reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

dzustta babo Ty sie odchudzasz, z czego???
masz bardzo ładna figurke!!!!!

a ja własnie jestem na małych wakacjach w Warszawie....
mam nadzieje ze wizyty u rodzinki nie dadza pary cm wiecej w pasie hehe:dry::dry:

reklama
witam was dziewczyny
a Wy to chudzinki jestescie
z czego wy sie odchudzacie ?

ja tez na wakacjach w pl i przerwa w diecie
ale co wiecej to strasznie ciezko nie przytyc
mamusia pidstawia wszytko pod nosek i tylko pogania do jedzenia
a to piwko a to gril ato jakies obadki w kanjpce
ale nartazie nie przytylam i mam nadzieje ze tak zostanie

gartuluje wam ze tak chudniecie i oby tak dalej
mam nadzieje ze ja tez sie zaraz opanuje i zaczne sie znowu dietowac
acha dodam ze jeszcze tydzine zostal a mi 3 kilo nadal wisza
wic juz napewno moj plan sie nie zisci ale chyba i tak juz daleko zaszlam:tak:
trzymajcie sie babeczki i do niedlugo

Gratulacje wszystkim, którym udało się coś zrzucić :tak:

Ja właśnie przepedałowałam 5 km w 13 min na rowerku stacjonarnym i padam na twarz :confused2: Ale mam kondychę...
Mój cel: 6 kg mniej do 27 lipca.
Ale niech spadną choć 3 to już będę szczęśliwa :cool2:

Hej. Ale dzisiaj rano szok:szok: przezyłam :tak::tak:.Tak z ciekawosci stanełam na wage (bo ostatnio nie trzymałam diety) i byłam pewna ze humor bede miala do bani a tuuuuuuuuuu cholera 4kg mniej:-D. W mordejak to sie stało???? co ja gadam, super, bardzo sie ciesze:tak: po prostu zrobiłam sobie dzis prezent na urodzinki:tak:Bo dzis znów jestem starsza ;( ;)

Nineczka tylko nie rozpędzaj sie za bardzo kochana zebys za daleko nie zajechała z tym rzucaniem kilosków ale gratuluje wytrwałosci:tak:
Miloku nie ma to jak pojesc u mamci domowych obiadków a że masz ta przyjemnosc rzadko wiec sobie nie żałuj:tak::tak:
Koteczek ale ty sie rozpędziłas z tym zrzucaniem kg ale podziwiam i gratuluje:tak:

Dziewczyny wstawiajcie swoje foty bo miło bedzie zobaczyc z kim gadamy;-)I dzieki za miłe słowa bo sie ich nie spodziewałam ale niestety mam sobie dużo do zarzucenia (na zdjeciu tego nie widac).
I tak w ogóle to wszystkie jestesmy piękne nawet jak jest te 5kg wiecej

to kolejne kopniaczki dla was ...pa
ps. wiesz Joasiek ciebie to własnie sobie tak wyobrazałam jak na zdjęciu........szczupła, wysportowana i szczęsliwa mamusia.....:tak::tak::tak:pa

Sto lat, sto lat ...
:-):-):-)

Oj! Mam ja z czego zrzucać, mam. Przy 169 cm ważę obecnie 67 kg. Kilo mniej niż przed ciażą a i wtedy lekarz powiedział, że za mało to nie ważyłam :-p
Dla porównania:
2 miesiące przed terminem :)szok:bliźniaki w drodze :szok:)
67MiesiCHani02.jpg

I obecnie:
Czerwiec%202007.JPG

I jeszcze nasze buzie (z marca - nowszego nie mam :zawstydzona/y:):
Marzec%202007.JPG

Nineczka bardzo ładna jestes kobietka:tak: Ja zawsze waze 65kg przy 170cm jedynie teraz bo jest ciepło spadło mi 4 kg ale waga moja strasznie jest chwiejna. Zobaczysz, pomalutku i wszystko sie uda:tak:
I dziekuje za sto latek;-):tak:

dzustta Sto lat z okazji urodzinek !!!!!!

nineczka piękne zdjęcia :tak::tak::tak:

ja też muszę wkleić swoje ale muszę kogoś poprosić aby mi zrobił

dla wszystkich potrzebujących mega kopniaczki !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry