reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
miloku ja znajde jais fajne przepisy to powklejam, tutaj kiedys był taki watek o przepisach, trzeba go odkopac chyba!!!!
dzustta bidaku, mam nadzieje, ze z Matylcia juz lepiej, trzymajcie sie a Ty chyba narazie daj sobie spokoj z dietka i zregeneruj siły!!!!
miloku pytasz kiedy schudłam po porodzie.........
kuba urodził sie w lipcu 2005 a ja dopiero koło maja 2006 czułam sie dobrze w swojej skorze!!zeby dojsc do siebie potrzebowałam duzo samozaparcia i siły....
ale sie udało!
dzustta bidaku, mam nadzieje, ze z Matylcia juz lepiej, trzymajcie sie a Ty chyba narazie daj sobie spokoj z dietka i zregeneruj siły!!!!
miloku pytasz kiedy schudłam po porodzie.........
kuba urodził sie w lipcu 2005 a ja dopiero koło maja 2006 czułam sie dobrze w swojej skorze!!zeby dojsc do siebie potrzebowałam duzo samozaparcia i siły....
ale sie udało!
M
miloku
Gość
joaska troche mnie pocieszylas
Myslalam juz ze to tylko mi to tak wolno idzie
ja sie zaparlam i 3,5 zostalo:-):-)
....i potem jeszcze ze 20
ciekawe jak dlugo to moje zaparcie potrwa
dzusta jak malutka i ty sie macie?
koteczek ciezko z tym samozaparciem , chwilowo mnie natknelo ale mam nadzije ze tym razem dluzej to potrwa.
powodzenia
Myslalam juz ze to tylko mi to tak wolno idzie
ja sie zaparlam i 3,5 zostalo:-):-)
....i potem jeszcze ze 20
ciekawe jak dlugo to moje zaparcie potrwa
dzusta jak malutka i ty sie macie?
koteczek ciezko z tym samozaparciem , chwilowo mnie natknelo ale mam nadzije ze tym razem dluzej to potrwa.
powodzenia
dzustta
Mama sierpniowa'06
A dzieki , z mała juz lepiej tylko w nocy nam sie budzi a juz od dłuższego czasu przesypiała całe noce.
Gratuluje Miloku tak efektywnego zaparcia. Tylko pozazdroscic
Ja to co zgubiłam ostatnio nadrobiłam. A to wszystko przez te grillowanie no i ostatnio czesto gosci miałam bo kazdy chciał sie dowiedziec jak z Matylą i wtedy wiadomo kawka, ciasteczko a waga rośnie.
Ale obiecałam sobie ze juz jutro musze napewno zaczac od nowa bo uznałam ze to bez sensu 500 razy zaczynac i powiedziałam BASTA.
To powodzenia kobitki i do roboty bo lato idzie
Gratuluje Miloku tak efektywnego zaparcia. Tylko pozazdroscic
Ja to co zgubiłam ostatnio nadrobiłam. A to wszystko przez te grillowanie no i ostatnio czesto gosci miałam bo kazdy chciał sie dowiedziec jak z Matylą i wtedy wiadomo kawka, ciasteczko a waga rośnie.
Ale obiecałam sobie ze juz jutro musze napewno zaczac od nowa bo uznałam ze to bez sensu 500 razy zaczynac i powiedziałam BASTA.
To powodzenia kobitki i do roboty bo lato idzie
Joaska
Lipcowe mamy '05
dzustta to dobrze ze z malutka juz lepiej!!!
samozaparcie mowicie...........
jak juz pisałam chce troche poprawic swoj wyglad a nie schudnac tak bardzo, lubie swoje kragłosci hehe
dlatego moje samozaparcie dotyczy cwiczen, ostatnio nie biegam, nie mam z kim zostawic Kuby ale cwicze codziennie wieczorem, mam takie obwazniki na nogi, wiec profesjinalnie spalam tłuszczyk na udach i na posladkach
i obowiazkowe brzuszki!!!!!!
takze koooooooooopniaczek dla was!!!!
mam nadzieje, ze do lata sie uda!!
samozaparcie mowicie...........
jak juz pisałam chce troche poprawic swoj wyglad a nie schudnac tak bardzo, lubie swoje kragłosci hehe
dlatego moje samozaparcie dotyczy cwiczen, ostatnio nie biegam, nie mam z kim zostawic Kuby ale cwicze codziennie wieczorem, mam takie obwazniki na nogi, wiec profesjinalnie spalam tłuszczyk na udach i na posladkach
i obowiazkowe brzuszki!!!!!!
takze koooooooooopniaczek dla was!!!!
mam nadzieje, ze do lata sie uda!!
