reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
heja...tak sobie oglądam wasze zdjęcia i mam pytanie:
z czego wy się odchudzacie???? :sick:
miłego dnia
miłego dnia
Hejka....
Hogatko zgadzam sie z Toba w 100% ..ja tez się zastanawiam z czego Wy się laseczki odchudzacie...????
Ja swojego zdjęcia na razie nie wkleje bo i tak juz popadłam w kompleksy ogladajac Wasze...
Zawsze ważyłam 55/56 kg...przed sama ciążą przytyłam i wązyłam 62....w ciązy przytyłam 33kg, także same widzicie na porodówkę jechałam z waga 95 kg, juz trochę schudłam ale do mojej wymarzonej wagi jeszcze 10 kg...ja to mam się z czego odchudzać...tweraz ważę 65/66:-(
Hogatko zgadzam sie z Toba w 100% ..ja tez się zastanawiam z czego Wy się laseczki odchudzacie...????
Ja swojego zdjęcia na razie nie wkleje bo i tak juz popadłam w kompleksy ogladajac Wasze...
Zawsze ważyłam 55/56 kg...przed sama ciążą przytyłam i wązyłam 62....w ciązy przytyłam 33kg, także same widzicie na porodówkę jechałam z waga 95 kg, juz trochę schudłam ale do mojej wymarzonej wagi jeszcze 10 kg...ja to mam się z czego odchudzać...tweraz ważę 65/66:-(
Joaska
Lipcowe mamy '05
miłego dnia
hihih mam takie same odczucia!
ja sie poprawiam, nie odchudzam sie tylko walcze z kształtowaniem sylwetki hehe
a wiec babeczki kopniaczek dla niezdyscyplinowanych!!!!!!!!
miłego dnia
ja mam niestety oponę od tira oraz maga boczki
nineczka
Fanka BB :)
Oj mam ja z czego zrzucać, mam
I nie jest to czcze gadanie. No nie powiem, że jestem otyła ale te parę kg to i lekarz mi doradzał zrzucić
Ale co niektóre z was - paluchami wytykać nie będę - to naprawdę niezłe lasencje szukające dziury w całym
Dziś od rana trzymałam dietke. Po co?
Żeby na wieczór zeżreć 2 wielkie kawały ciasta z galaretką i truskawami
I nie jest to czcze gadanie. No nie powiem, że jestem otyła ale te parę kg to i lekarz mi doradzał zrzucić
Ale co niektóre z was - paluchami wytykać nie będę - to naprawdę niezłe lasencje szukające dziury w całym
Joaska
Lipcowe mamy '05
hihihi ale bym wcieła ciachi z truskawkami hehe
wakacje za 2 tygodnie i trzeba sie mocno trzymac postanowien i tyle
zycze Wam tego kochane bo nie ma nic milszego jak kaplementy i mniejsze ubrania w szafie po utracie paru kiloskow!!
ilona172
Mama Alanka
ilona172 ale chudzinka z ciebie
koteczek dzięki. Chyba dopiero jak się od kogoś usłyszy, że się wygląda szczupło to można w to uwierzyć. W spodnie sprzed ciąży się mieszczę ale razczej na styk. Wtedy to ja byłam chudzinka
Zostało mi brzuszka, ale tego nigdy nie zrzucę bo mam okropne rozstępy i zawsze mi zostanie obwisła skóra:-(
Trzymajcie się kobitki. Wszystkie jesteście ładne, nawet jeżeli ważycie kilka kg za dużo, jesteście naprawdę wspaniałe, pogodne i macie śliczne dzieciaczki.
Buźka. Idę spać
reklama
bo nie ma nic milszego jak kaplementy i mniejsze ubrania w szafie po utracie paru kiloskow!!
Podziel się: