reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello
madzik, mamy taki

BEBE CONFORT Fotelik obrotowy AXISS Sklep W-wa (536967686) - Aukcje internetowe Allegro

następny pewnie też tej firmy kupimy bo super jakość

my mamy tej samej firmy - Bebe Confort Iseos Side
ciągle wygląda jak nowy
tylko właśnie nie wiem czy długo wystarczy

jeśli chodzi o Meggy to ja właśnie nie mam do niego zaufania, można je kupić w supermarketach, więc rozumiem blue że chciała zmienić - dobrze zrobiłaś :tak:
a tak marginesie podziwiam za wkładanie Karola do fotelika w 3-drzwiowym aucie, ja w 5-drzwiowym się namęczę :szok:

kolejny to kupię już 15-36kg
widziałam też Bebe Confort, które mają bardzo dobre wyniki w crash-testach
ale to jak będę bliżej zakupu to jeszcze pobadam sprawę :sorry2:

reklama
dzień dobry;-)

pracowe dziewczyny, oby wam dzień szybciutko zleciał;-)

nocne marki pewnie jeszcze spią:-D,

a swoją droga Sandi mój tez miał wczoraj cięzką noc:no:, ok 11-tej ubzdurał sobie, ze chce do nas do pokoju i od razu w ryk i to taki okropny pisko-krzyk:szok::crazy:, nie ugięłam się i wył, aż zaczał sie dławic swiją śliną:angry: powiedziałm stanowczo, że nie pójdzie do nas do pokoju i ............poszedł spać:szok:, a spał do 8.30;-)

my mamy fotelik Rommera
539279437

i cały czas wygląda jak nowy, nie ma tylko systemu ISOFIX, nad czym ubolewamy, u nas by sie sprawdził,
kołyskę tez mieliśmy Romera i cały czas wyglada jak nowa, chociaż juz kolejny maluszek się w niej wyjeździł, więc warto byłło dac taka kasę

helo, witam sie z pracy

dobrze że zaczęłyście temat fotelików, bo ja już sie powinnam rozejrzeć a jakos cały czas to odkładam, zaraz sobie poogladam te wasze i może wreszcie ruszymy na zakupy

kasia - "babci-niani" czyli oplacacie ja?:confused:

wlasnie Niunia porysowala sciane u Mamy w pokoju :szok::szok::szok:

my mamy nianie ale to jest kobitka w wieku mojej mamy wiec jest nianią-babcią :-)

a jesli chodzi o malowanie scian to moja juz załatwiła jedną, jest tak pomazana długopisem że szok a tatus nie widział:wściekła/y::wściekła/y:

uciakm bo telefoniki dzwonią

miłego dnia

Witam:tak:
widzę że odbywają się rozmowy nocą:-D
wczoraj pogrzebałam w fotelikach od 15kg i chyba się zdecyduje na taki CHICCO KEY 2-3 Pierrot 15-36 kg POLSKA GWARANCJA! (531020417) - Aukcje internetowe Allegro ponieważ rośnie razem z dzieckiem:tak: muszę jeszcze dokładnie przyjrzeć się córci w foteliku:tak: wiem że już ze 2 miesiące temu zagłówek wyciągnęłam maksymalnie do góry a czubek głowy wystawał:baffled:

blu trzymaj się kochana;-) ja dziś do 20:baffled: no ale od 13:30:tak:

Witam:-)

otuchy dla pracujących:tak::tak::tak:

ja mam niby wolne, ale zaraz zmykam do pracy na radę ped., denerwuję się strasznie bo chcę zgłosić kilka postulatów.

Aleście mi nagadały o tych fotelikach:sorry2:
teraz to mi się wydaje, że nasz dziad, niebezpieczny:confused:
a jeździmy bardzo dużo:confused:

reklama
uciekam do pracy ale dziś od 20 mam weekend;-);-)
madzikm trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Twojej myśli:tak::-)

Do góry