reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

HOGATA waga super przy takim wzroście. Ja niestety też mam ten problem...góra płaska a biodra i tyłek za duży:-(

Dzisiaj próbowałam zacząc ta dietę kopenchaska ale śniadanie na samej kawie mi nie wystarczył......rozbolała mnie głowa i zrobiło mi się strasznie niedobrze az mąż musiał pojechac później do pracy. Może zacznę tą dietę jak mi sie okres skończy bo to zawsze organizm osłabiony.

Ja już kiedyś tzn.7lat temu przeprowadziłam ostrą dietę i zrzuciłam 20kg ale z tego to były same kłopoty.

reklama
dieta kopenhadzka ... hmmm....rózne rzeczy o niej słyszałam czytałam ... ale chyba bym przez nia nie przebrnęła ... zbyt drastyczna ....

wole wiecej pic wody, chodzic na moj pilates, ostatnio pijam wiecej jogurtów, kefiru i zaczełam jesc owoce bo o nich zapomniałam....no i robie sama soczek marchewkowo-jabłkowo-selerowo-ppietruszkowy.
Teraz te z kartonów jakies sztuczne mi sie wydają ....

polecam jako nawyk zywieniowy: szkalnka wody rano, kefir na sniadanie, cukier biały zastąpic brązowym (tak samo słodki a duzo zdrowszy)

Na szczęscie soków z kartonu nie lubię....pic sie tylko po nich chce. A takie soczki własnej roboty uwielbiam.

Pilates to fajna sprawa....ja mam płyte do cwiczen ale nie mam kiedy nawet dobrze pocwiczyc. Kiedys bardzo dużo cwiczyłam aerobiku a teraz to wszystko niestety sie urwało. Od czasu do czasu wyskocze pocwiczyc jak maz jest w domu ale to nie to samo co kiedyś.

HOGATA fajnie że przypomniałas mi o tych sokach..jutro zakupie co trzeba i sobie zrobie, mój mąz też je lubi a troche witaminek nie zaszkodzi:tak:
A co do cukru to u nas nie ma z tym problemu bo tego nie używamy. Cukier mam tylko na wszelki wypadek dla gości.

i tu jeszcze podam stronke do obliczenia swojego BMI.......mam nadzieję ze wszystkim wyjdzie jak najlepiej:tak:

Wskaźnik BMI, kalkulator, obliczanie, współczynnik - zdrowie.findit.pl

u mnie 21,3......
pisze niby ze waga prawidłowa przy moich 165 cm wzrostu!!!

wczoraj byłam na zakupach i kupiłam wszystko co zdrowe było w sklepie, makaron razowy, ryz brazowy, kasze gryczana, sałate i wszelkie warzywa i owoce, ryby no i kiełki słineczknika, lucerny, rzodkiewki!!!mmmmm

od dzisiaj zdrowe jedzonko, bieganie i cwiczenia, oczywiscie cos dla ducha tez sie znajdzie!!!
trzymam qciukasy dla nowych i starych odchudzaczek!!!!!

hogata, koteczek ile my tu sie juz odchudzamy co ?? hehehehheh

dziewczyny ja zne zdradze wkaznika bo mi wstyd
ale powiem ze duzy jest i musze ostro wziasc sie do pracy
pod wskaznikiem wyskoczyla mi notatka :samo nie spadnie wez sie do roboty!!! albo cos w tym rodzaju

soczki tez lubie ale owocowe
a warzywnych jeszcze nie robilam

doprawiacie je jakos ?

joasie wszelkiego rodzaju razowe rzeczy tez u mnie goszcza :tak:
dzusta nie polacam tej dietki
zaczely mi poniej strasznie wypadac wlosy i lamac sie paznokcie
skora brzydka szara a ja strasznie oslabiona bylam i efekt jojo byl taki ze przytylam 2 razy tyle co schudlam
za drastyczna ta dietka dla mnie :tak:

acha wyskakalam te wczesniej zjedzone czekoladnki :happy:

u mnie 21,3......
pisze niby ze waga prawidłowa przy moich 165 cm wzrostu!!!

wczoraj byłam na zakupach i kupiłam wszystko co zdrowe było w sklepie, makaron razowy, ryz brazowy, kasze gryczana, sałate i wszelkie warzywa i owoce, ryby no i kiełki słineczknika, lucerny, rzodkiewki!!!mmmmm

od dzisiaj zdrowe jedzonko, bieganie i cwiczenia, oczywiscie cos dla ducha tez sie znajdzie!!!
trzymam qciukasy dla nowych i starych odchudzaczek!!!!!

hogata, koteczek ile my tu sie juz odchudzamy co ?? hehehehheh

no ja jestem tu gdzies od grudnia 2005 ... kiedy postanowiłam zgubic kilogramy pociązowe....udało sie ale trzymania wagi to tez nie lada wyzwanie ..... :tak:

brawo ... za zdrowe zakupy ... tak trzymac .... ja to juz mam taka manie ze np. nie napije sie juz czarnej herbaty tylko zielona lub czerwona ... albo biały cukier ... nie uzyje albo jak juz posłodze to mi sie wydaje jakbym trucizne wprowadzała do organizmu .... oszalalam :-) :tak: :-D

reklama
Do góry