reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Ja kopenhaska, ale ciut zmodyfikowana trzymalam tylko tydzien, bo sie skusilam na cos innego, schudlam 4 kg i pomimo obżarstwa w swieta nic nie przytyłam!Teraz nie jem slodyczy, nie jem po 18, na obiad "warzywa na patelnie" czy cos takiego i waga spada!

reklama
Kurcza, dziewczyny ja widzę tu inponujące postępy aż mi wstyd:zawstydzona/y:bo co zrzuce 1,2kg to zaraz je nadrabiam.
Ale trochę tu poczytałam i postanawima się bardziej zmobilizowac i odrzucę jedzonko po godzinie 18stej.......zobaczymy efekty;-)

dzuta ja mam podobnie
co schudne to nadrobie
jestem juz prawie 2 miesiace po porodzie i nadal 9 zostalo do zgubienia

bede tu czesicej zagaladac to moze tez sie zmobilizuje
i zacisne pasa
acha dziewczyny gratuluje imponujacych wynikow
synek sie obudzil
spadam

miloku to tylko 9 zostało do zgubienia.Jeszcze masz czas a teraz robi sie cieplej, będziesz więcej na dworze to szybciutko zgubisz. Mi udało się zrzucic 25kg w 4mieś bo niestety musiałam byc na diecie bezbiałkowej. No ale jak przeszłam na karmienie butlą 2-3kg przybyły.
To powodzonka wszyskim.....sobie też:tak:

Dzusta ja juz nie karmie niestety nie mialam pokarmu a dodatkowo synek nie chcial ssac piersi i poltora miesiaca odciagalam pokarm az w koncu nic tam nie bylo
a teraz przechodze na dietke
zasade mam taka ze musze zjesc porzadne sniadanko , ale odrzucilam bialy chleb,
a na obiad miala dziaisj szpinak gotoany z marchewka i pietruszka i do tego gotowane udko i 2 kiwi
a tera juz mnie ssac zacyna
ale chyba wytrzymam zapoje sie herbata czerwona

acha zgrzeszylam dzisj jeszcze i zjadlam lyzke nutelli :szok: :zawstydzona/y:

dzusta niezle zgubilas
ja tez juz 20 zgubilam ale u mnie bylo straszne ztrucie i spuchnieta bylam okropnie , 2 dni po porodzie mialam juz 16 kilo mniej wiec w zasadzie schudlam dopiero 4
jutro napisze czy wytrzymalam bez kolacji i podjadania

MILOKU współczuję ci bo wiem jaka to mordęga byc opuchniętą......tak właśnie miała moja koleżanka. No, ale dobrze, że to już masz za sobą a dzidziunia zdrowa.

Ja tez sie wczoraj złamałam i jak miałam nie jeśc nic po 18stej tak wylądowała w moim żołądku kanapeczka ale zwale to na mojego M bo je przy mnie kolacje!!! A i piwko wypiłam :zawstydzona/y:

ja wytzrymalam wczorajszy wieczor
a ta lyzke nutelli po sniadaniu wyskakalam na skakance

ale za to dzisja mielismy grila i zjadlam kielbaske i karkoweczke i boczus
tez skakalam na skakance ale te smakolyki to iwecej maja kalori niz ja spalilam
a tak wogule to o ktorej ostatni posilek macie
bo ja tak kolo 2 3 a potem tylko woda herbata i jablko
jak sie uda:-D :-D :-D
zobaczymy czy to rezultaty przynosi
jutro stane na wage:tak: :tak:

ja dalej staram sie przestrzegać zasady nie jedzenia po 18-stej

czasami oczywiście zgrzeszę :-( ale staram się aby były to wyjątki

na wadze mam 4 kg na minusie od początku zmian żywieniowych chciałabym jeszcze zgubić co najmniej 6 kg :tak:

tak więc jeszcze daleka droga przede mną

mój ostatni posiłek jest ok 16-17

reklama
No to gratuluje KOTECZEK postępów.
Ja na razie się nie ważę ale ograniczyłam jedzenie kolacji do jogurtu lub pojem trochę suszonych śliwek lub daktyle. No i jem więcej sałatek niż konkretnego jedzenia. Zwaze sie jak mi sie skończy *.
Niestety zaprzestałam cwiczyc bo wiecej czasu spedzam z mala na dworze a w domu to ostatnio mala wariacji dostaje i nie ma jak

Do góry