reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
kjujik10 tak tylko te wypisane owoce i warzywa.Żadnego pieczywka,mieska itd.Dobrze ze mozna przyprawy.Ja robilam zupki (marchew,seler,pietruszka,kalafior) i doprawialam warzywkiem
Czesc Dziewczyny!
JEstem nowa na tym watku ale chyba tu juz pozostane. Urodzilam 3 miesiace temu i zostalo mi do zrzucenia po ciazy az 10 kg ale najgorsze jest to ze przed sama ciaza w ciagu zaledwie 2 miesiecy przytylam 20 kg z powodu tabletek hormonalnych tabletki odstawilam a nadla puchlam w oczach. Plakalam z tego powodu cala ciaze bo nie moglam sie odhcudzac, dla dobra dziecka oczywiscie. Teraz wzielam sie za siebie bo nie moge patrzec w lustro. Nie jem slodyczy, tylko ciemne pieczywo i warzywka na sniadanie, obiad to kasza lub ryz i znow jakies warzywka, kolacji nie jem wcale lub tylko jogurt. Pije tylko czerwona herbate i wode minerlana niegazowana. No i do tego brzuszki i rowerek. Kiedys w ten spsob udalo mi sie zrzucic bardzo duzo. Mam nadzieje ze i tym razem sie uda. 3majcie za mnie kciuki bo bradzo potrzebuje wsparcia. Zwlaszcza gdy w domu wszyscy sie opychaja ;-)
Pozdrawiam.
JEstem nowa na tym watku ale chyba tu juz pozostane. Urodzilam 3 miesiace temu i zostalo mi do zrzucenia po ciazy az 10 kg ale najgorsze jest to ze przed sama ciaza w ciagu zaledwie 2 miesiecy przytylam 20 kg z powodu tabletek hormonalnych tabletki odstawilam a nadla puchlam w oczach. Plakalam z tego powodu cala ciaze bo nie moglam sie odhcudzac, dla dobra dziecka oczywiscie. Teraz wzielam sie za siebie bo nie moge patrzec w lustro. Nie jem slodyczy, tylko ciemne pieczywo i warzywka na sniadanie, obiad to kasza lub ryz i znow jakies warzywka, kolacji nie jem wcale lub tylko jogurt. Pije tylko czerwona herbate i wode minerlana niegazowana. No i do tego brzuszki i rowerek. Kiedys w ten spsob udalo mi sie zrzucic bardzo duzo. Mam nadzieje ze i tym razem sie uda. 3majcie za mnie kciuki bo bradzo potrzebuje wsparcia. Zwlaszcza gdy w domu wszyscy sie opychaja ;-)
Pozdrawiam.
hogata
czerwcowe mamy 2005
witajcie, rok temu bywałam tu czesto i tak sobie pomyslałam ze zajrze. Bo ostatnio z kilka kg mi przybyło. I przydałoby sie troche swoja diete odświezyc i troszke moze pocwiczyć.
luczynka...trzymam kciuki
mamaCyprysia...GRATULACJE..efekt niesamowity
3sopniowy herbapol...chetnie równiez sie dowiem co to warte.
Pozdrawiam was sredecznie i trzymam kciuki
no i koteczek...do roboty kochana
luczynka...trzymam kciuki
mamaCyprysia...GRATULACJE..efekt niesamowity
3sopniowy herbapol...chetnie równiez sie dowiem co to warte.
Pozdrawiam was sredecznie i trzymam kciuki
no i koteczek...do roboty kochana
Hogata właśnie sie wziełam do roboty bo czas najwyższy !!!!!!!!!!!!!! a więc oczywiście diety specjalnej nie stosuje bo niestety mam za słabą wole, cwiczyć też nie ćwiczę bo nie chce mi sie no alezaczełam pic herbatkę 3 stopniowa dopiero drugi dzień więc nie znam jeszcze jej rezultatów ale później dam znac czy to cos działa
pozdrawiam i życzę powodzenia w walce ze zbednymi kg !!!!!!!!!!!
pozdrawiam i życzę powodzenia w walce ze zbednymi kg !!!!!!!!!!!
hogata
czerwcowe mamy 2005
kasiu....to czekam na wiesci czy herbatka działa
reklama
kasiu....to czekam na wiesci czy herbatka działa
ok za pare dni dam znac ile mi ubyło kilogramów i czy ubrania będą luźniejsze ;-)
Podziel się: