reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

zajadam własnie obiad: gotowane warzywa i gotowane miesko....
ostatnio nagorzej mi idzie z dietka!!!ale daje rade!!!!!

a cwiczonka jutro, dzisiaj niestety za niedługo lece do pracy ehhh

reklama
hej hej babeczki!!!!

wczoraj tak sobie dałam w kosc, ze dzisiaj za bardzo nie moge chodzic:baffled::baffled:, ale powiem Wam ze psychiocznie czuje sie super!!!
i mam nadzieje tak zostanie, pojutrze kolene zajecia.........i do przodu!!!:-):-)

a dla was tradycyjne kopniaczki!!!!!!!

WOW ... co za mobilizacja...super!!!

Ja trzaskam 6W ... juz 17 dni za mną...:tak: no i dieta MŻ.

Koteczku a jak herbatka...cos czujesz , jakas róznice ?

Ja tez sie wzielam za siebie, 6W dalej cwicze, dzis 20 dzien!No i juz od poniedzialku nie jem po 18!Jest ciezko, ale dam rade!no jak juz 2 dni w domu leza rurki z masa kakaowa, a ja ich nie tknelam to jest sukces!hi,hi

No to najserdeczniejsze zyczenia imieninowe!ja tez miałam imieniny i gosci, wiec weekend stracony, ale wzięłam się od poniedziałku.

tak Was czytam i czytam i az mi wstyd , mysle zeby zaczac 6W...ale jak narazie na mysleniu sie konczy :zawstydzona/y: , no ale moze sie w koncu zmobilizuje....:tak:

reklama
Do góry