reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
kjujik10 tak tylko te wypisane owoce i warzywa.Żadnego pieczywka,mieska itd.Dobrze ze mozna przyprawy.Ja robilam zupki (marchew,seler,pietruszka,kalafior) i doprawialam warzywkiem

Czesc Dziewczyny!
JEstem nowa na tym watku ale chyba tu juz pozostane. Urodzilam 3 miesiace temu i zostalo mi do zrzucenia po ciazy az 10 kg :szok: ale najgorsze jest to ze przed sama ciaza w ciagu zaledwie 2 miesiecy przytylam 20 kg z powodu tabletek hormonalnych :szok: :szok: :szok: :szok: tabletki odstawilam a nadla puchlam w oczach. Plakalam z tego powodu cala ciaze bo nie moglam sie odhcudzac, dla dobra dziecka oczywiscie. Teraz wzielam sie za siebie bo nie moge patrzec w lustro. Nie jem slodyczy, tylko ciemne pieczywo i warzywka na sniadanie, obiad to kasza lub ryz i znow jakies warzywka, kolacji nie jem wcale lub tylko jogurt. Pije tylko czerwona herbate i wode minerlana niegazowana. No i do tego brzuszki i rowerek. Kiedys w ten spsob udalo mi sie zrzucic bardzo duzo. Mam nadzieje ze i tym razem sie uda. 3majcie za mnie kciuki bo bradzo potrzebuje wsparcia. Zwlaszcza gdy w domu wszyscy sie opychaja :wściekła/y: ;-)
Pozdrawiam.

moim postanowieniem noworocznym jest stracenie zbędnych kilogramów - jeszcze nie wiem w jaki sposób ale musze w końcu zrzucić nadwyżke :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

chyba wezmę się za ćwiczenia

witajcie, rok temu bywałam tu czesto i tak sobie pomyslałam ze zajrze. Bo ostatnio z kilka kg mi przybyło. I przydałoby sie troche swoja diete odświezyc i troszke moze pocwiczyć.

luczynka...trzymam kciuki

mamaCyprysia...GRATULACJE..efekt niesamowity

3sopniowy herbapol...chetnie równiez sie dowiem co to warte.

Pozdrawiam was sredecznie i trzymam kciuki

no i koteczek...do roboty kochana

Hogata właśnie sie wziełam do roboty bo czas najwyższy !!!!!!!!!!!!!! a więc oczywiście diety specjalnej nie stosuje bo niestety mam za słabą wole, cwiczyć też nie ćwiczę bo nie chce mi sie no alezaczełam pic herbatkę 3 stopniowa dopiero drugi dzień więc nie znam jeszcze jej rezultatów ale później dam znac czy to cos działa

pozdrawiam i życzę powodzenia w walce ze zbednymi kg !!!!!!!!!!!

reklama
Do góry