reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Ja trzeci dzien na diecie, skreca mnie stasznie ale juz nic dzisiaj nie zjem!Musz wytrzymac, bo 14 kwietnia mam wesele znajomej i musze sie wcisnac w sukienke sprzed 3 lat, bo na nowa nie ma kasy!!!Chociaz taka mam motywacje...Ciezko jest ale musze wytrwac, najgorzej ze swieta po drodze!

reklama
A ja mam za soba pierwszy dzien diety kopenhaskiej :tak: Jest cholernie ciezko ale musze dac rade. Najgorzej pewnie bedzie przez pierwsze trzy dni :-( 3majcie za mnie kciuki!

Ja ma dzis 6 dzien kopenhaskiej, tylko troche ja sobie zmodyfikowalam, ale i tak waga pokazuje 2 kg mniej. Moze skurczy mi sie zoładek i oducze sie jeść wieczorami, to byłby sukces. Jest cieżko, ale daję rade, teraz juz wytrzymam.

Dziewczyny podzielcie się dietami aniab190@wp.pl Dzięki serdeczne i życzę Wam powodzenia i wytrwałości w Waszych walkach o figurę. Ja też się chcę przyłaczyc tylko szukam dobrej sprawdzonej diety.:happy:

A ja mam dzisiaj 4 dzien diety kopenhaskiej i musze przyznac ze wcale nie czuje sie zle, wrecz odwrotnie, lekko i tak jakos pogodnie :-) Zly byl tylko drugi dzien, ale to chyba dlatego ze byl to sozk dla organizmy-tak radykalna zmiana sposobu zywienia. Noi mam juz -4 kg :szok: :-) Ale ciesze sie z tego ogromnie :tak: :-) Oby tak dalej. Ale oczywiscie stosuje ta diete bardzo dokladnie, bez zadnych odstepstw czy modyfikacji.

reklama
Do góry