sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
no a jak było? Ankzoc napisała że kłótnia ma się skończyć a posty będą usunięte... i ja po jakichś 10 minutach je usunęłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, nie chodzi o to, że bronię Imagination... Ale teksty w stylu : "po co zakładałaś temat na naszym forum" to raczej nie przystoją...
Dziewczyno, czy Ty czytasz wszystko od początku?Dziewczyno, Ty tu nie sprzątasz, Ty nic tu nie robisz, wchodzisz tu, bo Imagination Ci się pożaliła i usuwasz tylko to co z nią związane.
Może łaskawie posiedź trochę, popracuj, pomóż ankzoc. Skoro jesteś moderatorem.
Ja uważam że to nie fair
A to miało być śmieszne czy jakie? Co za różnica kto to zrobił...? Bo jakoś nie bardzo rozumiem jakie masz spektrum rozumowania...?To dlaczego ty wykasowałas posty, a nie ankzoc???Chciałaś się poczuć ważniejsza????bo wg mnie tylkko to chciałaś osiągnąć.
Dziewczyno, czy Ty czytasz wszystko od początku?
ja nie widzę żadnych przeszkód żeby ktoś z administracji zastąpił nas na tym forum i o ile będzie to możliwe, to takie zmiany wprowadzę w życie
A moim zdaniem do naszej dyskusji nie był potrzebny moderator.Nie trzeba było kasowac postów a trzeba było przeniesc je na wątek ogóIny. Imagination została zapytana o parę rzeczy i mogła na nie spokojnie odpowiedziec. Unisła się gniewem bo nikt nie wychwaIał jej zdjęc pod niebiosa. Forum jest po to,żeby pisac o wszystkim a nie po to żeby sobie tyIko słodzic
A moim zdaniem do naszej dyskusji nie był potrzebny moderator.Nie trzeba było kasowac postów a trzeba było przeniesc je na wątek ogóIny. Imagination została zapytana o parę rzeczy i mogła na nie spokojnie odpowiedziec. Unisła się gniewem bo nikt nie wychwaIał jej zdjęc pod niebiosa. Forum jest po to,żeby pisac o wszystkim a nie po to żeby sobie tyIko słodzic