reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Jestem z siebie dumna bo udało mi się schudnąć do 56 kg. Moja waga docelowa to 55 kg(a przed ciążą ważyłam 52 kg przy wzroście 1,71m). Ale i teraz nie jest tak żle. A to moje zdjęcie

reklama
Hejka....:-D

Hogatko zgadzam sie z Toba w 100% ..ja tez się zastanawiam z czego Wy się laseczki odchudzacie...????:szok:

Ja swojego zdjęcia na razie nie wkleje bo i tak juz popadłam w kompleksy ogladajac Wasze...:zawstydzona/y:

Zawsze ważyłam 55/56 kg...przed sama ciążą przytyłam i wązyłam 62....w ciązy przytyłam 33kg:szok:, także same widzicie:tak: na porodówkę jechałam z waga 95 kg:szok::szok::szok::szok:, juz trochę schudłam ale do mojej wymarzonej wagi jeszcze 10 kg...ja to mam się z czego odchudzać...tweraz ważę 65/66:zawstydzona/y::-(

Oj mam ja z czego zrzucać, mam :tak:
I nie jest to czcze gadanie. No nie powiem, że jestem otyła ale te parę kg to i lekarz mi doradzał zrzucić :cool2:

Ale co niektóre z was - paluchami wytykać nie będę :-p - to naprawdę niezłe lasencje szukające dziury w całym :wink:

Dziś od rana trzymałam dietke. Po co?
Żeby na wieczór zeżreć 2 wielkie kawały ciasta z galaretką i truskawami :zawstydzona/y::-p

Dziś od rana trzymałam dietke. Po co?
Żeby na wieczór zeżreć 2 wielkie kawały ciasta z galaretką i truskawami :zawstydzona/y::-p

hihihi ale bym wcieła ciachi z truskawkami hehe

wakacje za 2 tygodnie i trzeba sie mocno trzymac postanowien i tyle :cool2::cool2:
zycze Wam tego kochane bo nie ma nic milszego jak kaplementy i mniejsze ubrania w szafie po utracie paru kiloskow!!

ilona172 ale chudzinka z ciebie :tak::tak::tak:

koteczek dzięki. Chyba dopiero jak się od kogoś usłyszy, że się wygląda szczupło to można w to uwierzyć. W spodnie sprzed ciąży się mieszczę ale razczej na styk. Wtedy to ja byłam chudzinka:crazy:
Zostało mi brzuszka, ale tego nigdy nie zrzucę bo mam okropne rozstępy i zawsze mi zostanie obwisła skóra:-(
Trzymajcie się kobitki. Wszystkie jesteście ładne, nawet jeżeli ważycie kilka kg za dużo, jesteście naprawdę wspaniałe, pogodne i macie śliczne dzieciaczki.
Buźka. Idę spać:crazy:

reklama
Do góry