reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
kjujik10 tak tylko te wypisane owoce i warzywa.Żadnego pieczywka,mieska itd.Dobrze ze mozna przyprawy.Ja robilam zupki (marchew,seler,pietruszka,kalafior) i doprawialam warzywkiem

Czesc Dziewczyny!
JEstem nowa na tym watku ale chyba tu juz pozostane. Urodzilam 3 miesiace temu i zostalo mi do zrzucenia po ciazy az 10 kg :szok: ale najgorsze jest to ze przed sama ciaza w ciagu zaledwie 2 miesiecy przytylam 20 kg z powodu tabletek hormonalnych :szok: :szok: :szok: :szok: tabletki odstawilam a nadla puchlam w oczach. Plakalam z tego powodu cala ciaze bo nie moglam sie odhcudzac, dla dobra dziecka oczywiscie. Teraz wzielam sie za siebie bo nie moge patrzec w lustro. Nie jem slodyczy, tylko ciemne pieczywo i warzywka na sniadanie, obiad to kasza lub ryz i znow jakies warzywka, kolacji nie jem wcale lub tylko jogurt. Pije tylko czerwona herbate i wode minerlana niegazowana. No i do tego brzuszki i rowerek. Kiedys w ten spsob udalo mi sie zrzucic bardzo duzo. Mam nadzieje ze i tym razem sie uda. 3majcie za mnie kciuki bo bradzo potrzebuje wsparcia. Zwlaszcza gdy w domu wszyscy sie opychaja :wściekła/y: ;-)
Pozdrawiam.

moim postanowieniem noworocznym jest stracenie zbędnych kilogramów - jeszcze nie wiem w jaki sposób ale musze w końcu zrzucić nadwyżke :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

chyba wezmę się za ćwiczenia

witajcie, rok temu bywałam tu czesto i tak sobie pomyslałam ze zajrze. Bo ostatnio z kilka kg mi przybyło. I przydałoby sie troche swoja diete odświezyc i troszke moze pocwiczyć.

luczynka...trzymam kciuki

mamaCyprysia...GRATULACJE..efekt niesamowity

3sopniowy herbapol...chetnie równiez sie dowiem co to warte.

Pozdrawiam was sredecznie i trzymam kciuki

no i koteczek...do roboty kochana

Hogata właśnie sie wziełam do roboty bo czas najwyższy !!!!!!!!!!!!!! a więc oczywiście diety specjalnej nie stosuje bo niestety mam za słabą wole, cwiczyć też nie ćwiczę bo nie chce mi sie no alezaczełam pic herbatkę 3 stopniowa dopiero drugi dzień więc nie znam jeszcze jej rezultatów ale później dam znac czy to cos działa

pozdrawiam i życzę powodzenia w walce ze zbednymi kg !!!!!!!!!!!

reklama
Do góry