reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

pokusilam sie dzisiaj i stanelam na wage
z wagi ciazowej zgubilam juz -22,5 a do zgubienia mi jezcze zostalo +6,5

ogolnie zgubilam kilogram przy okresie wiec jest dobrze :tak: :-)

miloku
to gratuluje !!!!!!

ja wczoraj sie wazyłam rano w samej bieliznie.........
wynik zadowalajacy ale wyglad moich penych partii ciała trzeba dopracowac!!!

reklama
wiecie co wczoraj zrobilam
zawinelam sie folia streczowa i poszlam cwiczyc 1,5 godziny
mokra bylam jak szczur
normalni az ze mnie cieklo
i te cwiczenia 6w tez zrobilam i jeszcze kilka innych na brzucho

zobaczymy jutro czy sa jakies efekty na wadze

joasia moje cialo to pozostawia bardzo duzo do zyczenia :baffled:
niestety :wściekła/y: :no: :no:

ale pomalutku
ca;y czas sie ludze ze jeszcze wruce do figury z przed 2 lat

hogata ja kupilam ja w sklepie z z akcesoriami meblowymi albo tam gdzie farby jeszcze sa
uzywa sie jej do zawijania palet z towarem albo frontow meblowych
a ja uzywam do wypocenia tluszczyku:-D :-D :-D

nio i od wczoraj pol kilo znowu mniej
wypoculam sie i zadzialalo:tak:

hura !!!!!!!!!!

Czesc dziewczyny postanowilam do was dolaczyc:tak: trzy lata temu wazykam 55 kg:tak: i czulam sie dobrze nie wspomne juz czasow gdy wazylam max.50 kg:-( zaczelam tyc jak przeprowadzilam jak zamieszkalam z moim facetem (obecnie mezem:laugh2:) wiecie jak to jest jak sie siedzialo na garnuszku u mamy to sie jadlo to co bylo w lodowc no i pracowalam potem przeszlam na swoj garnuszek i dupsko uroslo a do tego jeszcze dwie ciaze pierwsza zaczynalam od wagi 62 kg zakonczylam ja na 78 udalo mi sie zjechac do 68 i zaszlam znow w ciaze :-p druga ciaze zakonczylam na wadze 80 kg . Jestem 3 miesiace po drugim porodzie i waze 70 kg przy 160 cm :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .
mam duzy problem z odchudzaniem brak dyscypliny, brak ruchu i brak mobilizacji. Wydawaloby sie ze przy dwojce malych dzieci 15 miesiecy i miesiace, gdzie mam mnostwo na glowie powinam chudnac a tu nic :no: waga ani drgnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaczynam od dzis zero slodyczy i jedzenia po 18 mam zamair tez zrobic mala rewolucje w lodowce ciasteczka slodkie jogurty i napoje precz na rzecz warzyw i owocow i niskokalorycznych i tluszczowych jogurtow zobaczymy jak mi pojdzie:baffled::confused:trzymajcie za mnie kciuki i dajcie jakies rady jak wytrzymac na tej zieleninie:confused:

witaj tynka!!! postanowienia bardzo słuszne...mi pozwoliły pozbyc sie kilosów pociązowych, do tego zalecam jakas forme ruchu. Trzymam kciuki !!!!

TYNKA oczywiście, że będziemy mocno trzymac kciuki bo wiem jak to jest. Żeby tak się tą zieleniną nie znudzic to rób sobie różnorodne sałatki dodając do nich np. ryż, gotowacą pieś z indyka itp. oczywiście w odpowiednich ilościach. I jeżeli lubisz rób sobie soki np.z jabłka, marchewki, buraka itp..=pychotka

No to dzis mialam pozegnanie z niezdrowym jedzonkiem jakos dalam rade...od jutra chche rozpoczac diete grejfrutowa zobaczymy jak dlugo wytrwam a po tej diecie ejsli schudne to mam zamiar isc do dietetyka by opracwal mi jakis rozsadny jadlospis no i jeszcze musze "popracowac nad mezem " by kupil mi rowerek stacjonarny i troszke bym dupsko ruszyla :laugh2:

reklama
witaj tynka
my tu wszystkie musimy dac rade

a mi to dzisisj anic sie niechce ani cwiczyc ani spacerowac
najchetniej najadlabym sie i polezalam z brzuchem do gory

nio ale skusilam sie tylko na kanapke i poszlam cwiczyc na poltora godzinki
teraz padam na twarza a za chwile trzeb awstac do brzdaca mojego

mam nadzieje ze da mamusi troszke pospac:tak:
tynka dzusta hogata i miloku powodzenia nam wszytskim:-D

Do góry