reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Joaśka 55kg???:szok::szok: Super tylko pogratulowac:tak::tak: W nagrodę dla ciebie kosz truskaweczek Zobacz załącznik 42000;-);-);-)

A gdzie inne kobitki sie pochowały??Miloku, Hogata???????Marisha????Hallo

aa dziekuje bardzo.
oczywiscie jak kazda kobita nie jestem w 100 % zadowolona z mojego wygladau ale sie staram :sorry2::sorry2::sorry2:
aktualnie wygladam tak.....fotka w załaczniku, poprosze Was dziewczynki rowniez o fotki jesli mozna, chetnie zobacze Wasze buzki!!!!

reklama
hejka....dawno to nie zagladałam....:tak:

Chciałam wszystkim pogratulować wytrwałości...no i Joaśka...55 kg to moja najlepsza waga...ach...zazdroszczę....:tak:

Ja niestety na razie nie ćwiczę zbytnio, zmagam się z remontem i w pracy siedzę do późna , dlatego niestety nie mam siły na ćwiczenia, ale zaopatrzyłam się w balsamy i staram sie mniej jeść a do tego doszło trochę stresów ostatnio no i udało mi się 3 kg zrzucic...także cos się znowu ruszyło..:-D

Jak sie tylko przeprowadzę to mam zamiar zapisać się na basen, który będę miała bardzo blisko i dowiedziałam się równiez że po drugiej stronie ulicy budują mi filie bardzo znanej w moim mieście siłowni...także jestem z tego powodu szczęśliwa :-):tak::-D

hej

wracam do Was dziewczyny

po krótkiej przerwie w diecie ( na szczęście nie przytyłam )

znowu pije ziółka ;-) do tego zasada MŻ i nie jedzenia po 18 godzinie

u mnie najgorsza jest opona ale ja to aby zwalczyć to trzeba ćwiczyć :baffled: ale mam zamiar i za nią sie wziąć aby choć trochę sie zmniejszyła :-p

reklama
Do góry