Ja trzeci dzien na diecie, skreca mnie stasznie ale juz nic dzisiaj nie zjem!Musz wytrzymac, bo 14 kwietnia mam wesele znajomej i musze sie wcisnac w sukienke sprzed 3 lat, bo na nowa nie ma kasy!!!Chociaz taka mam motywacje...Ciezko jest ale musze wytrwac, najgorzej ze swieta po drodze!
reklama
A ja mam za soba pierwszy dzien diety kopenhaskiej Jest cholernie ciezko ale musze dac rade. Najgorzej pewnie bedzie przez pierwsze trzy dni :-( 3majcie za mnie kciuki!
ja niestety w tej diecie wytrzymałam około 7 dni wiem że jest ciężka ale może tobie sie uda więc trzymam kciuki
Ja ma dzis 6 dzien kopenhaskiej, tylko troche ja sobie zmodyfikowalam, ale i tak waga pokazuje 2 kg mniej. Moze skurczy mi sie zoładek i oducze sie jeść wieczorami, to byłby sukces. Jest cieżko, ale daję rade, teraz juz wytrzymam.
Dziewczyny podzielcie się dietami aniab190@wp.pl Dzięki serdeczne i życzę Wam powodzenia i wytrwałości w Waszych walkach o figurę. Ja też się chcę przyłaczyc tylko szukam dobrej sprawdzonej diety.
A ja mam dzisiaj 4 dzien diety kopenhaskiej i musze przyznac ze wcale nie czuje sie zle, wrecz odwrotnie, lekko i tak jakos pogodnie :-) Zly byl tylko drugi dzien, ale to chyba dlatego ze byl to sozk dla organizmy-tak radykalna zmiana sposobu zywienia. Noi mam juz -4 kg :-) Ale ciesze sie z tego ogromnie :-) Oby tak dalej. Ale oczywiscie stosuje ta diete bardzo dokladnie, bez zadnych odstepstw czy modyfikacji.
Ja mam dzisiaj 6 dzien diety kopenkaskiej. A po 5 dniach schudlam 5 kg :-) Oby tak dalej ;-)
nieźle tracisz na wadze gratuluje !!! i życzę dalszych sukcesów
ja w sobotę wskoczę na wagę i zobaczę czy u mnie są jakieś postępy
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ja od jutra naczynam Kopenhaska...zobacyzmy jak dlugo wytrzymam..trzymajcie kciuki...chce zrzucic ok 8 kg...
Podziel się: