Ja kopenhaska, ale ciut zmodyfikowana trzymalam tylko tydzien, bo sie skusilam na cos innego, schudlam 4 kg i pomimo obżarstwa w swieta nic nie przytyłam!Teraz nie jem slodyczy, nie jem po 18, na obiad "warzywa na patelnie" czy cos takiego i waga spada!
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Kurcza, dziewczyny ja widzę tu inponujące postępy aż mi wstydbo co zrzuce 1,2kg to zaraz je nadrabiam.
Ale trochę tu poczytałam i postanawima się bardziej zmobilizowac i odrzucę jedzonko po godzinie 18stej.......zobaczymy efekty;-)
Ale trochę tu poczytałam i postanawima się bardziej zmobilizowac i odrzucę jedzonko po godzinie 18stej.......zobaczymy efekty;-)
M
miloku
Gość
dzuta ja mam podobnie
co schudne to nadrobie
jestem juz prawie 2 miesiace po porodzie i nadal 9 zostalo do zgubienia
bede tu czesicej zagaladac to moze tez sie zmobilizuje
i zacisne pasa
acha dziewczyny gratuluje imponujacych wynikow
synek sie obudzil
spadam
co schudne to nadrobie
jestem juz prawie 2 miesiace po porodzie i nadal 9 zostalo do zgubienia
bede tu czesicej zagaladac to moze tez sie zmobilizuje
i zacisne pasa
acha dziewczyny gratuluje imponujacych wynikow
synek sie obudzil
spadam
dzustta
Mama sierpniowa'06
miloku to tylko 9 zostało do zgubienia.Jeszcze masz czas a teraz robi sie cieplej, będziesz więcej na dworze to szybciutko zgubisz. Mi udało się zrzucic 25kg w 4mieś bo niestety musiałam byc na diecie bezbiałkowej. No ale jak przeszłam na karmienie butlą 2-3kg przybyły.
To powodzonka wszyskim.....sobie też
To powodzonka wszyskim.....sobie też
M
miloku
Gość
Dzusta ja juz nie karmie niestety nie mialam pokarmu a dodatkowo synek nie chcial ssac piersi i poltora miesiaca odciagalam pokarm az w koncu nic tam nie bylo
a teraz przechodze na dietke
zasade mam taka ze musze zjesc porzadne sniadanko , ale odrzucilam bialy chleb,
a na obiad miala dziaisj szpinak gotoany z marchewka i pietruszka i do tego gotowane udko i 2 kiwi
a tera juz mnie ssac zacyna
ale chyba wytrzymam zapoje sie herbata czerwona
acha zgrzeszylam dzisj jeszcze i zjadlam lyzke nutelli
dzusta niezle zgubilas
ja tez juz 20 zgubilam ale u mnie bylo straszne ztrucie i spuchnieta bylam okropnie , 2 dni po porodzie mialam juz 16 kilo mniej wiec w zasadzie schudlam dopiero 4
jutro napisze czy wytrzymalam bez kolacji i podjadania
a teraz przechodze na dietke
zasade mam taka ze musze zjesc porzadne sniadanko , ale odrzucilam bialy chleb,
a na obiad miala dziaisj szpinak gotoany z marchewka i pietruszka i do tego gotowane udko i 2 kiwi
a tera juz mnie ssac zacyna
ale chyba wytrzymam zapoje sie herbata czerwona
acha zgrzeszylam dzisj jeszcze i zjadlam lyzke nutelli
dzusta niezle zgubilas
ja tez juz 20 zgubilam ale u mnie bylo straszne ztrucie i spuchnieta bylam okropnie , 2 dni po porodzie mialam juz 16 kilo mniej wiec w zasadzie schudlam dopiero 4
jutro napisze czy wytrzymalam bez kolacji i podjadania
dzustta
Mama sierpniowa'06
MILOKU współczuję ci bo wiem jaka to mordęga byc opuchniętą......tak właśnie miała moja koleżanka. No, ale dobrze, że to już masz za sobą a dzidziunia zdrowa.
Ja tez sie wczoraj złamałam i jak miałam nie jeśc nic po 18stej tak wylądowała w moim żołądku kanapeczka ale zwale to na mojego M bo je przy mnie kolacje!!! A i piwko wypiłam
Ja tez sie wczoraj złamałam i jak miałam nie jeśc nic po 18stej tak wylądowała w moim żołądku kanapeczka ale zwale to na mojego M bo je przy mnie kolacje!!! A i piwko wypiłam
M
miloku
Gość
ja wytzrymalam wczorajszy wieczor
a ta lyzke nutelli po sniadaniu wyskakalam na skakance
ale za to dzisja mielismy grila i zjadlam kielbaske i karkoweczke i boczus
tez skakalam na skakance ale te smakolyki to iwecej maja kalori niz ja spalilam
a tak wogule to o ktorej ostatni posilek macie
bo ja tak kolo 2 3 a potem tylko woda herbata i jablko
jak sie uda
zobaczymy czy to rezultaty przynosi
jutro stane na wage
a ta lyzke nutelli po sniadaniu wyskakalam na skakance
ale za to dzisja mielismy grila i zjadlam kielbaske i karkoweczke i boczus
tez skakalam na skakance ale te smakolyki to iwecej maja kalori niz ja spalilam
a tak wogule to o ktorej ostatni posilek macie
bo ja tak kolo 2 3 a potem tylko woda herbata i jablko
jak sie uda
zobaczymy czy to rezultaty przynosi
jutro stane na wage
M
miloku
Gość
waga nawet nie drgnela:-( :-( :-( :-( :-( :-(
ja dalej staram sie przestrzegać zasady nie jedzenia po 18-stej
czasami oczywiście zgrzeszę :-( ale staram się aby były to wyjątki
na wadze mam 4 kg na minusie od początku zmian żywieniowych chciałabym jeszcze zgubić co najmniej 6 kg
tak więc jeszcze daleka droga przede mną
mój ostatni posiłek jest ok 16-17
czasami oczywiście zgrzeszę :-( ale staram się aby były to wyjątki
na wadze mam 4 kg na minusie od początku zmian żywieniowych chciałabym jeszcze zgubić co najmniej 6 kg
tak więc jeszcze daleka droga przede mną
mój ostatni posiłek jest ok 16-17
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
No to gratuluje KOTECZEK postępów.
Ja na razie się nie ważę ale ograniczyłam jedzenie kolacji do jogurtu lub pojem trochę suszonych śliwek lub daktyle. No i jem więcej sałatek niż konkretnego jedzenia. Zwaze sie jak mi sie skończy *.
Niestety zaprzestałam cwiczyc bo wiecej czasu spedzam z mala na dworze a w domu to ostatnio mala wariacji dostaje i nie ma jak
Ja na razie się nie ważę ale ograniczyłam jedzenie kolacji do jogurtu lub pojem trochę suszonych śliwek lub daktyle. No i jem więcej sałatek niż konkretnego jedzenia. Zwaze sie jak mi sie skończy *.
Niestety zaprzestałam cwiczyc bo wiecej czasu spedzam z mala na dworze a w domu to ostatnio mala wariacji dostaje i nie ma jak
Podziel się: