reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

dzustta babo Ty sie odchudzasz, z czego???
masz bardzo ładna figurke!!!!!

a ja własnie jestem na małych wakacjach w Warszawie....
mam nadzieje ze wizyty u rodzinki nie dadza pary cm wiecej w pasie hehe:dry::dry:

reklama
witam was dziewczyny
a Wy to chudzinki jestescie
z czego wy sie odchudzacie ?

ja tez na wakacjach w pl i przerwa w diecie
ale co wiecej to strasznie ciezko nie przytyc
mamusia pidstawia wszytko pod nosek i tylko pogania do jedzenia
a to piwko a to gril ato jakies obadki w kanjpce
ale nartazie nie przytylam i mam nadzieje ze tak zostanie

gartuluje wam ze tak chudniecie i oby tak dalej
mam nadzieje ze ja tez sie zaraz opanuje i zaczne sie znowu dietowac
acha dodam ze jeszcze tydzine zostal a mi 3 kilo nadal wisza
wic juz napewno moj plan sie nie zisci ale chyba i tak juz daleko zaszlam:tak:
trzymajcie sie babeczki i do niedlugo

Gratulacje wszystkim, którym udało się coś zrzucić :tak:

Ja właśnie przepedałowałam 5 km w 13 min na rowerku stacjonarnym i padam na twarz :confused2: Ale mam kondychę...
Mój cel: 6 kg mniej do 27 lipca.
Ale niech spadną choć 3 to już będę szczęśliwa :cool2:

Hej. Ale dzisiaj rano szok:szok: przezyłam :tak::tak:.Tak z ciekawosci stanełam na wage (bo ostatnio nie trzymałam diety) i byłam pewna ze humor bede miala do bani a tuuuuuuuuuu cholera 4kg mniej:-D. W mordejak to sie stało???? co ja gadam, super, bardzo sie ciesze:tak: po prostu zrobiłam sobie dzis prezent na urodzinki:tak:Bo dzis znów jestem starsza ;( ;)

Nineczka tylko nie rozpędzaj sie za bardzo kochana zebys za daleko nie zajechała z tym rzucaniem kilosków ale gratuluje wytrwałosci:tak:
Miloku nie ma to jak pojesc u mamci domowych obiadków a że masz ta przyjemnosc rzadko wiec sobie nie żałuj:tak::tak:
Koteczek ale ty sie rozpędziłas z tym zrzucaniem kg ale podziwiam i gratuluje:tak:

Dziewczyny wstawiajcie swoje foty bo miło bedzie zobaczyc z kim gadamy;-)I dzieki za miłe słowa bo sie ich nie spodziewałam ale niestety mam sobie dużo do zarzucenia (na zdjeciu tego nie widac).
I tak w ogóle to wszystkie jestesmy piękne nawet jak jest te 5kg wiecej

to kolejne kopniaczki dla was ...pa
ps. wiesz Joasiek ciebie to własnie sobie tak wyobrazałam jak na zdjęciu........szczupła, wysportowana i szczęsliwa mamusia.....:tak::tak::tak:pa

Sto lat, sto lat ...
:-):-):-)

Oj! Mam ja z czego zrzucać, mam. Przy 169 cm ważę obecnie 67 kg. Kilo mniej niż przed ciażą a i wtedy lekarz powiedział, że za mało to nie ważyłam :-p
Dla porównania:
2 miesiące przed terminem :)szok:bliźniaki w drodze :szok:)
67MiesiCHani02.jpg

I obecnie:
Czerwiec%202007.JPG

I jeszcze nasze buzie (z marca - nowszego nie mam :zawstydzona/y:):
Marzec%202007.JPG

Nineczka bardzo ładna jestes kobietka:tak: Ja zawsze waze 65kg przy 170cm jedynie teraz bo jest ciepło spadło mi 4 kg ale waga moja strasznie jest chwiejna. Zobaczysz, pomalutku i wszystko sie uda:tak:
I dziekuje za sto latek;-):tak:

dzustta Sto lat z okazji urodzinek !!!!!!

nineczka piękne zdjęcia :tak::tak::tak:

ja też muszę wkleić swoje ale muszę kogoś poprosić aby mi zrobił

dla wszystkich potrzebujących mega kopniaczki !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry