalezy uzyc slodkiej kapusty,czy moze to byc kapusta kiszona?Czy ktoras z Was przetestowala te diete?
Pozdrowienia

miloku wielkie gratulacje !!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za następne kilogramy

a dla wszystkich potrzebujących kopniaczek ;-);-);-)

no i sie pochwalilam i 4 kilo przytylam :zawstydzona/y::-:)wściekła/y:
ale dzisiaj juz bylam na stadonie pobiegac (chociaz nienawidze to bylo przyjemnie)
i mam zamiar znowu sie ogarniczyc bo napwno narazie tego nie zgubie
wiecie jak to jest u mamy
sniadanko na stole , obiadek podano , kolacyjka juz sie robi
i nic innego tylko jem:-:)zawstydzona/y:
no nic trzeba sie od nowa zawziasc
ale kopiecie te tylki :-D:-D:-D

a mi coś ostatnio waga stanęła :no: ale to chyba przez to że jeżdże na rowerze z mamą, a ona szybko nie pojedzie i ja wracam do domu wogóle nie zmeczona, jak to mój mąż mówi - spacerek, chyba zacznę sama jeździć

acha i jeszcze w sobotę imprezka u mojej siostrzenicy i pyszne ciasta i tort :no: i jak ja wytrwam???? :no:

a u mnie przez ostatni tydzień waga o jeden na plus wskoczyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no ale wesele miałam więc chyba przez to że sobie pofolgowałam w jedzeniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no ale teraz znowu stosuje zasadę MŻ :tak::tak:

reklama
witam
ja nadal na urlopie u mamy i adal obiadki i deserki pod nos podane ale juz sie zaczynam ograniczac
narazie efektow niewidze ale mam nadziej ze chociaz nie przytyje :eek:
ja tam u was dziewczyny?

Do góry