reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Joaśka 55kg???:szok::szok: Super tylko pogratulowac:tak::tak: W nagrodę dla ciebie kosz truskaweczek Zobacz załącznik 42000;-);-);-)

A gdzie inne kobitki sie pochowały??Miloku, Hogata???????Marisha????Hallo

aa dziekuje bardzo.
oczywiscie jak kazda kobita nie jestem w 100 % zadowolona z mojego wygladau ale sie staram :sorry2::sorry2::sorry2:
aktualnie wygladam tak.....fotka w załaczniku, poprosze Was dziewczynki rowniez o fotki jesli mozna, chetnie zobacze Wasze buzki!!!!

reklama
hejka....dawno to nie zagladałam....:tak:

Chciałam wszystkim pogratulować wytrwałości...no i Joaśka...55 kg to moja najlepsza waga...ach...zazdroszczę....:tak:

Ja niestety na razie nie ćwiczę zbytnio, zmagam się z remontem i w pracy siedzę do późna , dlatego niestety nie mam siły na ćwiczenia, ale zaopatrzyłam się w balsamy i staram sie mniej jeść a do tego doszło trochę stresów ostatnio no i udało mi się 3 kg zrzucic...także cos się znowu ruszyło..:-D

Jak sie tylko przeprowadzę to mam zamiar zapisać się na basen, który będę miała bardzo blisko i dowiedziałam się równiez że po drugiej stronie ulicy budują mi filie bardzo znanej w moim mieście siłowni...także jestem z tego powodu szczęśliwa :-):tak::-D

hej

wracam do Was dziewczyny

po krótkiej przerwie w diecie ( na szczęście nie przytyłam )

znowu pije ziółka ;-) do tego zasada MŻ i nie jedzenia po 18 godzinie

u mnie najgorsza jest opona ale ja to aby zwalczyć to trzeba ćwiczyć :baffled: ale mam zamiar i za nią sie wziąć aby choć trochę sie zmniejszyła :-p

reklama
Do góry