reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Czesc a u mnie znowu waga w dol przez dwa tygonie 2 kg schudlam i to tylko zasada mniej jesc teraz mam 68kg a gdzie tu do 50:szok: no i nie jadam slodyczy teraz bede cwiczyla w domku a od czerwca mam karnet na fitnes i mam nadzieje ze wtedy sie zacznie porzadne gubienie wagi:laugh2:

reklama
Ja przed ciążą wazyłam 65kg. i w 9mies miałam na wadze 90kg:szok:
Teraz waze tyle co przed ciaza tylko niestety ciało inne - szerszy tyłek, za dużo skóry na brzuchu a już nie wspomne o piersiach bo tragedia. Ale chcę jeszcze zrzucic 3-4 kg bo przygotowujac sie do ciazy przytyłam 3kg.

TYNECZKA i siłownia i aerobic jest dobry tylko z tym pierwszym najlepiej nie przesadzac żeby za duże uda sie nie zrobiły:-)
TYNKA no to do roboty!!

Tynka, Tyneczka czyżby to Justysie????

my wczoraj mielismy dluga wycieczke do Londynu i caly dzien na fast foodach wiec nawet niec hce stawac na wage
ale od dzisiaj wracam do rezimu dietowego:tak:

mam miesiac na zgubienie sadelka :tak:

Ja od zawsze bylam przy kosci, wyprobowałam juz mase roznych diet bez zadnego skutku bo jak nie widzialam zadnych efektow to sobie odpuszczałam.W ciązy przytyłam tylko 7 kg, bo na samym poczatku chudłam, wiec po porodzie mialam jakies10 kilo do tylu, tak ok.87.Karmilam tylko 3 miesiace,a pozniej to juz bylo hulaj dusza piekla nie ma.I jest masakra, nawet nie staje na wage bo sie boje co tam zobacze:eek: Szukam diety z mala iloscia warzyw, bo ich nie lubie:-p za wszystkie pomysły bede wdzieczna, pozdrawiam wszystkie kobitki na diecie

bara najlepsza dieta to chyba MZ ale u mnie sie ostatnio nie sprawdza

NIC NIC NIC !!!!!!!!!
cholerka mam taki apetyt jakbym znowu w ciazy byla:szok:
gdzie ten okres!!!!!

cześć dziewczynki:-)
ja się ściskam tym pasem, smaruje się kremem i wcinam dużo ananasów (tylko tych normalnych a nie z puszki) bo dzięki nim podobno też się chudnie:-) już jest lepiej niż było, trochę mi oponki spadły ale brzusi jeszcze jest. niestety dotałam @ i miałam wiekszy apetyt ale na wage nie weszłam:baffled::baffled::baffled:

hello lasencje:)to ja 5 tydzień nie karmię,smaruję się,pilinguję kawą i nie jem za wiele i schudłam:)aha no i ćwiczę sobie 6 weidera,ale dopiero 5 dni za mną,uda i pośladki, next week będę miała "agrafkę" więc zacznę wew uda i cycochy klapciochy:)

Dziewczyny a ja tak z innej beczki............po jakim czasie po uklonczeniu akrmienia dostalyscie okres? ja nie karmie od kwietnia.a tu nic....i nic.......... co prawda jeszcze jakies resztki mleka w piersiach mam moze to przez to.....w ciazy na pewno ni jestem:no:

reklama
Do góry