reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

ja na razie też sobie odpuściłam, jak tu się odchudzać jak co weekend grilla się robi i browarki pije:-) później wróce do diety

reklama
miloku ja znajde jais fajne przepisy to powklejam, tutaj kiedys był taki watek o przepisach, trzeba go odkopac chyba!!!!

dzustta bidaku, mam nadzieje, ze z Matylcia juz lepiej, trzymajcie sie a Ty chyba narazie daj sobie spokoj z dietka i zregeneruj siły!!!!

miloku pytasz kiedy schudłam po porodzie.........
kuba urodził sie w lipcu 2005 a ja dopiero koło maja 2006 czułam sie dobrze w swojej skorze!!zeby dojsc do siebie potrzebowałam duzo samozaparcia i siły....
ale sie udało!

joaska troche mnie pocieszylas
Myslalam juz ze to tylko mi to tak wolno idzie

ja sie zaparlam i 3,5 zostalo:-):-)
....i potem jeszcze ze 20
ciekawe jak dlugo to moje zaparcie potrwa

dzusta jak malutka i ty sie macie?

koteczek ciezko z tym samozaparciem , chwilowo mnie natknelo ale mam nadzije ze tym razem dluzej to potrwa.
powodzenia

A dzieki , z mała juz lepiej tylko w nocy nam sie budzi a juz od dłuższego czasu przesypiała całe noce.

Gratuluje Miloku tak efektywnego zaparcia. Tylko pozazdroscic
Ja to co zgubiłam ostatnio nadrobiłam. A to wszystko przez te grillowanie no i ostatnio czesto gosci miałam bo kazdy chciał sie dowiedziec jak z Matylą i wtedy wiadomo kawka, ciasteczko a waga rośnie.
Ale obiecałam sobie ze juz jutro musze napewno zaczac od nowa bo uznałam ze to bez sensu 500 razy zaczynac i powiedziałam BASTA.

To powodzenia kobitki i do roboty bo lato idzie:szok:

dzustta to dobrze ze z malutka juz lepiej!!!

samozaparcie mowicie...........
jak juz pisałam chce troche poprawic swoj wyglad a nie schudnac tak bardzo, lubie swoje kragłosci hehe
dlatego moje samozaparcie dotyczy cwiczen, ostatnio nie biegam, nie mam z kim zostawic Kuby ale cwicze codziennie wieczorem, mam takie obwazniki na nogi, wiec profesjinalnie spalam tłuszczyk na udach i na posladkach
i obowiazkowe brzuszki!!!!!!

takze koooooooooopniaczek dla was!!!!
mam nadzieje, ze do lata sie uda!!

Dzusta ciesz esie ze juz z Matylda lepiej
ja wlasnie ze wzgledu na to lato nadchodzace sie zawzielam
mam 10 dni do wyjazdu i 20 do slubu wiec jakas motywacje mam

justa ja tez ostatnio nie cwicze bo nie mam sily
moj niuniek zabkuje i calu dzien mi na rekach wisi i non stop placze
wiec po takim dniu placy i nogi mi siadaja i juz nie mysle nawet o cwiczeniach
jedyne to to co poskacze z malum na rekach
taki mam aerobik:-D

wiecie co boje sie ze juz dlugo z moim postanowieniem nie wytrzymam bo juz mam mysli taki "a moze by tu cos zjesc"
achhh

hej hej poniedziałkowo

kopniaczek na dobry poczatek tygodnia !!!!

a ja byłam w niedziele na aerobiku...cały tydzien nic nie robiłam bo po prostu nie miałam z kim Kaliny zosttawic. Ale na czerwiec mam juz nowy karnet. A najwyzej w łikendy bede latac (znaczy jezdzic) :-)

Joaska...ja tak samo jak ty chydnac juz raczej nie chce...raczej chce ujedrnic i wysmuklic ciało....najgorzej mnie dobijajaj posladki no ale cóż....dodtakowo smaruje sie kremami na celuli z avonu i takim nowym na wyszczuplanie tez avonu.

Miloku ... jakie nie wytrzymam...a co to zarcie bedzie tobą rzadzić? Nie daj sie, trzymam kciuki.
Dzustta ... to ja ci powiem ... basta :tak: i do dzieła

Miłego Dnia!!!

Ja tez po dlugiej nieobecnosci wracam do watku o odchudzaniu i do mojej diety. Dzis bede na jogurtach aby sie oczyscic, jak nie bedzie lało to pojedziemy z Natusia na rynek po owoce i warzywa. Trzeba sie zawziać, juz czerwiec...

reklama
Joaska...ja tak samo jak ty chydnac juz raczej nie chce...raczej chce ujedrnic i wysmuklic ciało....najgorzej mnie dobijajaj posladki no ale cóż....dodtakowo smaruje sie kremami na celuli z avonu i takim nowym na wyszczuplanie tez avonu.
!

no własnie mysle tak samo, nie smaruje sie zadsnymi kremami poza balsamem obecnie brazujacym :-p:-p
staram sie nie obzerac "złym" jedzeniem i dzisiaj waga pokazała 3 kg mniej hehe
widze po sobie ze juz lekko mniejsza jestem, w tych miejscach jakich chciałam tzn. brzuch, uda rroszke, wałeczki miłosci hehe czyli bioderka....
wczoraj robiłam sobie zdjecie i kolezanki powiedziały ze jestem chudzielec chociaz ja wcale sie tak nie czuje......

hogaciu a aerobicu zazdroszcze, nie mam z kim Kuby zostawiac w poze kiedy u Nas sa zajecia....wiec pozostaja mi biegi pozni wieczorem :cool2::cool2::cool2:

Do góry