reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Miloku... wolę aerobik ... czuje sie po nim wysmienicie :-):tak::-D. A ten finesklub do którego chodze prponuje szereg różnych rodzajów: body form, body gim, calanetics, fut burning, pilates i inne. Super sprawa.

reklama
Miloku... wolę aerobik ... czuje sie po nim wysmienicie :-):tak::-D. A ten finesklub do którego chodze prponuje szereg różnych rodzajów: body form, body gim, calanetics, fut burning, pilates i inne. Super sprawa.

ja tez mam zamiar sie zapisac do klubu......
dokładnie na dance aerobic albo na latino costam........:cool2::cool2::cool2:

narazie biegam!!!

aaaa hogaciu ostatnio przejzedzałam przez Gore Kalwarie.......jedyne co zapamietałam co Cukiernia Ptys hihihihih:cool2::cool2:
bardzo ładne miasto!!!

joasia a jak tobie idzie chudniesz cos ?

powoli chyba tak, narazie jestem dietowo w fazie oczyszczania!!!
staram sie robic dobre jedzonko ale dietetyczne!!!

widze po ubraniach ze przytyłam od ostatnich wakacji........
niestety

ale nie daje sie i trzymam sie swoich postanowien czego i Wam zycze!!!

o to babki zadna sie juz nie odchudza?????:-D:-D

ja cały czas trzymam dietke i cwicze, wczoraj nie biegałam ale byłam w pracy prawie cały dzien wiec to dla mnie taki aerobic ze hej!!!!!

jestem z siebie dumna, nie popełniłam zadnego błedu jedzeniowego ze tak powiem, chyba zoładek juz mi sie skurczył!!
oby dalej do przidu czego i Wam zycze!!!!

ja sie odchudzam ja !!!:-D:-D:-D

ale mi to cos kiepsko idzie
a jeszcze na dodatek mnie rozloezylo chorubsko i nie mam sily ani ochoty na gotowanie
wiec podchodze do lodowki i chwytam za byle co
najczesciej za cis nie zdrowego i duzo kalorycznego

joasia zazdroszcze samozaparcia
mi wlasnie tego najbardzi e brakuje

a woguke joasiu ja masz jakies fajne szybkei izdrowe przepisy i czas zeby je napisac to poprosze
chetnie skorzystam

wogule to dzieczyny ile wam zajelo chudniecie po ciazy i ile w tym czasi schudlyscie
mi to sie wydaje ze ja juz powinnam uporac sie z tymi ciazowymi kilosami a nadl sa
konowka zostala ale nichce si eruszyc:growl::growl::growl:

ja latam do fitnesklubu .... zaraziłam sie u uzalezniłam. Dzisiaj byłam na 18...boli mnie wszystko ale sie nie spociłam ...kiepska instruktorka...jutro tez ide.

Jem ... staram sie jesc zdrowo ale wpadki mam.

Moim celem jest ujedrnienie posladków i schudniecie w udach.

I tradycyjnie...

kopniak motywacyjny!!!

miloku...ja schudłam 13 kg po porodzie...pozostałe 7-8 kg dopiero jak kalina skończyła pół roku...w dwa miesiace sie z nimi porzegnałam

Witam zapalone dietetyczki. Trochę mnie tu nie było ale niestety dziecko miałam chore bardzo poważnie i dziś po 2 tygodniach wyszliśmy ze szpitala. Przez pieerwsze, pełne napięcia dni schudłam 3 kg bo przez przypadek skorzystałam z wagi. Później gdy córkę odłączono po 4dobach od respiratora byłam z nią cały czas w szpitalu ale już chyba nic nie zrzuciłam z wagi bo dziś sie zważyłam i dalej mam te 3kg mniej. Ale nie chciałabym w ten sposób gubic wagi.

Ale też staram sie od jutra byc na dietce bo niestety teraz żyłam na ochydnych obiadkach szpitalnych i chińskich zupkach już o słodyczach nie wspomnę.

I gratuluję wytrwałym no i oczywiście starającym sie!!!!!

dziusta takiego chudniecia to bym nie chiala i strasznie Tobie wspolczuje
nie ma nic gorszego jak chore dziecko
zdrowka dla Metylci zycze

a ja dziewczyny zdycham
rozlozylo mnei na lopatki
boje sie zeby mojego Synka nei zarazic

a co do dietki to kiepsko nadal
a co do cwiczen to nie mam sily

hogata ja zgubilam 24 kilo ale jeszcze mi 5 zostalo i nie moge sie ich pozbyc:wściekła/y::wściekła/y:
a taki mialam piekny zamiar do czerwca zgubic kiloski

reklama
a tutaj znowu cisza:-:)-:)-(

a ja znowu jem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dobrze ze chociaz nei tyje ale malo mnie to pociesza

jeszcze dzisja mamy imprezowanie grilowanie
no coz znowu nic nie zgubie:-(

Do góry