M
miloku
Gość
Dzusta ciesz esie ze juz z Matylda lepiej
ja wlasnie ze wzgledu na to lato nadchodzace sie zawzielam
mam 10 dni do wyjazdu i 20 do slubu wiec jakas motywacje mam
justa ja tez ostatnio nie cwicze bo nie mam sily
moj niuniek zabkuje i calu dzien mi na rekach wisi i non stop placze
wiec po takim dniu placy i nogi mi siadaja i juz nie mysle nawet o cwiczeniach
jedyne to to co poskacze z malum na rekach
taki mam aerobik
wiecie co boje sie ze juz dlugo z moim postanowieniem nie wytrzymam bo juz mam mysli taki "a moze by tu cos zjesc"
achhh
ja wlasnie ze wzgledu na to lato nadchodzace sie zawzielam
mam 10 dni do wyjazdu i 20 do slubu wiec jakas motywacje mam
justa ja tez ostatnio nie cwicze bo nie mam sily
moj niuniek zabkuje i calu dzien mi na rekach wisi i non stop placze
wiec po takim dniu placy i nogi mi siadaja i juz nie mysle nawet o cwiczeniach
jedyne to to co poskacze z malum na rekach
taki mam aerobik
wiecie co boje sie ze juz dlugo z moim postanowieniem nie wytrzymam bo juz mam mysli taki "a moze by tu cos zjesc"
achhh
hogata
czerwcowe mamy 2005
hej hej poniedziałkowo
kopniaczek na dobry poczatek tygodnia !!!!
a ja byłam w niedziele na aerobiku...cały tydzien nic nie robiłam bo po prostu nie miałam z kim Kaliny zosttawic. Ale na czerwiec mam juz nowy karnet. A najwyzej w łikendy bede latac (znaczy jezdzic) :-)
Joaska...ja tak samo jak ty chydnac juz raczej nie chce...raczej chce ujedrnic i wysmuklic ciało....najgorzej mnie dobijajaj posladki no ale cóż....dodtakowo smaruje sie kremami na celuli z avonu i takim nowym na wyszczuplanie tez avonu.
Miloku ... jakie nie wytrzymam...a co to zarcie bedzie tobą rzadzić? Nie daj sie, trzymam kciuki.
Dzustta ... to ja ci powiem ... basta i do dzieła
Miłego Dnia!!!
kopniaczek na dobry poczatek tygodnia !!!!
a ja byłam w niedziele na aerobiku...cały tydzien nic nie robiłam bo po prostu nie miałam z kim Kaliny zosttawic. Ale na czerwiec mam juz nowy karnet. A najwyzej w łikendy bede latac (znaczy jezdzic) :-)
Joaska...ja tak samo jak ty chydnac juz raczej nie chce...raczej chce ujedrnic i wysmuklic ciało....najgorzej mnie dobijajaj posladki no ale cóż....dodtakowo smaruje sie kremami na celuli z avonu i takim nowym na wyszczuplanie tez avonu.
Miloku ... jakie nie wytrzymam...a co to zarcie bedzie tobą rzadzić? Nie daj sie, trzymam kciuki.
Dzustta ... to ja ci powiem ... basta i do dzieła
Miłego Dnia!!!
Ja tez po dlugiej nieobecnosci wracam do watku o odchudzaniu i do mojej diety. Dzis bede na jogurtach aby sie oczyscic, jak nie bedzie lało to pojedziemy z Natusia na rynek po owoce i warzywa. Trzeba sie zawziać, juz czerwiec...
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
!
no własnie mysle tak samo, nie smaruje sie zadsnymi kremami poza balsamem obecnie brazujacym
staram sie nie obzerac "złym" jedzeniem i dzisiaj waga pokazała 3 kg mniej hehe
widze po sobie ze juz lekko mniejsza jestem, w tych miejscach jakich chciałam tzn. brzuch, uda rroszke, wałeczki miłosci hehe czyli bioderka....
wczoraj robiłam sobie zdjecie i kolezanki powiedziały ze jestem chudzielec chociaz ja wcale sie tak nie czuje......
hogaciu a aerobicu zazdroszcze, nie mam z kim Kuby zostawiac w poze kiedy u Nas sa zajecia....wiec pozostaja mi biegi pozni wieczorem
Podziel się: