reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Koteczku ... GRATULACJE!!! Podziwiam cie za samozaparcie .... ja tez sie staram ale jakos tak nie moge sie zmobilizować...:baffled:

dzustta i miloku ... za was tez trzymam kciuki :-)

reklama
Koteczku ja tez sie przyzwyczailam do nie jedzenia po 16 ale u mnie raczej pazerstwo i lakomstwo dziala

poleciala waga w dol hihi 7,5 zostalo do wagi z przed ciazy
ale wczesniej tez sie roztylam wiec wiecej by sie zgubic przydalo
ale narazie 7,5 kilo:-)
juz sie ciesze bo sie dziisja w potry zmiescilam:-)

Hogata mocno tzrzymaj za nas te kciuki to napewno nam sie uda:tak: ;-)
a jak czesto sie wogule wazycie?

laski a moze tak zrobimy ze w jeden dzien bedziemy wszystkie sprawdzac wage i bedziemy informowac jak idzie i ile zgrzeszylysmy

apropos ja wlasnie grzesze :szok: ;-)
wcinam czekolade :no: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

O ty łakomczuszku:-D
ja chce wypróbowac tę dietę kopechaska...bo mi kompletnie nic nie wychodzi ...waga jak stała tak stoi.

MILOKU nie bój sie sprawdzac....ty i tak to bierz z przymrózeniem oka bo kochana dopiero co jestes po porodzie:tak:

U mnie też wyszła norma 22,5...ale jak zrobiłam na pięc kg mniej też wyszło ok..więc tyle chcem jeszcze zrzucic!!!

reklama
heja...mi wychodzi wskażnik troche poniżej 20 ... waze około 62-63 kg przy 178 cm i wcale chuda nie jestem (chce zejsc do 60 ) Tzn. Ja mam małą góre (zero biustu i tzw. szerokie biodra. Generalnie mi sie zawsze rosnie w tyłku .... i mnie ten tyłek wkurza .... bo w biodrach jak jest dobrze to i tak mam duzzzooo ... 100 cm ...:baffled: .... a w pasie 70 cm (miałam mniej ale po porodzie na całe szczescie mi zostało)....takze ten wskaznik to tak tylko orientacyjnie sprawdzam ....

ALE ZA WAS TRZYMAM KCIUKI :-) ;-) :tak: :-D :happy:

Do góry