reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka :-) u nas dzis znow piekna pogoda :cool2: bylismy z Mala na placu to myslalam ,ze splone :shocked2:

dzisiaj ide jeszcze do pracy ,ale jutro wieczorkiem juz hula napewno pojdzie w ruch :tak::-D tylko na poczatek z 10-15min bede "krecic" wiecej nie dam rady :zawstydzona/y: zobaczymy z czasem jak to bedzie ;-)

Ailwys - a dziekuje milo ,ze pytasz :tak: z Mala juz ok :tak:to bylo takie jednodniowe rozwolnionko :tak: tylko nadal nie wiem po czym :confused2:

reklama
Witam:tak:
o masakra jak leje:szok: będziemy się kisić w domu:baffled:

miloku a Gabryś ma smoka:confused: może dlatego Trysianek buntuje się ze spaniem:baffled:

gabis ma smoka ale tez tylko do spania
tristano mu jakos nei podbiera
nio nie wiem narzie walcze ,ale jak bede sma i bedzi emi dawal tak czadu to skapituluje i juz
on nawet juz nie wspomina o smoku
wychodzi z pokoju i sie smieje i oczy ma jak 5 zl
dzsiaj skonczylo sie na 10 wyjsciach to juz jakis postep

dziewczyny pamietacie jak w zeszlym roku zniknelam na dosc dlugo
teraz tez znikne do wrzesnia
tzn ajak bede tylko miala sznse gdzies si epodlaczyc to zaraz sie odezwe
ale rzecz w tym ,ze wyjezdzam nad jeziorko juz 13 czerwca i wracamy we wrzesniu
wiekszosc czasu bede tam sama wiec dostane po kosciahc
nie licze ,ze uda sie poopalac ,ale moze akurat ... heheheh

Dobry wieczór :-)
Szukałam dziś po sklepach hula i nie znalazłam, będę szukac nadal :tak:

Roksi to ja juz nie wiem, co ci doradzić, a stanowcza jesteś ?
Czasem siła perswazji pomaga ;-) znaczy się, podnieśc głos i pokazywac swoje wielkie niezadowolenie, ale jak pisałam, dużo mówiłam, mała zrozumiała.

Sandi może cos nie siadło córci z jedzenia, czasem tak bywa,moja czasem tez ma jednorazowo wolna kupeczkę.

ewelina u nas też pogoda do kitu.

Miloku nad jeziorko, ale ci dobrze mimo wszystko :-)

Ja poopalam się w tym roku tez nad czymś, co może nie przypominac będzie jeziorko, bo to tylko mały basenik, ale co tam :-p

Witam porannie!
Za oknem paskudnie, od wczoraj już zresztą. Się chyba pozabijamy w domu jak tak trzeba będzie cały dzień kisić.

roksi
u nas też straszny problem z nocnikiem. Wojtek na niego czasem siada, czasem nie chce. Wie , że do niego siusiu i kupkę ale za skarby świata nie chce robić. Ostatnio jak było cieplej zakładałam mu tylko majteczki. Ale to , że był obsikany nie robiło na nim żadnego wrażenia. Sama nie wiem już.
Może tak odpuścić na dwa tygodnie wogóle i potem znowu zacząć. Ja wiem, że mojej winy w tym sporo bo niekonsekwenta jestem...
A poza tym jak idziemy na spacer i go kładę na drzemkę to też zakładam pieluchę a tu chyba nie trzeba nie? A na spacerach i drzemce to nam praktycznie cały dzień upływa a w domu raptem godzinę rano i może z dwie wieczorem. ech...

Madzik gratulujemy pozbycia się pieluchy!:)

Michał, odpukać ostatnie trzy noce jakoś spał . Tylko dwie pobudki. Da się zyć.

Ewelina jak u Piotrusia ze spaniem? Poprawiło się?

Dziewczyny a Wasze dzieci ubierają się samodzielnie ?

A tak poza tym to wczoraj wyskoczyłam " na miasto" i kupiłám sobie w Zebrze dwie pary butów i jestem cała happy. Jedne klapeczki , super wygodne w kolorze ciemnego złota a drugie na wysokiem obcasie, koturnie klapki. Mrau. Pierwsze zakupy od stu lat chyba. Wojtek sie przy okazji też załapał na kredki, ciastolinę i sandałki.

Witam:tak:
my wczoraj wybrałyśmy się do sąsiadki na naukę nocnikowania;-) 3 latka pokazywała Natalce jak siadać na nocniku:tak: efekt taki że młoda opowiada że Karolinka robiła sisi do jej nocnika i tyle:sorry:

miloku jeśli tylko się da odpoczywaj jak najwięcej:tak:
kaskada fajnie się tak czasami odchamić;-)

hej, hej,

u nas paskudnej pogody ciąg dalszy:no::wściekła/y:

Kaskada ze spaniem może lepiej, 2-3 razy wstaje, tylko na utulenie, sporadycznie na dłuższe niunianie, ale mam inny kłopot:-(

mały dostał wysypki na rączkach i tylko tam jest od tygodnia, nie wiadomo od czego, lekarz podejrzewa, że miał kontakt z czymś toksycznym, czego dotknął rączkami, ale co dalej:-(, wapno nic nie daje, dostał maść na noc, ale chyba ją odstawie, bo mały strasznie się drapie, dziś przez północy mu drapałam łapki:-(, jak nic nie będzie lepiej, to pójdziemy do dermatologa:-(

Roksi, lekarz wypytał mnie o różne rzeczy i nic nie przyszło mi do głowy, stawiamy na piaskownicę i coś czego nie widać:eek::sorry:, czyli kocie, psie, ptasie odchody:crazy:

reklama
Roksi, lekarz wypytał mnie o różne rzeczy i nic nie przyszło mi do głowy, stawiamy na piaskownicę i coś czego nie widać:eek::sorry:, czyli kocie, psie, ptasie odchody:crazy:
pewnie tak:crazy: dlatego moja mało bawi się w piaskownicach jedynie u babci ma piaskownice która jest zamykana zawsze ja nas nie ma:tak:
czasami widzę z okna jakieś bezdomne koty załatwiające się do piachu lub psy których właściciel udaje że nic nie widzi:wściekła/y: no ale to jest nie do opanowania:no:

Do góry