Podpisuje sięPosłuchaj. Mamy siedzące w domu to nie znaczy to samo co kury domowe z małą ilością móżdżku.Tu są same mądre i inteligentne kobiety. Ten wątek powstał po to by ewentualnie znaleźć uczciwą pracę i dostać za nia uczciwe pieniądze.Nie interesują nas piramidy finansowe. Także daruj sobie dziewczyno. na nas nie zarobisz.
reklama
wyluzuj kobieto! po pierwsze obrazilas moja siostre piszac ze jest zalosna! Ja wiem ze chcesz jak najwiecej osob wciagnac w to i nikt Cie z tad nie wyrzuca....na zartach sie nie znasz? ;-) pozatym my wlasnie wyrazilysmy swoja opinie
Witam.
Pracuje w prywatnym szpitalu.
Moje dziecko ma 2 latka, planuje teraz iść na urlop wychowawczy
Jednak chce wykorzystać przed nim urlop wypoczynkowy.
Mam podpisaną z zakładem umowę na czas nieokreślony.
I teraz mam pytanka :-)
Czy mam prawo wykorzystac przed urlopem wychowawczym cały urlop wypoczynkowy? Czy jest on poprostu naliczny proporcjonalnie?
Na rok przysługuje mi 26 dni, czyli będę mogła wykorzystać 26 dni urlopu czy jego proporcjonalna wartość (ok. 8 dni).
Bardzo prosze o odpowiedź, bee bardzo wdzięczna. Mój numer gg 7803559 lub prosze pisac na forum.
Pozdrawiam wszystkie mamy
Pracuje w prywatnym szpitalu.
Moje dziecko ma 2 latka, planuje teraz iść na urlop wychowawczy
Jednak chce wykorzystać przed nim urlop wypoczynkowy.
Mam podpisaną z zakładem umowę na czas nieokreślony.
I teraz mam pytanka :-)
Czy mam prawo wykorzystac przed urlopem wychowawczym cały urlop wypoczynkowy? Czy jest on poprostu naliczny proporcjonalnie?
Na rok przysługuje mi 26 dni, czyli będę mogła wykorzystać 26 dni urlopu czy jego proporcjonalna wartość (ok. 8 dni).
Bardzo prosze o odpowiedź, bee bardzo wdzięczna. Mój numer gg 7803559 lub prosze pisac na forum.
Pozdrawiam wszystkie mamy
Z tą pracą to ściema, nic inaczej. Mój mąż jest informatykiem i wie co mówi, a zresztą każdy się domyśli...przelej pieniądze na konto...to po prostu zaopatrywanie konta komuś innemu. Za takie propozycje dziękujemy. Chyba się dziewczyny nie obrazicie, ale MY tutaj szukamy sposobu na PRAWDZIWY uczciwy zarobek w domu, a nie na nabijanie w Nas w butelkę...pozdrawiam Mamusie
PS Madzia nie nabierz się jednak na to...
PS Madzia nie nabierz się jednak na to...
A tak wogóle z prac w domu, to myślałam o udzielaniu korepetycji z geografii, bo skończyłam ten kierunek....ale z drugiej strony trochę ciężko by było przy małej Dzidzi, bo jednak korki trochę trwają, a dzidzia nie da rady posiedzieć sama bez mamusi. Może Wy macie takie możliwości, a teraz takie zajęcie może być opłacalne przed maturami
Z tym moim wolnym czasem jest różnie.W południe i wieczorem jak mój synuś już śpi.Mój mąż całe dnie pracuje,więc jestem w domu sama z dzieckiem.Jest mi czasami bardzo smutno,bo nie mam nawet do kogo buzi otworzyć. :-(A znajomi tak jak piszecie po narodzinach naszej pociechy nagle mają mniej czasu itp.Na co dzień moją rozrywką jest spacer z dzieckiem i przeglądanie BB.Mam wielką ochotę pójść na jakąś imprezkę i się wyszaleć nie myśląc o codziennych obowiązkach.
reklama
aniez22
Początkująca w BB
szukacie dorywczej pracy ? to cos dla Was!!!!! slyszeliscie kiedys o firmie Novision? zajmuja sie oni pozyskiwaniem osob chetnych do oszczedzania i inwestowania oferujac w zamin az 10%!!!!! ciekawe??? no jasne!!!! napisz koniecznie do mnie na maila : aniez22@op.pl a opowiem Ci wiecej!!!!! tylko prosze piszcie na maila lub priv bo nie wiem kiedy bede na tym forum pozdrawiam