reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczyno, Ty tu nie sprzątasz, Ty nic tu nie robisz, wchodzisz tu, bo Imagination Ci się pożaliła i usuwasz tylko to co z nią związane.
Może łaskawie posiedź trochę, popracuj, pomóż ankzoc. Skoro jesteś moderatorem.
Ja uważam że to nie fair

Dziewczyno, czy Ty czytasz wszystko od początku?
ja nie widzę żadnych przeszkód żeby ktoś z administracji zastąpił nas na tym forum i o ile będzie to możliwe, to takie zmiany wprowadzę w życie

Dziewczyno, czy Ty czytasz wszystko od początku?
ja nie widzę żadnych przeszkód żeby ktoś z administracji zastąpił nas na tym forum i o ile będzie to możliwe, to takie zmiany wprowadzę w życie

Jakbyś chociaż przeczytała (jak na moderatora przystało) wszystkie posty od początku po zamieszczeniu przez Imagination Tomusiowych zdjęć to byś się zorietnowała, że tak, że czytam wszystko od początku. A nawet jako pierwsza zareagowałam na posta Imagination

I nie wiem, ale chyba nikt tu nie wspomniał o tym, żeby administracja zastępowała moderatorki. Mamy swoją moderatorkę i ona daje radę. Nie rozumiem po co po raz któryś piszesz (straszysz) o zmianie na administrację???

A moim zdaniem do naszej dyskusji nie był potrzebny moderator.Nie trzeba było kasowac postów a trzeba było przeniesc je na wątek ogóIny. Imagination została zapytana o parę rzeczy i mogła na nie spokojnie odpowiedziec. Unisła się gniewem bo nikt nie wychwaIał jej zdjęc pod niebiosa. Forum jest po to,żeby pisac o wszystkim a nie po to żeby sobie tyIko słodzic

Witam,
bardzo proszę o spokój na forum.

Każda z was w dziale otwartym ma prawo do pisania.
Ma też prawo dawać z siebie tyle ile uzna za stosowne.
Komuś może się to nie podobać i ma prawo wyrazić swoje zdanie ale w sposób kulturalny i taki , który nie narusza regulaminu BB.

Forum BabyBoom - Regulamin

Jeśli któraś z Was uzna ,że ktoś narusza jej dobre imię może zaraportować post.
O ile post narusza zasady respektowane na BB autor postu dostaje ostrzeżenie. Gdy mimo to nadal łamie regulamin może zostać bez ostrzegania zbanowany.

Na BB istnieje także funkcja "ignoruj" bardzo przydatna wtedy gdy ktoś działa nam na nerwy.
Może czasem lepiej jej użyć niż napisać o jedno słowo za dużo i popsuć nastrój innym współużytkowniczkom a siebie narazić na punkty karne.

PS. Skoro chcecie zachować posty z burzliwą dyskusją przywracam je.

Pozdrawiam w imieniu administracji portalu www.babyboom.pl

A moim zdaniem do naszej dyskusji nie był potrzebny moderator.Nie trzeba było kasowac postów a trzeba było przeniesc je na wątek ogóIny. Imagination została zapytana o parę rzeczy i mogła na nie spokojnie odpowiedziec. Unisła się gniewem bo nikt nie wychwaIał jej zdjęc pod niebiosa. Forum jest po to,żeby pisac o wszystkim a nie po to żeby sobie tyIko słodzic

Monika ma chyba największą rację - cala dyskusja toczy sie nie na tym watku co trzeba, no i z cala pewnościa nie wymagala interwencji żadnego z moderatorow:tak::tak::tak:..

Imagination - lubie, jak kazda mama co jakis czas pokazuje nam swoje dziecko/dzieci. Każda z nas lubi czytac komentarze na temat tejże swojej pociechy. A Ty przyznaj sie kiedy (poza dzisiejszym porannym postem) napisalas cos o naszych dzieciach - nie tak ogolnie jak zawsze, tylko imiennie?? w ogole kojarzysz ich imiona??

Chcialam Ci oszczedzić przykrości (mialam swoje problemy na glowie) po piatkowej "porcji" Tomusia, ale, że... i tak bomba wybuchla.. to i ja wyrazam teraz swoje zdanie: Tomus - jak najbardziej TAK, ale niech i MAMA cos wiecej doda od siebie..
Tyle...

Sheeppy - jak możesz przenies całą tą nasza dyskusje na odpowiedni watek (otwarty rzecz jasna), i bron Boże nie usuwaj niczego!!!

dokładnie!!!
i o to ta cała dyskusja.
Mamy moderatorkę, która sie zajmuje tutaj wszystkim i ona zrobiłaby porządek, posty zostałyby przeniesione i byłoby OK.
Nie wiem po co sheeppy się wtyrącała? Ankzoc nie potrzebowała pomocy :huh:

reklama
Do góry