reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej:tak:
niedawno wstałam:sorry: a co od października będę pisała idę się położyć:-D
idziemy z Natulą po czapkę, szalik i rękawiczki do Wójcika leżą odłożone a już wczoraj powinnam odebrać ale padać zaczęło i nie poszłyśmy:tak:

u nas są kredki świecowe i zwykłe, pieczątki i ciastolina:tak: z farbami się nie spieszę;-)

reklama
hej,

dziś w nocy mały tez płakał i musiałam go utulić:-(

u nas zabawa w domu najlepsza zawsze przed snem:-D, układa wtedy autka, albo jeździ ciuchcią, rysuje, po prostu cudowne grzeczne, dziecko:szok::szok::szok:, aż szkoda mu przerywać zabawę:-D

Magda, a dlaczego na Węgry:confused2:, ciepłe źródła są u nas, a na Słowacji to już się nie mówi i bliżej:tak:;-)

Magda, a dlaczego na Węgry:confused2:, ciepłe źródła są u nas, a na Słowacji to już się nie mówi i bliżej:tak:;-)
Ale na Węgrzech jest tego mnóstwo i niektóre są wspaniałe

miskolc04.jpg

miskolc09.jpg

miskolc03.jpg

Na Węgrzech jest poza tym cieplejszy trochę klimat, można pozwiedzać różne winnice i inne ciekawe miejsca, spróbować dobrej kuchni. No i podejrzewam, że jest taniej, bo u nas ceny są chore, a Słowacja jest już w strefie Euro :sorry:

reklama
Uśpiłam trochę na siłę moje dziecko. Na szczęście zasnęła. Przynajmniej o 17 nie będzie mi padała ze zmęczenia.

też czasem odkładam kilka razy by miała udane popołudnie bo w przeciwnym razie:no:

wyobraźcie sobie uroczy letni dzień....mąż robi dziurę w suficie...wszędzie kurz i pył....po chwili mąż włącza wiertarę i zaczyna się jazda:confused2:

jutro się wyprowadzam tuż po obudzeniu:tak:

a dziś byliśmy na badaniach krwi i moczu, w domu przekonałam by nasikała do kubeczka i bez problemu:tak: a przy pobieraniu, siedziała u m na kolanach i dwie panie trzymały:-( mi trzęsły się nogi i stałam obok:sorry:

Do góry