iI jak tam dziewczyny któraśznalazła wkącu jakąśporządną ofertę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez tak myśle,,heheeeeJak dla mnie to jakaś wielka ściema....
Posłuchaj. Mamy siedzące w domu to nie znaczy to samo co kury domowe z małą ilością móżdżku.Tu są same mądre i inteligentne kobiety. Ten wątek powstał po to by ewentualnie znaleźć uczciwą pracę i dostać za nia uczciwe pieniądze.Nie interesują nas piramidy finansowe. Także daruj sobie dziewczyno. na nas nie zarobisz.ja co prawda jeszcze nie zarobiłam ale przeciez to jest logiczne ja dodstałam to od kolezanki a ona nie zarobiła 15.000zł ale 11.000 zł z groszami tam też myślałam że to niemożliwe ale pomyślcie
Dokladnie, moja siostra ma racje Nikt nie wierzy w cuda ze pieniadze spadaja z nieba...Posłuchaj. Mamy siedzące w domu to nie znaczy to samo co kury domowe z małą ilością móżdżku.Tu są same mądre i inteligentne kobiety. Ten wątek powstał po to by ewentualnie znaleźć uczciwą pracę i dostać za nia uczciwe pieniądze.Nie interesują nas piramidy finansowe. Także daruj sobie dziewczyno. na nas nie zarobisz.