reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Dziewczyny a ja tak z innej beczki............po jakim czasie po uklonczeniu akrmienia dostalyscie okres? ja nie karmie od kwietnia.a tu nic....i nic.......... co prawda jeszcze jakies resztki mleka w piersiach mam moze to przez to.....w ciazy na pewno ni jestem:no:

nio ja dostalam szybko tez w kwietniu przestalam karmic i zaraz po odstweiniu od cycka dostalam okres , w sumieto jakos 2 tyg puzniej dostalam
ale na razie tylko raz i wiecej nie dostalam:dry::dry:hmmm......:baffled:

reklama
dzieki dziewczyny:tak:
ja raz mialam takie plamienie ale to ze dwa razy i potem juz nic........
a co do odchudzania to mi waga stanela na 68....... od czerwca zapisalam sie na fitness zobaczymy co zdziala dieta z ruchem:tak:

hej!!!

tynka...ja przestałam karmic w listopadzie a okres dostałam w połowie lutego (kalina miała 8 miesiecy)...wiec nie ma co sie martwic

biedronko...oj ty ty...juz nie opuszczaj, bo warto przejsc cały trening

a ja w srode byłam na callanetiksie....oj boli mnie wszystko ale cwiczenia były super-extra...dzisiaj ide na body form....:-)

kopniak motywacyjny

a ja mam nick tyneczka dlatego ze mam na imie martyna zdrobniale marTYNKA a to wymyslil kiedys moj chlopak teraz maz:) a co odchudzania to jest strasznie trudne jak dla mnie mam straszne sklonnosci do tycia schudlami waga mi wraca jakies 3kg,schudne i znowu....efekt jojo?sama nie wiem,jak schudne te 3 kg to dalej ostroznie jem ale i tak tyje.....musze cos zmienic zapisze sie na areobik i codzienne dlugie spacerki z coreczka,pozdrawiam:)

ale tutaj na odchudzaniu cisza
dziweczyny albo juz sobie odpuscily albo juz pochudly to co chialy

ja sie z waga zatrzymalam i nic mi wiecej nie idzie
nadal 4,5 kilo do zgubienia
a mam 3 tyg na ich zgubienia zeby moj plan sie ziscil
chyba nie dam rady
od 3 tyg nic nie schudlam wiec dlaczego mialabym teraz schudnac
cwicze aerobik i jeszcze na rowerku srednio 3 razyw tyg
a dzisiaj zamiast tego w ogrodku popracowalam
dziwczyny odewijscie i dajcie znac jak wasze dietki albo pochwalcie sie ile spadlo

hej hej hej

ja dzielnie latam do fitnesklubu...wczoraj było znowu super!!!!

waga troche drgnęła moze z 0,5 do 1 kg ale mnie bardziej zalezy zeby wizualne było widac efekt...

a najbardziej zeby mi pupa sie ujedrniła- moje marzenie

miloku....waga w któryms momencie sie zatrzymuje ale cwicz dalej ... w koncu znowu zacznie spadać...trzymam kciuki !!!!

kopniak motywacyjny dla wszystkich !!!!

dzieki hogaciu za kopniaka!!!!

ja od wczoraj postanowiła tak NA BANK!!! ze zaczynam dbac o siebie!!!
zdrowe jedzonko, znowu dietka MM i ruch przede wszystkim.

zaczełam biegac wieczorami, startuje o 21........
miałam juz takie 2 sesyjki, dzsiaj 3..........
nie daje sie i czekam z utesknieniem na rezultaty!!!!!!

miloku czasem waga staje i myslimy ze nasze starania ida na marne!!!
nie poddawaj sie kochana i do przodu, kopniaczek rowniez ode mnie!!!

reklama
ala dziewczyny az mnie dupsko zabolalo od tych kopniakow:-D:-D:-D:-D:-D
ale poskutkowaly
natchnelyscie mnie znowu motywacja do odchudzania
od dzisiaj wracam do rezimu
joasia a jak tobie idzie chudniesz cos ?
dzusta gdzie Ty , jak Ty?:-D

hogata I jak udaje sie umiesnic cielko , a moze silownia bylaby lepsza i bardziej skuteczna na miesnie

Tyneczka i jak tym razem , chudniesz ?
nie daj sie efektowi jojo , zeby to bylo takie latwe nie?:laugh2:

tynka i jak wytrwalas w silowni i co z kilosami , a moze chociaz cm spadly:confused:

biedronaczka gratuluje postepow , ladnie tobie idzie odchudzanie, la tez musze wrucic na szybsze obroty:tak:

piszcie dzieczyny co u was?
pozdrawki iiide do brzdaca

Do góry