reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Koteczku ... GRATULACJE!!! Podziwiam cie za samozaparcie .... ja tez sie staram ale jakos tak nie moge sie zmobilizować...:baffled:

dzustta i miloku ... za was tez trzymam kciuki :-)

reklama
Koteczku ja tez sie przyzwyczailam do nie jedzenia po 16 ale u mnie raczej pazerstwo i lakomstwo dziala

poleciala waga w dol hihi 7,5 zostalo do wagi z przed ciazy
ale wczesniej tez sie roztylam wiec wiecej by sie zgubic przydalo
ale narazie 7,5 kilo:-)
juz sie ciesze bo sie dziisja w potry zmiescilam:-)

Hogata mocno tzrzymaj za nas te kciuki to napewno nam sie uda:tak: ;-)
a jak czesto sie wogule wazycie?

laski a moze tak zrobimy ze w jeden dzien bedziemy wszystkie sprawdzac wage i bedziemy informowac jak idzie i ile zgrzeszylysmy

apropos ja wlasnie grzesze :szok: ;-)
wcinam czekolade :no: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

O ty łakomczuszku:-D
ja chce wypróbowac tę dietę kopechaska...bo mi kompletnie nic nie wychodzi ...waga jak stała tak stoi.

MILOKU nie bój sie sprawdzac....ty i tak to bierz z przymrózeniem oka bo kochana dopiero co jestes po porodzie:tak:

U mnie też wyszła norma 22,5...ale jak zrobiłam na pięc kg mniej też wyszło ok..więc tyle chcem jeszcze zrzucic!!!

reklama
heja...mi wychodzi wskażnik troche poniżej 20 ... waze około 62-63 kg przy 178 cm i wcale chuda nie jestem (chce zejsc do 60 ) Tzn. Ja mam małą góre (zero biustu i tzw. szerokie biodra. Generalnie mi sie zawsze rosnie w tyłku .... i mnie ten tyłek wkurza .... bo w biodrach jak jest dobrze to i tak mam duzzzooo ... 100 cm ...:baffled: .... a w pasie 70 cm (miałam mniej ale po porodzie na całe szczescie mi zostało)....takze ten wskaznik to tak tylko orientacyjnie sprawdzam ....

ALE ZA WAS TRZYMAM KCIUKI :-) ;-) :tak: :-D :happy:

Do góry