reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Miloku... wolę aerobik ... czuje sie po nim wysmienicie :-):tak::-D. A ten finesklub do którego chodze prponuje szereg różnych rodzajów: body form, body gim, calanetics, fut burning, pilates i inne. Super sprawa.

reklama
Miloku... wolę aerobik ... czuje sie po nim wysmienicie :-):tak::-D. A ten finesklub do którego chodze prponuje szereg różnych rodzajów: body form, body gim, calanetics, fut burning, pilates i inne. Super sprawa.

ja tez mam zamiar sie zapisac do klubu......
dokładnie na dance aerobic albo na latino costam........:cool2::cool2::cool2:

narazie biegam!!!

aaaa hogaciu ostatnio przejzedzałam przez Gore Kalwarie.......jedyne co zapamietałam co Cukiernia Ptys hihihihih:cool2::cool2:
bardzo ładne miasto!!!

joasia a jak tobie idzie chudniesz cos ?

powoli chyba tak, narazie jestem dietowo w fazie oczyszczania!!!
staram sie robic dobre jedzonko ale dietetyczne!!!

widze po ubraniach ze przytyłam od ostatnich wakacji........
niestety

ale nie daje sie i trzymam sie swoich postanowien czego i Wam zycze!!!

o to babki zadna sie juz nie odchudza?????:-D:-D

ja cały czas trzymam dietke i cwicze, wczoraj nie biegałam ale byłam w pracy prawie cały dzien wiec to dla mnie taki aerobic ze hej!!!!!

jestem z siebie dumna, nie popełniłam zadnego błedu jedzeniowego ze tak powiem, chyba zoładek juz mi sie skurczył!!
oby dalej do przidu czego i Wam zycze!!!!

ja sie odchudzam ja !!!:-D:-D:-D

ale mi to cos kiepsko idzie
a jeszcze na dodatek mnie rozloezylo chorubsko i nie mam sily ani ochoty na gotowanie
wiec podchodze do lodowki i chwytam za byle co
najczesciej za cis nie zdrowego i duzo kalorycznego

joasia zazdroszcze samozaparcia
mi wlasnie tego najbardzi e brakuje

a woguke joasiu ja masz jakies fajne szybkei izdrowe przepisy i czas zeby je napisac to poprosze
chetnie skorzystam

wogule to dzieczyny ile wam zajelo chudniecie po ciazy i ile w tym czasi schudlyscie
mi to sie wydaje ze ja juz powinnam uporac sie z tymi ciazowymi kilosami a nadl sa
konowka zostala ale nichce si eruszyc:growl::growl::growl:

ja latam do fitnesklubu .... zaraziłam sie u uzalezniłam. Dzisiaj byłam na 18...boli mnie wszystko ale sie nie spociłam ...kiepska instruktorka...jutro tez ide.

Jem ... staram sie jesc zdrowo ale wpadki mam.

Moim celem jest ujedrnienie posladków i schudniecie w udach.

I tradycyjnie...

kopniak motywacyjny!!!

miloku...ja schudłam 13 kg po porodzie...pozostałe 7-8 kg dopiero jak kalina skończyła pół roku...w dwa miesiace sie z nimi porzegnałam

Witam zapalone dietetyczki. Trochę mnie tu nie było ale niestety dziecko miałam chore bardzo poważnie i dziś po 2 tygodniach wyszliśmy ze szpitala. Przez pieerwsze, pełne napięcia dni schudłam 3 kg bo przez przypadek skorzystałam z wagi. Później gdy córkę odłączono po 4dobach od respiratora byłam z nią cały czas w szpitalu ale już chyba nic nie zrzuciłam z wagi bo dziś sie zważyłam i dalej mam te 3kg mniej. Ale nie chciałabym w ten sposób gubic wagi.

Ale też staram sie od jutra byc na dietce bo niestety teraz żyłam na ochydnych obiadkach szpitalnych i chińskich zupkach już o słodyczach nie wspomnę.

I gratuluję wytrwałym no i oczywiście starającym sie!!!!!

dziusta takiego chudniecia to bym nie chiala i strasznie Tobie wspolczuje
nie ma nic gorszego jak chore dziecko
zdrowka dla Metylci zycze

a ja dziewczyny zdycham
rozlozylo mnei na lopatki
boje sie zeby mojego Synka nei zarazic

a co do dietki to kiepsko nadal
a co do cwiczen to nie mam sily

hogata ja zgubilam 24 kilo ale jeszcze mi 5 zostalo i nie moge sie ich pozbyc:wściekła/y::wściekła/y:
a taki mialam piekny zamiar do czerwca zgubic kiloski

reklama
a tutaj znowu cisza:-:)-:)-(

a ja znowu jem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dobrze ze chociaz nei tyje ale malo mnie to pociesza

jeszcze dzisja mamy imprezowanie grilowanie
no coz znowu nic nie zgubie:-(

Do góry