reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Ja trzeci dzien na diecie, skreca mnie stasznie ale juz nic dzisiaj nie zjem!Musz wytrzymac, bo 14 kwietnia mam wesele znajomej i musze sie wcisnac w sukienke sprzed 3 lat, bo na nowa nie ma kasy!!!Chociaz taka mam motywacje...Ciezko jest ale musze wytrwac, najgorzej ze swieta po drodze!

reklama
A ja mam za soba pierwszy dzien diety kopenhaskiej :tak: Jest cholernie ciezko ale musze dac rade. Najgorzej pewnie bedzie przez pierwsze trzy dni :-( 3majcie za mnie kciuki!

Ja ma dzis 6 dzien kopenhaskiej, tylko troche ja sobie zmodyfikowalam, ale i tak waga pokazuje 2 kg mniej. Moze skurczy mi sie zoładek i oducze sie jeść wieczorami, to byłby sukces. Jest cieżko, ale daję rade, teraz juz wytrzymam.

Dziewczyny podzielcie się dietami aniab190@wp.pl Dzięki serdeczne i życzę Wam powodzenia i wytrwałości w Waszych walkach o figurę. Ja też się chcę przyłaczyc tylko szukam dobrej sprawdzonej diety.:happy:

A ja mam dzisiaj 4 dzien diety kopenhaskiej i musze przyznac ze wcale nie czuje sie zle, wrecz odwrotnie, lekko i tak jakos pogodnie :-) Zly byl tylko drugi dzien, ale to chyba dlatego ze byl to sozk dla organizmy-tak radykalna zmiana sposobu zywienia. Noi mam juz -4 kg :szok: :-) Ale ciesze sie z tego ogromnie :tak: :-) Oby tak dalej. Ale oczywiscie stosuje ta diete bardzo dokladnie, bez zadnych odstepstw czy modyfikacji.

reklama
Do góry