reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
Hej dziewczyny ja od ubiegłej środy jestem na diecie South Beach poleconej przez forumowiczkę BB i dodatkowo cwiczę- doszłam już prawie do 200 brzuszków dziennie, i jestem zadowolona bo w sumie nie jest tak źle a 5 cm w brzuchu już zginęło:tak: I nawet jeśc mi się nie chce:-)

Tynka ja tezzzzzzzzzzzzzzzz chcceeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D :-D :-D :-D :-D

ale w sumie wciagnelam sniadanko i dalej mi sie chce:szok: :no: :wściekła/y:

aniab 200 brzuszkow :szok: :szok:
jak ty to robisz
ja 100 nawet nie zrobie:zawstydzona/y:

Witam!!
Przed ciaza wazylam okolo 60,przed samym porodem 90:szok: .
9 miesiecy karmilam ,wiec sie nie odchudzalam.
Mam dosc!!:wściekła/y:
Kazdy mowil ze w rok wroce do swojej wagi,a ja nie potrafie:no: .
Mam nadziej ze z wami sie zmobilizuje i mi sie uda:tak: .
Problem w tym ze ja kocham jesc,poprostu to uwielbiam:tak: .
Od dwoch miesiecy chodze na aerobik i nie powiem cos to dziala,ale ja juz patrzec na siebie nie moge.Czuje sie paskudnie w swoim ciele:-( :wściekła/y: .
Staram sie odchudzac,ale ze mna jest tak ze caly dzien jest ok ,a jak przyjdzie wieczor to masakra jak sie dorwe do lodowki.
Aha,jeszcze od porodu sie nie wazylam,boje sie ze wpadne w depresje.
Takze kobitki od dzis z Wami zaczynam scisla diete:tak: .

kannot witaj w naszym gronie kochana
razem tutakj damy rade

u mnie tez problem polega na tym ze ja lubie jesc
a teraz mam dodatkowy problem bo moj 2 miesiaczniak nie chce spac w dzien i jeszcze do raczek przyzwyczajony przez babcie a mama nei ma sily go odzwyczaic
wiec wczoraj caly dzien cos tam tylko chapsnelam a za to na wieczor to mysllam ze z glodu umre i sie na wpieprzalam :szok: :-( :-( :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no:

dziewczyny jak ja mam zwalczyc to zmeczenie ja nei mam sily na cwiczenia ani na nic
najchetniej bym sie narzarla i poszla spac
a tu tyle do zrobienia i tyle do schudniecia

nawet nie mam sily ani ochoty na spacerki wychodzic :zawstydzona/y:
na ogrodek wozek wystawiam i juz nie opalaca mi si ebo za chwile bede musiala pchac wozio i niesc brzdaca:szok:

Ja tez tak mam, cały dzien nie mam czasu co zjeść ani co ugotować mądrego, a wieczorem jak niunia pójdzie spac, to otwieram lodówke i wymyślam. Jak rano nie pojde pobiegac, to wieczorem nie ma szans bo padam. Tyle tylko, że chodzimy na dluuugie spacery...

mariszka z tymi spacerami to musze odnowa sie zmobilizowac
bo ja tez tak chodzilam na spacerki caly dzien a raczej biegalam z wozkiem ale od jakis 2 tygodni nie mam sily na nic i nic mi sie nie chce
i waga sie tez zatrzymala :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no:

reklama
kurcze jeszcze tyle do wieczora a ja juz glodna jestem

jesc jesc jesc mi sie chce

musze wytrzymac bo od nowa sobie brzucho rozepchalam i odnowa mi sie chce kolacje zjesc
a nie moge bo nie schudne w taki sposob :no:

moze zastanowie sie nad ta dieta kopenhadzka
co prawda na niej juz bylam i spowrotem przytylam ale moze tym razem bedzie lepiej
:baffled: :confused:

dzusta a Ty przeszlas na ta dietke?

Do góry