reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

U nas każdy kto przychodzi pierwszy raz do domu gdzie jest małe dziecko przynosi jakiś drobiazg, głównie jakąłś zabawkę. :tak:

reklama
hello

madzikm jeśli idziemy na spotkanko do znajomych dzieciatych to często jest wtedy spęd wszystkich dzieciatych znajomych, uzbiera się wtedy ich siódemka :-D najczęsciej przynosimy dla wszystkich kinder kanapki, jak się widzimy z kimś po długiej przerwie to coś przynosimy, a jak się widujemy często to już nie za każdym razem :-)

hej, hej:-)

widzę, że andrzejkowe imprezki sie udały:tak:, nam też;-),

co do prezencików odwiedzinowych, to ja tez kupuje słodycze, rózne drobiazgi i Piotrus równiez dostaje, jak ktoś nas odwiedza, najczęciej danonki, kinderki, mleczne kanapki, małe samochodziki:tak:, ale nie za każdym razem:-p

witam juz prawie noc:-)tak szybcutko,mam dosyc gosci i sprzatania.Dobrze ,ze takie imprezy to nie czesto sie robi.No ,ale juz po imprezie,wszystko sie udalo i bylo sympatycznie ale od piatku codziennie goscie do dzis.Ide spac bo stracilam juz cala MOC :-)papa

cześć

ale mi się dzisiaj dobrze spało...wszystkim nam zresztą, nie mogłam się z łóżka zwlec i młoda też :-D dzisiaj najpóźniej z nas wszystkich wstała :-D

byle do piątku...

Agutek, to może od was ta senność do Szymka dotarła :tak: padł przed 20 i spał do 6.30 :szok: Czy mogłoby tak już zostać? :-p
A najśmieszniejsze to to, ze ok 23 m przechodził obok jego pokoiku i zaniepokoiło go, że chrapanie dochodzi z innego miejsca niż zwykle i wiecie co, zajrzał a mały spał na dywaniku przy łóżeczku. Widocznie chciał do nas przyjść, wstał i padł po drodze :-D Ech, ten mój mały chodziaczek ....

U nas dziś piękne słonko ale zimno a my na zajęcia pędzimy niedługo, potańczyć i pośpiewać :-)

Miłego dnia kobitki :tak:

cześć;-)

Blu może aspirynka pomoże;-)

Fredzik, czy to pierwsza przespana noc? potem będą kolejne-zobaczysz:tak:, ja też myślałam, że to niemożliwe, a Piotrusiowi coraz częściej zdarza się spac dosyć dobrze:laugh2:,

reklama
hej !

Oj tak, dziś dzień na spanie:tak:

ja już po pracy, zaraz zmykam na pazurki i nie wiem czy nie ściągnę żeli:baffled:

bluewoda z ogórków:tak:

fredzik- wyspany Młody Bóg;-):-D

Do góry