reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Dziewczyny a ja tak z innej beczki............po jakim czasie po uklonczeniu akrmienia dostalyscie okres? ja nie karmie od kwietnia.a tu nic....i nic.......... co prawda jeszcze jakies resztki mleka w piersiach mam moze to przez to.....w ciazy na pewno ni jestem:no:

nio ja dostalam szybko tez w kwietniu przestalam karmic i zaraz po odstweiniu od cycka dostalam okres , w sumieto jakos 2 tyg puzniej dostalam
ale na razie tylko raz i wiecej nie dostalam:dry::dry:hmmm......:baffled:

reklama
dzieki dziewczyny:tak:
ja raz mialam takie plamienie ale to ze dwa razy i potem juz nic........
a co do odchudzania to mi waga stanela na 68....... od czerwca zapisalam sie na fitness zobaczymy co zdziala dieta z ruchem:tak:

hej!!!

tynka...ja przestałam karmic w listopadzie a okres dostałam w połowie lutego (kalina miała 8 miesiecy)...wiec nie ma co sie martwic

biedronko...oj ty ty...juz nie opuszczaj, bo warto przejsc cały trening

a ja w srode byłam na callanetiksie....oj boli mnie wszystko ale cwiczenia były super-extra...dzisiaj ide na body form....:-)

kopniak motywacyjny

a ja mam nick tyneczka dlatego ze mam na imie martyna zdrobniale marTYNKA a to wymyslil kiedys moj chlopak teraz maz:) a co odchudzania to jest strasznie trudne jak dla mnie mam straszne sklonnosci do tycia schudlami waga mi wraca jakies 3kg,schudne i znowu....efekt jojo?sama nie wiem,jak schudne te 3 kg to dalej ostroznie jem ale i tak tyje.....musze cos zmienic zapisze sie na areobik i codzienne dlugie spacerki z coreczka,pozdrawiam:)

ale tutaj na odchudzaniu cisza
dziweczyny albo juz sobie odpuscily albo juz pochudly to co chialy

ja sie z waga zatrzymalam i nic mi wiecej nie idzie
nadal 4,5 kilo do zgubienia
a mam 3 tyg na ich zgubienia zeby moj plan sie ziscil
chyba nie dam rady
od 3 tyg nic nie schudlam wiec dlaczego mialabym teraz schudnac
cwicze aerobik i jeszcze na rowerku srednio 3 razyw tyg
a dzisiaj zamiast tego w ogrodku popracowalam
dziwczyny odewijscie i dajcie znac jak wasze dietki albo pochwalcie sie ile spadlo

hej hej hej

ja dzielnie latam do fitnesklubu...wczoraj było znowu super!!!!

waga troche drgnęła moze z 0,5 do 1 kg ale mnie bardziej zalezy zeby wizualne było widac efekt...

a najbardziej zeby mi pupa sie ujedrniła- moje marzenie

miloku....waga w któryms momencie sie zatrzymuje ale cwicz dalej ... w koncu znowu zacznie spadać...trzymam kciuki !!!!

kopniak motywacyjny dla wszystkich !!!!

dzieki hogaciu za kopniaka!!!!

ja od wczoraj postanowiła tak NA BANK!!! ze zaczynam dbac o siebie!!!
zdrowe jedzonko, znowu dietka MM i ruch przede wszystkim.

zaczełam biegac wieczorami, startuje o 21........
miałam juz takie 2 sesyjki, dzsiaj 3..........
nie daje sie i czekam z utesknieniem na rezultaty!!!!!!

miloku czasem waga staje i myslimy ze nasze starania ida na marne!!!
nie poddawaj sie kochana i do przodu, kopniaczek rowniez ode mnie!!!

reklama
ala dziewczyny az mnie dupsko zabolalo od tych kopniakow:-D:-D:-D:-D:-D
ale poskutkowaly
natchnelyscie mnie znowu motywacja do odchudzania
od dzisiaj wracam do rezimu
joasia a jak tobie idzie chudniesz cos ?
dzusta gdzie Ty , jak Ty?:-D

hogata I jak udaje sie umiesnic cielko , a moze silownia bylaby lepsza i bardziej skuteczna na miesnie

Tyneczka i jak tym razem , chudniesz ?
nie daj sie efektowi jojo , zeby to bylo takie latwe nie?:laugh2:

tynka i jak wytrwalas w silowni i co z kilosami , a moze chociaz cm spadly:confused:

biedronaczka gratuluje postepow , ladnie tobie idzie odchudzanie, la tez musze wrucic na szybsze obroty:tak:

piszcie dzieczyny co u was?
pozdrawki iiide do brzdaca

Do góry