reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu?

reklama
ja co prawda jeszcze nie zarobiłam ale przeciez to jest logiczne ja dodstałam to od kolezanki a ona nie zarobiła 15.000zł ale 11.000 zł z groszami tam też myślałam że to niemożliwe ale pomyślcie
Posłuchaj. Mamy siedzące w domu to nie znaczy to samo co kury domowe z małą ilością móżdżku.Tu są same mądre i inteligentne kobiety. Ten wątek powstał po to by ewentualnie znaleźć uczciwą pracę i dostać za nia uczciwe pieniądze.Nie interesują nas piramidy finansowe. Także daruj sobie dziewczyno. na nas nie zarobisz.:tak:

Moja koleżanka kiedyś tez mi to wysłała... Strasznie w to wierzyła no i niestety sie zawiodła. Codziennie biegała do banku, sprawdzała stan konta i nic... A ja jej od razu mówiłam że tylko niepotrzebnie nadzieje sobie robi... Od dawna wiadomo że takie piramidy to jedna wielka ściema... Ja np szukam jakiegoś zajęcia bo siedze teraz w domu na chorobowym i nie chodzi tylko o to żeby ciągnąć nie wiadomo jakie pieniądze ale też o to żeby mieć w co ręce włożyć bo ile można sprzątać w kółko rzeczy posprzątane 5min wcześniej... Mnie już szlak trafia i szukam a jak coś znajde to napewno sie podziele... Oczywiście najpierw sprawdze żeby innych niepotrzebnie nie rozczarować...

reklama
Posłuchaj. Mamy siedzące w domu to nie znaczy to samo co kury domowe z małą ilością móżdżku.Tu są same mądre i inteligentne kobiety. Ten wątek powstał po to by ewentualnie znaleźć uczciwą pracę i dostać za nia uczciwe pieniądze.Nie interesują nas piramidy finansowe. Także daruj sobie dziewczyno. na nas nie zarobisz.:tak:
Dokladnie, moja siostra ma racje :tak::tak: Nikt nie wierzy w cuda ze pieniadze spadaja z nieba...

Do góry