reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

nie wiem babeczki czy mnie pamietacie jeszcze????

kiedys tutaj bywała oj czesto..........
z hogatka wymiatałyśmy 6 weidera hihihihi

wstapiłam dzisiaj bo tez zamierzam znowu poprostu sie zdrowo odzywiac i poruszac sie troszke!!!!!
dzisiaj o 19 mam pierwsze zajecia z aerobiku, takze babeczki do dzieła!!!!

reklama
nie wiem babeczki czy mnie pamietacie jeszcze????

kiedys tutaj bywała oj czesto..........
z hogatka wymiatałyśmy 6 weidera hihihihi

wstapiłam dzisiaj bo tez zamierzam znowu poprostu sie zdrowo odzywiac i poruszac sie troszke!!!!!
dzisiaj o 19 mam pierwsze zajecia z aerobiku, takze babeczki do dzieła!!!!

pewnie że pamietamy :tak: :-) :tak:

fajnie że sie odezwałaś i że masz zamiar zacząć ćwiczyć

ja od wczoraj robie brzuszki

Witam Was, to i ja ze starej ekipy do Was dołączę. :-)
To jakoś rok temu było i dzięki A6W + dieta udało mi się zrzucić 6 kg a zakładałam na wstępie tylko 2-3kg.
Teraz mam trudniej bo karmie piersią (Ola ma dopiero 2 miesiące) i za bardzo nie podietuje :baffled::-(.
Dziś mam drugi dzień A6W (to moje trzecie podejście w tym roku), ale może uda mi się deptać po piętach Hogacie ;-), twarda sztuka z Ciebie :-)
Od dziś też postanowiłam - zero słodyczy, łee... a tak kuszą.

Ale nie poddam się dopóki nie zobaczę że wskazówka na wadze się ruszy, a od momentu powrotu do domu po porodzie waga ani drgnie, wrrr.... :wściekła/y::wściekła/y:
Może znacie jakieś diety dla mam karmiących (kurcze przecież to wątek dla nie karmiących!!!!:baffled::eek::szok:) no ale chyba mogę się doczepić :zawstydzona/y:.

Pamiętacie KOPNIACZKI, więc ja zapodaję kilka na ożywienie kobitek.
No i oczywiście - "W kupie siła" do roboty.

Witam Was, to i ja ze starej ekipy do Was dołączę. :-)

Dziś mam drugi dzień A6W (to moje trzecie podejście w tym roku), ale może uda mi się deptać po piętach Hogacie ;-), twarda sztuka z Ciebie :-)

Pamiętacie KOPNIACZKI, więc ja zapodaję kilka na ożywienie kobitek.
No i oczywiście - "W kupie siła" do roboty.

witaj! boziu zapomniałam ze ty drugą dzidziusię miasz, gratulacje serdeczne córeczki :-) .... dzieki za kopniaka, przyda sie a ty sie tak nie przejmuj , dopiero 2 miesiace jestes po narodzinach ja zaczełam zrzucac jak kalina miała około 6 miesiecy. W kazdym razie trzymam kciuki za 6W.

Ja wczoraj odbębniłam dzień nr 8 z 6W...oj ciezko, ciezko ale musze wytrwać. Do tego jeszcze smaruje sie kremem z avony na celulit i niby zmiejszajacy obwód ud ... zobaczymy jaki bedzie ekekt.

Kochane kopniaczek na dzisiaj :-)

Ja juz kończę karmić, dlatego zaglądam na wątki o odchudzaniu. Przesadzać z odchudzaniem nie chcę, ale objadac sie to też nie ma powodu... Dzis mam 8 dzień 6W, idzie coraz lepiej, 6 dzień miałam najgorszy! Poza tym zmusilam sie i biore naprzemienny prysznic ciepły-zimny, nie wiem jak dlugo dam radę, bo zima nadeszla i wieczorem to tylko marze o ciepłym prysznicu i ciepłym łóżeczku, ale podobno to pomaga na cellulit, wiec próbuję!
Powodzenia w odchudzaniu!!!

widzę że nas coraz więcej :-) to super !!!!!!!

dorotak fajnie że sie odezwałaś i gratulacje malutkiej niuni !!!!

ja oprócz brzuszków zaczełam robić 6W dzisiaj bedzie mój 3 dzień mam nadzieję ze tym razem uda mi się przejść całą serię :tak: :-)

a dla wszystkich odchudzających się dużo dużo wytrwałości !!!!!!

widzę że nas coraz więcej :-) to super !!!!!!!

dorotak fajnie że sie odezwałaś i gratulacje malutkiej niuni !!!!

ja oprócz brzuszków zaczełam robić 6W dzisiaj bedzie mój 3 dzień mam nadzieję ze tym razem uda mi się przejść całą serię :tak: :-)

a dla wszystkich odchudzających się dużo dużo wytrwałości !!!!!!

No to idziemy równo, u mnie też dziś trzeci dzień :-D:-D też bym chciała dociągnąć do końca :tak:

Więc do roboty kobitki ;-)

reklama
Do góry